Gość: Wojtek-smakosz IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.12.06, 10:38 zrobiłem ten sernik na święta jest PYYYCHA..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MADZIA Sernik krakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 14:23 TEN SERNIK JEST BARDZO PYSZNY!!! <MNIAM MNIAM>. Moja mama zawsze robi go na święta WIELKANOCNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkarimka Sernik krakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 13:41 Pychota , łatwy i nie drogi...moja córcia uwielbia go , upiekłam na swieta potem na Nowy rok teraz musze na jej urodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Sernik krakowski IP: 195.116.249.* 08.12.08, 14:53 Ten sernik jest najlepszy, jaki robiła. Dodam tylko, że sama nigdy nie robię lukru, kupuje gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
vegas5 Re: Sernik krakowski 15.12.10, 23:11 ja robie lukier w bardzo prosty sposob...ucieram cukier puder z sokiem z cytryny...wychodzi bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Sernik krakowski IP: *.ath.bielsko.pl 29.12.08, 09:32 Serniczek jest pyszny.Ciasto rerwelacja.Dziekuje ślicznie i życzę szczęśliwego Nowego Roku oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mewawilk Sernik krakowski 31.12.08, 14:15 Zrobilam sernik pierwszy raz na Wigilie i wyszedl wspaniale - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Sernik krakowski 02.01.09, 08:34 Przeraża mnie w tym cieście ilość proszku do pieczenia - cztery łyżeczki??? Toż to będzie gorzkie na odległość! I nie smakują mi serniki z mąką ziemniaczaną ani budyniami :( Upiekłam podobny na Święta i jeszcze połowa została :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Sernik krakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.09, 15:38 Zawsze robilam sernik z brzoskwiniami i kokosem lecz teraz sprobowalam tego krakowskiego i niestety mi sie nie udal:((dlaczego??nie wiem,w srodku byl mokry choc w smaku nie najgorszy he.lubie "wilgotny"sernik lecz ten troche za bardzo.prosze powiedzcie dlaczego.dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś