Gość: gość IP: *.powiat-zielonogorski.pl 12.02.10, 13:02 fu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kawka Re: Warzywa na osłodę IP: 81.190.103.* 12.02.10, 16:10 ciasto marchewkowe jest rewelacyjne :) buraczane moze byc genialne w smaku, ten przepis z ziemniakiem tez wyglada zachecajaco jedynie na lody czosnkowe nie zdecydowałabym się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyare Warzywa na osłodę IP: *.autocom.pl 13.02.10, 10:44 Ciasto buraczano-czekoladowe kiedyś robiłam i jest naprawdę bardzo dobre - smaku warzywa w nim wcale nie czuć :). Ale czy bym zrobiła taki blok z ziemniaka albo polecane jakis czas temu na jednym z blogów kulinarnych marcepan z kartofli, tego nie jestem pewna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellen Warzywa na osłodę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.10, 17:31 zrobiłam ciasto buraczane wg tego przepisu i efekt przypomina wyglądem i smakiem brownies; nie wiem czy tak miało być, ale jestem zadowolona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Warzywa na osłodę IP: 109.243.188.* 23.02.10, 00:55 oo! brownies! to też spróbuję. teraz właśnie jestem w trakcie ziemniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Warzywa na osłodę IP: 109.243.13.* 23.02.10, 12:08 ziemniaczany przepis daje radę. miałem nieco zachwiane proporcje, ale i tak wyszło znakomicie. ziemniaka nie czuć wcale (przy 3. szklankach cukru pudru, tabliczce czekolady i sporej ilości wiórków - trudno się dziwić). całość ma konsystencję gęstej masy - trochę, jak ciasto przed upieczeniem. bardzo smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vespertinee GRAMÓW, nie gram :) IP: *.chello.pl 24.02.10, 21:07 Walczę z tą formą w kazdym możliwym miejscu, to brzydki błąd. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś