Dodaj do ulubionych

Przechytrzyli NOP

18.05.07, 18:56
ale sprytne pedały :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bob Przechytrzyli NOP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.07, 19:26
      I z czego się cieszycie. Ciekawe co Was tak rajcuje u tych dewiantów? Może sami
      nimi jesteście?
      • tomek854 Re: Przechytrzyli NOP 18.05.07, 20:06
        Nawet jezeli to by byli naprawde dewianci, to i tak zawsze, jezeli ktos zrobi Idiotow z NOPu (co jest sluszna czynnoscia) to sie bedziemy cieszyli ;-)
        • robak_wroc Re: Przechytrzyli NOP 24.05.07, 16:25
          tomek854 napisał:

> Nawet jezeli to by byli naprawde dewianci, to i tak zawsze, jezeli ktos zrobi I
          > diotow z NOPu (co jest sluszna czynnoscia) to sie bedziemy cieszyli ;-)

hehehe... wlasnie ;) a o do robienia kontrmanifestacji, to nie widze powodu zeby
          robic je w tym samym czasie i miejscu.
    • Gość: PCK Re: Przechytrzyli NOP IP: *.akron.net.pl 18.05.07, 20:13
      - Homofobia jest zakaźną chorobą. Jeśli uważasz, że jesteś chory, zgłoś się do
      nas - mówiła przez megafon Mirosława Makuchowska, jedna z organizatorek akcji.

Przez pół godziny przekonywali przechodniów, że homoseksualizm to nie choroba.

Jeśli tak, to dlaczego homofob może oddawać krew, a homoseksualista nie? :P
      • Gość: Roman Re: Przechytrzyli NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:24
        Argument na poziomie jednokomórkowców z NOP. Dlaczego kobieta do szóstego
        miesiąca po porodzie nie może oddać krwi - czyżby była chora?
        • Gość: PCK Re: Przechytrzyli NOP IP: *.akron.net.pl 18.05.07, 20:38
          Ale to jest czasowe przeciwskazanie, a u "homików" definitywne.

Gość portalu: Roman napisał(a):
          > Argument na poziomie jednokomórkowców z NOP. Dlaczego kobieta do szóstego
          > miesiąca po porodzie nie może oddać krwi - czyżby była chora?

• heterofob2 Homo może oddawać krew! 22.05.07, 09:38
        Sam jestem honorowym dawcą krwi.
    • Gość: as pedałom STOP! mówi nie tylko NOP! IP: *.dialog.net.pl 18.05.07, 23:55
      rowerem po rynku nie można...

a pedały na rynku mamy tolerować?

NIE dla promocji zboczeń!
      NIE dla polityki drobnych kroczków!
      • Gość: do as Re: pedałom STOP! mówi nie tylko NOP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 00:02
        Zrob maly kroczek i sie zamknij dla dobra ludzkosci.
      • Gość: antyzboczeniec Re: pedałom STOP! mówi nie tylko NOP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:14
        Zboczenia to sie teraz w kosciele odbywaja. Cale tabuny ubranych na bialo i
        czarno malych zboczencow, ze zboczonymi rodzicami.
    • Gość: Apasz mocne lobby zboczenców w GW IP: *.e-wro.net.pl 19.05.07, 09:35
      Napewno GW wiedziało o tej akcji i tym "sprytnym" fortelu ale artykuł dali
      dopiero około 15/16 aby przeciwnicy zboczeńców nie mogli zaprotestować przeciwko
      lansowaniu pedalstwa.
    • trueapasz a tutaj cos dla liberałów 23.05.07, 09:00
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80274,4152881.html do czego prowadzi
      takie społeczne przyzwolenie na dewiacje sexualne :(
      • Gość: milu Re: a tutaj cos dla liberałów IP: *.akron.net.pl 23.05.07, 20:17
        Dewiacją jest nie odróżniać pedała od pedofila...Żenada (bo chyba rozumiesz, że
        homoseksualizm jest wtedy, gdy mężczyźni wolą mężczyzn, to jest istota
        homoseksualizmu, taaak? Więc jak do ch...ry mogliby gwałt na dziewczynce
        planować homoseksualiści???).
        • Gość: Apasz Re: a tutaj cos dla liberałów IP: 62.29.170.* 24.05.07, 08:45
          nie pisałem o pedałach , pisałem o idei społecznego przyzwolenia na rozne
          dewiacje ktora prowadzi do takiego chorego postrzegania demokracji ze dwa zboki
          na oczach innych zboków planują taką akcje i w myśl kolorowej tolerancji oni
          mają prawo istnienia :(
          • Gość: milu Re: a tutaj cos dla liberałów IP: *.akron.net.pl 24.05.07, 15:17
            Owszem, pisałeś o pedałach. Przeczytaj jeszcze raz swój post.
            Jeśli chodzi o ten powyżej to gratuluję argumentacji. Starożytna retoryka się
            chowa. BTW, jak się nazywa chwyt "ja tego nie napisałem":)?
    • Gość: matt Re: Przechytrzyli NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:52
      to naprawde wielka akcja-powinni za to dostac medale... a tak czy inaczej to
      homoseksualizm sie leczy.
    • Gość: Apasz i jeszcze cos :) IP: 62.29.170.* 24.05.07, 12:23
      Niemieckie pedały juz nie chcą sponsorować ;)
      www.tvn24.pl/-1,1507648,wiadomosc.html
    • robak_wroc nie rozumiem 24.05.07, 16:56
      po co sa te glupie w sumie akcje z wychodzeniem homo na ulice. po co to? czy ja
      jako hetero biegam po ulicach i sie tym chwale? po co takie glupoty sie robi.
      wqr.. mnie ulotki w stylu "sex z partnerem tej samej pulci jest bezpieczny", bo
      co z tym bezpieczenstwem tak naprawde jest? tylko "bezpieczenstwo" nie zajscia w
      ciaze, ale nic po za tym. takimi manifestacjami zaczynaja wchodzic w dupe innym
      ludziom. po co? nie przeszkadzaja mi jak sobie zyja z boku, nie interesuje mnie
      co robia w sypialni, nie mam nic przeciwko pracy z taka osoba, tylko dlaczego ma
      to byc podejscie "jestem pedziem, jestem lepszy a ty myslisz ze jestem gorszy"?
      nic takiego nie mysle. niech kazdemu bedzie dobrze i niech sobie jedni i drudzy
      nie wchodza w droge i bedzie cacy.
      • Gość: wi Re: nie rozumiem IP: *.magma-net.pl 24.05.07, 17:05
        Ależ jest inaczej.W tej tolerancji jest cholerna wyższość."Brzydzę się,ale
        toleruję WSPANIAłOMYśLNIE,pochylam sie nad nieszczęsnymi...Ideą parady jest
        tytułowa równość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka