Gość: Ania IP: *.eranet.pl 23.07.05, 09:36 Gotowałam ostatnio barszcz podobny do tego i myśle,że ten też będzie smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leszek Re: Najprostszy czerwony barszcz IP: *.hsd1.va.comcast.net 29.11.05, 06:15 A nie lepiej obrac buraki i zagotowac - pewnie wiecej aromatu i soku zostanie w zupie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jollka2 Re: najprostszy czerwony barszcz to taki: 29.11.05, 12:10 IHMO prosty i szybki barszcz to marny barszcz :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Najprostszy czerwony barszcz 29.11.05, 15:31 Krakusa w litrowym opakowaniu, MNIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mniam Re: Najprostszy czerwony barszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:35 Jej barszczyk czerwony jest BOSKĄ zupką. ale moja babcia ma lepszy przepis :) wiem co mówie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubba Re: Najprostszy czerwony barszcz IP: *.planters.net 01.06.06, 14:31 no to podaj go... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyszny Re: Najprostszy czerwony barszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:20 Obrane i pokrojone buraki ugotowac w malej ilosci wody,wywar zachowac.Ugotowac wywar z kosci wedzonych lub boczku w.i wloszczyzny z dodatkiem paru grzybkow suszonych(1-2 kapelusze),odcedzic.Wywary polaczyc,dolac tzw.barszcz od baby z placu(pozdrowienia z Krakowa;-),lub wlasnorecznie ukiszony(mmmhm..).Doprawic (sol,pieprz,sok z cytryny wg uznania).Wydaje sie skomplikowane,ale wierzcie mi- tak nie jest!Tylko duzo garnkow do mycia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomnialam;) Re: Najprostszy czerwony barszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:22 Warto dodac na koncu majeranku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Najprostszy czerwony barszcz IP: *.static.xcore.pl 20.01.08, 19:25 strasznie cienki ten barszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... albo nie ... Re: Najprostszy czerwony barszcz IP: 80.54.10.* 22.01.08, 08:06 To , jest barszcz z gwoździa - taki chudy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Najprostszy czerwony barszcz IP: *.net.upcbroadband.cz 25.01.14, 14:12 Taaaa. składniki: buraki, sól, cukier, sok z cytryny. A potem w przepisie: "Rzucamy do wywaru z warzyw" Uielbiam takie rpzepisy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś