Gość: beata IP: *.brhm.cable.ntl.com 04.05.08, 13:02 Nie gotuje czesto, bo nie lubie, ale ugotowalam ten kapusniak i jest pyszny. Od siebie dodalam jedynie odrobine przecieru pomidorowego. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mike:) Chłopski kapuśniak - konkurs IP: *.centertel.pl 09.05.08, 13:54 Ja dopiero eksperymentuje w kuchni.Odwazyłem sie sprobować z kapuśniakiem:)Efekt wyśmienity!Ciekawe czy mojemu Miśkowi bedzie smakował:DPozdrawiam i pelacam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobik Chłopski kapuśniak - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 14:29 trochę go z tunigowałem po swojemu + przecier pomidorowy ...........jaqkies 2-3 łyżki i gitara + podgarle dobrze wypieczone i przede wszzystkim bazylia do kapusniaku . wg. mnie pasuje jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Chłopski kapuśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 14:14 kapusniaczek wyszedl przepyszny!! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Chłopski kapuśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 22:32 JUTRO GOTUJE KAPUŚNIAK CIEKAWE JAK MI WYJDZIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
evamarija Chłopski kapuśniak - konkurs 05.02.09, 15:24 Chlopski kapusniak na wodzie mineralnej, kostkach rosolowych i z czerwona cebula. Umarlam ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Chłopski kapuśniak - konkurs 26.01.10, 15:53 evamarija napisała: > Chlopski kapusniak na wodzie mineralnej, kostkach rosolowych i z czerwona > cebula. Umarlam ze smiechu. Ja też. Chłopski kapuśniak bez mięsnej wkładki? Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Umarlas w koncu czy nie? 19.03.12, 02:17 A tak na marginesie, to strasznie glupi komentarz. Dlaczego? Woda to woda - jaki masz z tym problem? Pilas herbate zaparzona woda mineralna? Kostka rosolowa. A dlaczego niby ma byc wkladka miesna? Cebula czerwona. A jaka wedlug ciebie jest roznica pomiedzy biala a czerwona i jaki to ma wpyw na jakos kapusniaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medicuss Chłopski kapuśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 09:25 na zdjęciu widzę marchewkę,w składnikach jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Chłopski kapuśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 09:28 Do kapuśniaku najlepsze są ziemniaki w mundurkach,ale gotuje się go na kości a nie na kostkach rosołowych dobry jest też na drobiu lub gęsinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyryry Chłopski kapuśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 15:16 wygląda nie za ciekawie, ale może być dobry ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furhgu Chłopski kapuśniak IP: *.wegrow.domtel.com.pl 19.04.12, 15:00 a ja wypiłam 2 piwa i będę dopiero gotować. Aaaaale mi się nie chce.... To nie wiem czy dobry wyjdzie. najchętniej bym poszła spać:) O. Tyle Wam powiem Odpowiedz Link Zgłoś