Gość: justa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:30 salatka ta jest wprost ochydna,kto to wogóle jada, smierdzi jak stary kapec,jak sie ja je to zbiera sie na wymioty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benz1978 Re: Sałatka grecka V IP: *.plk.vectranet.pl 16.10.05, 23:28 to chyba zle zrobiles. U mnie jest wypas na maksa super dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antra Re: Sałatka grecka V IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.08.06, 23:59 Wole salatki z ogorkiem i feta polac jogurtowo-ziolowym sosem.I Mniejsza ilosc pomidorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Sałatka grecka V IP: 80.73.213.* 20.07.07, 21:38 ciekawe aby do salatki greckiej dodawac octu? a gdzie oliwki pozatym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Sałatka grecka V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 19:25 Po ilu głębszych był autor przepisu? Śmieszne to jakby dziecko się bawiło i wrzucało pierwsze składniki jakie znajdzie pod ręką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Sałatka grecka V IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:41 słatka jest bardzo dobra, a jezei ktos nie zna co to dobry ser "feta" i dobra kuchnia, to proponije najpierw dowiedziec sie jak smakuja poszczegolne skladniki a dopiero potem udawac ze .. cos sie z tego rozumie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Sałatka grecka V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 12:27 jesli nie lubisz greckiej salatki to sie nie wypowiadaj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Sałatka grecka V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 17:11 ty chyba nie wiesz co dobre leprzej salatki nie jadlam, w zyciu PYYCHAA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kify35lo Sałatka grecka V 31.12.07, 14:52 to naprawdę dobry przepis. Mam pytanie: w jaki sposób mogę dodać swój przepis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Sałatka grecka V IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 14:34 W opiniach raczej chodzi o podzielenie się doświadczeniami na temat danego przepisu a nie dyskutowanie o gustah - tak sądzę. Moje zdanie jest takie: bardzo dobrze dobrane składniki i świetnie współgrają! Gratuluję i smacznego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Sałatka grecka V IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 14:34 W opiniach raczej chodzi o podzielenie się doświadczeniami na temat danego przepisu a nie dyskutowanie o gustach - tak sądzę. Moje zdanie jest takie: bardzo dobrze dobrane składniki i świetnie współgrają! Gratuluję i smacznego:-) Odpowiedz Link Zgłoś