Dodaj do ulubionych

Sałatka waldorf

IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.02.06, 17:03
Klasyczna sałatka waldorf to jednak mięso z kurczaka
Obserwuj wątek
    • Gość: rouge_et_blanc Sałatka waldorf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:26
      klasyczna to jednak właśnie bez kurczaka...
      • lina37 Re: Sałatka waldorf 03.09.06, 20:55
        bez kurczaka
        • Gość: tyr Re: Sałatka waldorf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:39
          z kurczakiem
    • Gość: Fasolka Sałatka waldorf IP: *.ontariopowergeneration.com 12.12.06, 21:24
      A 'moja' Salatka Valdorf ma w sobie jeszcze winogrona - najlepiej male i
      ciemne - a doprawiam ja na pol majo i kefirem. No i dodaje pieprzu. Oczywiscie
      bez kurczaka
      pozdrawiam
      fasolka
    • Gość: adolf Sałatka waldorf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 18:34
      wole sałatke ritz
    • Gość: Gość Re: Sałatka waldorf IP: *.pronet.lublin.pl 23.12.06, 21:38
      To się wreszcie zdecydujcie czy z kurczakiem czy nie, bo nie wiem jak robić.
      • Gość: Basil Re: Sałatka waldorf IP: *.astri.uni.torun.pl 19.02.07, 18:09
        A tak przy okazji, czy próbowaliscie Panstwo już kiedyś sałatki Ritz? Tradycyjna, staroangielska potrawe?
      • Gość: Basil Re: Sałatka waldorf IP: *.astri.uni.torun.pl 19.02.07, 18:09
        A tak przy okazji, czy próbowaliscie Panstwo już kiedyś sałatki Ritz? Tradycyjna, staroangielska potrawa?
    • Gość: zic84 Sałatka waldorf IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 08:58
      Sałatka Waldorf nie ma w sobie kurczaka. Oto dowód en.wikipedia.org/wiki/Waldorf_salad . Dla tych nie znających angielskiego kurczak, czyli po angielsku "chicken" nie występuje w tym przepisie. Dodatkowo można dodać do niej rodzynki (polecam) po angielsku "raisins".
    • zona757 Re: Sałatka waldorf 25.05.07, 13:43
      bez kurczaka z ananasem
    • Gość: nieznany Sałatka waldorf IP: *.b-ras2.prp.dublin.eircom.net 21.02.08, 23:55
      Ludzie, wyluzujcie, kazdy przepis moze byc zmodifikowany, jedni moga
      z kurczakiemdrudzy nie, osoba, ktora podala ten przepis nie wszyczna
      3 wojny swiatowej tylko dzieli sie smakiem i wlasnym doswiadczeniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka