rodzynia 03.11.09, 13:09 Potrzebuję pomocy (do pracy magisterskiej) :) Gdyby ktoś miał czas, to proszę o wypełnienie mojej ankiety www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/7184/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiv Re: Ankieta 03.11.09, 14:01 I kolejna ankietka. Co tydzien nastepna. _ale_ Ta jest choc troche przemyslana! Pytania sa klarowne, bez podtekstów, a opcja sa z reguly wyczerpujace. Oprócz jednej - w pytaniu "gdzie mieszkasz" nie mozna wybrac wlasnego kata - tylko wynajem. Widocznie w glowie sie nie miesci, ze mozna chate kupic w UK. ;) Po za tym wyniki sa dostepne. I tak 50% jest przekonana, ze wróci do Polski. Ale co sie dziwic, jesli 90% respondentów to single? Po za tym 75% cieszy sie z pracy, bo dostaje duzo kasy, ale tylko 65% nie zaluje decycji wyjazdu. Wiec kasa to nie wszystko. No i sciana wschodnia sie klania - 60% respondentów jest z lubelskiego albo podlaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Ankieta 03.11.09, 14:38 dziękuję muszę się obronić, w pytaniu Gdzie mieszka(ł/a) Pan(i)za granicą? jest opcja W innym miejscu (jakim?) i tutaj można wpisać chociażby własny dom :) Trzy osoby to wpisały, wiec jak tworzyłabym tą ankietę jeszcze raz to pewnie dodałabym tą opcję. To, że respondenci są w większości z lubelskiego/podkarpackiego wynika z tego, ze rozesłałam ankietę wielu znajomym, bo oni najprędzej wypełniają ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś