Gość: kaja IP: *.icpnet.pl 05.12.11, 12:45 świetny pomysl, my z moim chlopakiem czesto zamiast dawac rzeczowe prezenty, gotujemy cos dla siebie. poza tym taniej wychodzi. a oboje mimo, ze pracujemy, to mamy problem z oszczedzaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: am Smaczne prezenty - zrób to sam IP: 62.69.228.* 14.12.11, 15:35 Idea fajna, ale "krówki" wg podanego przepisu to strata czasu. Smakują jak czekolada z orzechami. Poza tym w przepisie podane jest mleko skondensowane-słodzone, niesłodzone?? tego przepisu nie polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maugosia Smaczne prezenty - zrób to sam IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.11, 14:19 Ja zrobiłam dzisiaj. Tylko że pomimo spędzenia nocy w lodówce masa bardzo się lepiła podczas formowania kulek. Moim zdaniem była trochę za rzadka. Macie jakiś pomysł jak ją zagęścić? W innych przepisach są dodatkowo użyte pokruszone herbatniki, czy to mogłoby pomóc? A poza tym w smaku pychota. Aha i dodałam trochę cynamonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BJ Smaczne prezenty - zrób to sam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.11, 16:49 no i jeszcze poza listą zakupów, do słoika należy włożyć parę groszy na ich wykonania oraz na prąd/gaz zużyty podczas pieczenia ;p Odpowiedz Link Zgłoś