Dodaj do ulubionych

Coś innego

IP: *.dynamic.mm.pl 08.11.11, 19:30
Witam serdecznie . Zbliżają się moje imieniny i jak co roku mam ten sam problem . Co przygotować ? = sałatki , coś na ciepło . Co roku przychodzą te same osoby i chciałabym podać COŚ INNEGO . Przeglądam różne strony i coraz bardziej wątpię , że coś znajdę . Bardzo Was proszę "podrzućcie" coś ze swojego imieninowego stołu .
Czekam ze zniecierpliwieniem na wszelkie propozycje .
Kalina
Obserwuj wątek
    • alcawik Re: Coś innego 09.11.11, 10:19
      pyszne są pieczarki w panierce na ciepło
      pieczarki umyj w oddzielnym garnuszku zrób panierkę mąka + bułka tarta do tego dodaj pieprz wegetę ostrą paprykę chili ma być ostre pieczarki namocz w jajku a następnie całe obtocz w tej panierce .Następny garnek wlej olej pieczarki mają się zrobić na złoty kolor na głębokim oleju Smacznego.
      • Gość: Kalina Re: Coś innego IP: *.dynamic.mm.pl 11.11.11, 08:41
        Dzięki i proszę o jeszcze.
        • Gość: lilka Re: Coś innego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 10:55
          Modne stały się ostatnio deski serów. Zauważyłam, że na imprezach schodzą jako pierwsze. Dodam, że moja rodzina jest dość tradycyjna więc na imprezach króluje wiadomo bigos, jajka w majonezie i galareta. Ale ostatnio podaliśmy właśnie deskę serów i zrobiła furorę. Każdy pytał co to za sery, chwalił, że smaczne. wszystko po trochu zeszło oprócz serów...bo te zniknęły w całości. Warto też uderzyć w stronę kuchni azjatyckiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka