Gość: risza IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.02.06, 17:03 Klasyczna sałatka waldorf to jednak mięso z kurczaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rouge_et_blanc Sałatka waldorf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:26 klasyczna to jednak właśnie bez kurczaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyr Re: Sałatka waldorf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:39 z kurczakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasolka Sałatka waldorf IP: *.ontariopowergeneration.com 12.12.06, 21:24 A 'moja' Salatka Valdorf ma w sobie jeszcze winogrona - najlepiej male i ciemne - a doprawiam ja na pol majo i kefirem. No i dodaje pieprzu. Oczywiscie bez kurczaka pozdrawiam fasolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Sałatka waldorf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 18:34 wole sałatke ritz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sałatka waldorf IP: *.pronet.lublin.pl 23.12.06, 21:38 To się wreszcie zdecydujcie czy z kurczakiem czy nie, bo nie wiem jak robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basil Re: Sałatka waldorf IP: *.astri.uni.torun.pl 19.02.07, 18:09 A tak przy okazji, czy próbowaliscie Panstwo już kiedyś sałatki Ritz? Tradycyjna, staroangielska potrawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basil Re: Sałatka waldorf IP: *.astri.uni.torun.pl 19.02.07, 18:09 A tak przy okazji, czy próbowaliscie Panstwo już kiedyś sałatki Ritz? Tradycyjna, staroangielska potrawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zic84 Sałatka waldorf IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 08:58 Sałatka Waldorf nie ma w sobie kurczaka. Oto dowód en.wikipedia.org/wiki/Waldorf_salad . Dla tych nie znających angielskiego kurczak, czyli po angielsku "chicken" nie występuje w tym przepisie. Dodatkowo można dodać do niej rodzynki (polecam) po angielsku "raisins". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Sałatka waldorf IP: *.b-ras2.prp.dublin.eircom.net 21.02.08, 23:55 Ludzie, wyluzujcie, kazdy przepis moze byc zmodifikowany, jedni moga z kurczakiemdrudzy nie, osoba, ktora podala ten przepis nie wszyczna 3 wojny swiatowej tylko dzieli sie smakiem i wlasnym doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś