Gość: jacek IP: *.crowley.pl 29.04.03, 12:44 Nadchodzi pora majówek. Koce na trawie, książki pod głowami i na brzuchach, piwo w rękach, zapasy w koszykach. Gdzie najchętniej urządzacie majówki we Wrocławiu i okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana Re: majówki IP: *.wroc.gazeta.pl 29.04.03, 17:17 Gość portalu: jacek napisał(a): > Nadchodzi pora majówek. Koce na trawie, książki pod głowami i na brzuchach, > piwo w rękach, zapasy w koszykach. Gdzie najchętniej urządzacie majówki we > Wrocławiu i okolicach? Wyspa Opatowicka! Wystarczy przejść przez Jaz Bartoszowice, kawałek lasu i rozpościera się piękna, ogromna łąka... Kwiaty kwitną, owady bzyczą (komarów jeszcze niet), miły wietrzyk wieje, bo pod lasem... Blisko do świata i sklepu z piwem na pętli biskupińskiej czynnego tez w świeta, Pozdrawiam i zycze majnej fajówki. D Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: majówki 29.04.03, 18:57 Własny ogródek - grill, ptaszki świergolą, hamak... A dla ruchu - mam pojechać rowerem do Kiełczowa na Święto Pracy. Pozdr. dla lizzy.b :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: majówki 30.04.03, 11:04 w tym roku mój ogródek... na Wyspe Opatowiska mam dwa kroki wiec moze trzeba bedzie wskoczyc na rower i ksiazka w łape Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redmaple Re: majówki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 18:18 Zalezy gdzie mnie zaprosza.W tym roku nie mam jeszcze, gdzie pojechac, a czasu malo bo wkrotce trzeba bedzie wziac sie za jakas robote.:((. Odpowiedz Link Zgłoś
evaww Re: majówki 01.05.03, 18:40 Na dachu pod oknami koleżanki, syn znika z domu, nie lubi oglądać starszych pań. Odpowiedz Link Zgłoś