Gość: Łycha IP: *.ds.uni.wroc.pl 22.01.05, 01:55 nie za bardzo ta sałatka pasuje do kategorii wegetarianskie, zawiera bowiem niewegetarianski skladnik- zelatyne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michalina Re: Sałatka miłosna IP: 195.94.206.* 07.06.05, 13:01 i nie bardzo pasuje do kategorii truskawki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MG Re: Sałatka miłosna IP: *.aster.pl 12.06.05, 22:38 do kategorii "milosne" tez nie pasuje - zawiera czosnek, który straszy na kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana Re: Sałatka miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:41 mam jedną uwagę, to nie jest sałatka wegetariańska jak zaznaczyłaś, bo zawiera: "opakowanie galaretki o smaku owoców leśnych lub truskawkowym, łyżka żelatyny" a to nie są produkty, które spożywają wege. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda Re: Sałatka miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:01 ja bym tej salatki nie sprobowala nawet ..juz mi jest niedobrze jak przeczytalam te skladniki..czosnek jezyny..straszne polaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Sałatka miłosna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.06, 13:15 czosnek -ze wzgledu na aromat chyba nie jest zbyt "milosny'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Sałatka miłosna IP: *.devs.futuro.pl 23.02.07, 11:53 A tam opowiadacie.Czosnek jest afrodyzjakiem, chociaż jego zapach delikatnie mówiąc odstrasza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pers Sałatka miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:18 OWSZEM SAŁATKA bardzo dobra, ale nie wegeteriańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Sałatka miłosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 10:07 miłosna, ale mój mężczyzna nie lubi dań z ananasem:( Odpowiedz Link Zgłoś