Gość: MICHAL IP: *.skane.se 25.08.01, 23:00 Hostel Dizzy Daisy przy ul:Podwale 27.Maja podobno niskie ceny. Czy ktos slyszal o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberto65 Re: HOSTEL DIZZY DAISY.............. 25.08.01, 23:02 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Hostel Dizzy Daisy przy ul:Podwale 27.Maja podobno niskie ceny. > Czy ktos slyszal o tym hotelu. A cóż to za hotel, bo ja o takim w naszym mieście nie słyszałem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: HOSTEL DIZZY DAISY.............. IP: *.skane.se 25.08.01, 23:34 roberto65 napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Hostel Dizzy Daisy przy ul:Podwale 27.Maja podobno niskie ceny. > > Czy ktos slyszal o tym hotelu. Podobno jakis Hostel.Wyczytalem o tym na Foum. > > > A cóż to za hotel, bo ja o takim w naszym mieście nie słyszałem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: HOSTEL DIZZY DAISY.............. 25.08.01, 23:35 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > roberto65 napisał(a): > > > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > > > Hostel Dizzy Daisy przy ul:Podwale 27.Maja podobno niskie ceny. > > > Czy ktos slyszal o tym hotelu. > > Podobno jakis Hostel.Wyczytalem o tym na Foum. > > > > > > A cóż to za hotel, bo ja o takim w naszym mieście nie słyszałem ??? > W którym wątku na naszym Forum pisze o tym hotelu? Może uda się ustalić coż to za hotel... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: HOSTEL DIZZY DAISY.............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 11:23 podobno niskie ceny...hmmm w zaleznosci od jezyka ktorym sie poslugujesz ceny wahaja sie do 35 do 40 zl za dobe, chcesz sie wyspac w jedynce dostajesz czworeczke calutka dla siebie, calkiem przyjemnie i bliski centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: HOSTEL DIZZY DAISY.............. IP: *.swipnet.se 02.09.01, 19:41 Gość portalu: :)) napisał(a): > podobno niskie ceny...hmmm w zaleznosci od jezyka ktorym sie poslugujesz ceny > wahaja sie do 35 do 40 zl za dobe, chcesz sie wyspac w jedynce dostajesz > czworeczke calutka dla siebie, calkiem przyjemnie i bliski centrum NO WIEC PODAJ ADRES. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: HOSTEL DIZZY DAISY....ROBERTO SPRAWDZI ? IP: *.skane.se 04.09.01, 03:32 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Gość portalu: :)) napisał(a): > > > podobno niskie ceny...hmmm w zaleznosci od jezyka ktorym sie poslugujesz c > eny > > wahaja sie do 35 do 40 zl za dobe, chcesz sie wyspac w jedynce dostajesz > > czworeczke calutka dla siebie, calkiem przyjemnie i bliski centrum > > > NO WIEC PODAJ ADRES. ROBERTO: CALA NADZIEJA W TOBIE.SPRAWDZ. Odpowiedz Link Zgłoś