Dodaj do ulubionych

Najprostszy czerwony barszcz

IP: *.eranet.pl 23.07.05, 09:36
Gotowałam ostatnio barszcz podobny do tego i myśle,że ten też będzie smaczny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Leszek Re: Najprostszy czerwony barszcz IP: *.hsd1.va.comcast.net 29.11.05, 06:15
      A nie lepiej obrac buraki i zagotowac - pewnie wiecej aromatu i soku zostanie w
      zupie

pzdr
    • jollka2 Re: najprostszy czerwony barszcz to taki: 29.11.05, 12:10
      IHMO prosty i szybki barszcz to marny barszcz :)
    • yavorius Najprostszy czerwony barszcz 29.11.05, 15:31
      Krakusa w litrowym opakowaniu, MNIAM!
    • Gość: Mniam Re: Najprostszy czerwony barszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:35
      Jej barszczyk czerwony jest BOSKĄ zupką. ale moja babcia ma lepszy przepis :)
      wiem co mówie :)
      • Gość: bubba Re: Najprostszy czerwony barszcz IP: *.planters.net 01.06.06, 14:31
        no to podaj go...
    • Gość: Pyszny Re: Najprostszy czerwony barszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:20
      Obrane i pokrojone buraki ugotowac w malej ilosci wody,wywar zachowac.Ugotowac
      wywar z kosci wedzonych lub boczku w.i wloszczyzny z dodatkiem paru grzybkow
      suszonych(1-2 kapelusze),odcedzic.Wywary polaczyc,dolac tzw.barszcz od baby z
      placu(pozdrowienia z Krakowa;-),lub wlasnorecznie ukiszony(mmmhm..).Doprawic
      (sol,pieprz,sok z cytryny wg uznania).Wydaje sie skomplikowane,ale wierzcie mi-
      tak nie jest!Tylko duzo garnkow do mycia:))
      • Gość: zapomnialam;) Re: Najprostszy czerwony barszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:22
        Warto dodac na koncu majeranku
    • Gość: kucharz Najprostszy czerwony barszcz IP: *.static.xcore.pl 20.01.08, 19:25
      strasznie cienki ten barszczyk
    • Gość: ... albo nie ... Re: Najprostszy czerwony barszcz IP: 80.54.10.* 22.01.08, 08:06
      To , jest barszcz z gwoździa - taki chudy ?
    • Gość: gość Najprostszy czerwony barszcz IP: *.net.upcbroadband.cz 25.01.14, 14:12
      Taaaa. składniki: buraki, sól, cukier, sok z cytryny.
      A potem w przepisie: "Rzucamy do wywaru z warzyw"
      Uielbiam takie rpzepisy ;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka