kawulec 22.02.06, 18:31 ciasto marchewkowe bardzo pyszne:) < "http://jazdazagrosze.pl/">aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: debiutująca Re: Ciasto marchewkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:22 Wynik pieczenia naprawdę super!Polecam debiutującym w roli ciastorobów.Rodzina i znajomi zachwyceni!A i ja zadowalona bo to pierwszy raz był:) Odpowiedz Link Zgłoś
zablotka2006 Re: Ciasto marchewkowe 19.03.06, 12:17 tarte na tarce , na duzych dziurkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Ciasto marchewkowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.06, 18:24 Pyszne i zdrowe ciasto dziś wszystko zjedzone,dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Ciasto marchewkowe IP: *.elpos.net 12.08.07, 12:35 Nigdy nie jadłam ciasta marchewkowego, ale chętnie kiedyś spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Ciasto marchewkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 19:58 Pyszne ciacho.. szybko się go robi i jeszcze szybciej je :) Gorąco polecam ten przepis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huhahiho Ciasto marchewkowe IP: *.chello.pl 21.08.08, 15:20 ciasto super, często je robię wg troszkę innego przepisu. Do ciasta lubię dodawać rodzynki, polewać czekoladą i podawać z bitą śmietaną albo lodami. Ktoś pytał o oczka na tarce - nie ma różnicy. ja osobiście trę teraz na dużych oczkach - mniej pracy. Kiedyś tarłam na drobnych i ciasto wychodziło tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Ciasto marchewkowe IP: *.chello.pl 08.10.08, 11:48 a to jabłko mozna utrzec na tarce? bo pokrojone w kostke to mi sie jakos nie kojarzy jako składnik cista. nie bedzie glutów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: Ciasto marchewkowe 09.10.08, 23:23 Bardzo smaczne chociaz niepozorne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Ciasto marchewkowe IP: 80.51.68.* 30.10.08, 15:54 Najgorszy przepis jaki znam. Wyszedł zakalec na całej skali! Wracam do mojego sprawdzonego przepisu. Odpowiedz Link Zgłoś