Gość: jadacz IP: 83.238.122.* 03.09.06, 22:20 QPA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pddme34 Baba ziemniaczana trzykolorowa IP: *.tvk.torun.pl 19.07.07, 14:52 Mozna z surowych, też pysznie, dodać marchewkę startą, duzo koperku. Z pomidorowym sosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Baba ziemniaczana trzykolorowa IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.11.07, 07:47 Przeczytałam przepis na babkę już ją czuję i widzę .W domu oczywiście robimy babkę ziemniaczaną ,ale tej człek by się nie powstydział nawet na przyjęciu imieninowy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Baba ziemniaczana trzykolorowa 19.01.08, 17:23 Zrobiłam, bardzo smaczna! Do marchewkowej masy dodałam cynamon i pieprz cayenne. Aha - marchewkę odcisnęłam. Szpinak, przed dodaniem do masy odparowałam i dodałam mały ząbek czosnku. Sos - zrobiłam cebulowo-jabłkowy z jogurtem. Dodam jeszcze, że musiałam piec dłużej niż podaje przepis - w moim piekarniku ponad godzinę. Ale naprawdę pycha wyszło, bardzo sycące a przy tym leciutkie jak puch. Myślę, że pomimo pracochłonności, danie to wejdzie na stałe do mojego menu! Aha - doskonałe z białym winem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila.3.2 Baba ziemniaczana trzykolorowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 22:09 Baba jest wspaniała , wypróbowałam. WWW.galeriamagicznyswiat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Baba ziemniaczana trzykolorowa IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 21:32 jem kiełbasę z fasolą po mexykańsku.z papryką.nie zjadł bym tego szajsu.Ale lubię czytać przepisy jak jem.powodzenia wegetarianie.(ks) Odpowiedz Link Zgłoś