Gość: Łakomczuszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:22 Mniammmmm, ale smaczne!!!!! Jedzcie, ludzie, aż pękniecie!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kafal Re: Ciasto jogurtowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:28 wlasnie zrobilam i jest pyszne! Szczerze mowiac to moje 1 udane cisto w zyciu! Jak bys mogla to podrzuc jeszcze pare pomyslow. Pyycha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolayna Re: Ciasto jogurtowe IP: 62.87.223.* 18.02.06, 21:58 Pyszne. Ja trochę zmieniłam- zamiast oleju dodałam 100g (pól kostki) margaryny Kasi. ie miałam jogurtu więc go zastąpiłam śmietaną :) Posypałam masę migdałami i wyszło bombowe ciasto- bardzo syte! Jedyne co mogę doradzić to to, że masa jaką uzyskamy z tej ilości produktów jest mała- na małą blachę. Następnym razem podwoję ilość składników :) Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ciasto jogurtowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:26 1 łyżka proszku do pieczenia ? Czy to przypadkiem nie za dużo ? Dodałam 1/2 i trochę "szczypie w język". Ogólnie niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Ciasto jogurtowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:31 A no właśnie - łyżka proszku do pieczenia do tak małej ilości? Chyba łyżeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULA Re: Ciasto jogurtowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:06 CIASTO WYSZŁO B.DOBRE.JA ZROBIŁAM Z 1,5 PORCJI NA DUŻĄ BLACHĘ. DODAŁAM OWOCE MROŻONE/OCZYWIŚCIE PO ODMROŻENIU/ -TRUSKAWKI,ŚLIWKI. POLECAM I JUŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Ciasto jogurtowe IP: 213.199.205.* 07.10.06, 12:29 Ciasto wyszlo pychota !!! Ja na dużą blache dałam wszystkich skladników razy dwa i wyroslo wielkie że ło ho ho i nie opadlo ani troche :) Osobiście dodałam śliwek, ale polecam owoce mniej soczyste tzn jabłka na przyklad, albo tak jak podali w przepisie bakalie :) Polecam, swietny przepis !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranonik Re: Ciasto jogurtowe IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.06, 20:14 Nic specjalnego, naprawde. Na swiezo do zjedzenia, na drugi dzien... bleee Sa lepsze przepisy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranonik Re: Ciasto jogurtowe IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.06, 20:14 Nic specjalnego, naprawde. Na swiezo do zjedzenia, na drugi dzien... bleee Sa lepsze przepisy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świetlik Re: Ciasto jogurtowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:53 Ja je dzisiaj zrobiłam i jest naprawde przepyszne! Nie wiem jakie bedzie jutro,ale to chyba mało ważne,skoro wszystkim smakuje..Obawiam sie nawet ze jutro może go już nie być;)) Dzieki za przepis :) pzdr, kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emkaaa Ciasto jogurtowe IP: 88.156.63.* 14.02.07, 16:01 własnie zrobilam :) powiem tak DOBRE , ale żadna rewelacja liczylam na cos lepszego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Ciasto jogurtowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 17:45 PYCHOTKA!!! zrobiłam na okrągłej blaszcze o śr. 30 cm i dodałam truskawki, zajada się cała rodzina. temperatura 160C jest wg mnie wystarczająca.polecam to ciasto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ciasto jogurtowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 14:59 a mi wyszedł zakalec :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Ciasto jogurtowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 15:41 ciasto jest bardzo proste do zrobienia i bardzo smaczne ale radze dodać mniej cukru! pyszne również z dużą ilością bakalii. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Ciasto jogurtowe IP: *.eastwest.com.pl 29.01.08, 15:43 ciasto przepyszne, wilgotne w środdku, pachnące jogurtem i wanilią!!! ale oczywiscie zamiast łyzki proszku rzeba dodac łyzeczke, w zupelnosci wystarczy, no i ja piekłam ciasto 80 minut a nie 40..... sprawdzając patyczkiem oczywiscie:) polecam, po 3 godzinach od upieczenia ni ma juz sladu:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ciasto jogurtowe IP: *.eastwest.com.pl 04.02.08, 18:07 powyższy komentarz wystawiłam ja, niedawno upiekłam ponownie ciasto jogurtowe. tym razem zamiast "jogurtu bałkanskiego" wzięłam "jogurt bakoma" i poniewaz piekłam ciasto w lepszym piekarniku, to cisato upiekło się juz po 40 min. i co dziwne, wyszło zupełnie inne, takie sobie, podczas, gdy pierwsze było absolutnie rewelacyjne. wiec polecam "jogurt bałkanski" i pieczenie na nizszej temeraturze, ale dłuzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyrka Ciasto jogurtowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 20:51 smaczne, ale taki trochę gnieciuch wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gary Kovalsky Ciasto jogurtowe IP: *.icpnet.pl 31.05.08, 14:44 Dla mnie bomba :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktoja Re: Ciasto jogurtowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 22:20 Piekę to ciasto już od ok. roku, a przepis wzięłam z forum Kuchnia. Proste, a jakże smaczne ciasto. Odpowiedz Link Zgłoś