Gość: desperados IP: 188.33.62.* 21.03.10, 20:24 "Traore Ż, Ż, Cz 3 (bo nie wiem czy za czerwoną ma być 0 czy nie)" to sie popisal pan Szczepaniak :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robertk777 Po wygranej z polonią zagłębie w euforii [zdjęcia] IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.10, 21:05 "...Ilijan Micanski z Zagłębia i Sebastian Przyrowski, bramkarz Legii..." a ja myślałem, że Przyrowski gra w Polonii brawo dla dziennikarzy gazety wybiórczej nie byli byście sobą jak byście niczego nie przekręcili.. pozdro dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Po wygranej z polonią zagłębie w euforii [zdjęcia] IP: 213.25.69.* 21.03.10, 21:14 Czy na tego Jarzębaka nie ma siły?? Tydzień temu załatwił Śląsk teraz pomimo zwycięstwa Zagłębie! Czy on nie umie sędziować, czy może jego działania są zamierzone ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Ostrowski... IP: *.dyn.optonline.net 22.03.10, 18:16 ...jestes rezerwowym w drugiej lidze, w przyszlym sezonie w drugiej lidze zagra Gancarczyk, obaj byli gwiazdami w Slasku, wniosek? trener Tarasiewicz z niczego zrobil niezla druzyne Odpowiedz Link Zgłoś