Dodaj do ulubionych

Blue Fenix - przewoz paczek

IP: *.zone8.bethere.co.uk 02.12.09, 21:16
Blue Fenix - przewoz paczek. Czy ktos z was korzystal z uslug tej
firmy??? Chce wyslac kilka paczek do Polski z Londynu. Wlasnie
szukam dobrej i wiarygodnej firmy przewozowej. Wlasnie znalazlem
reklame tej firmy i dlatego mam pytanie: Jakie macie doswiadczenia z
ta firma? Czy warto jej zaufac, bo oferuje calkiem mila obsluge i
dosyc atrakcyjne ceny?
Dzieki za odpowiedzi.

www.bluefenix.co.uk/
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzerry Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.zone8.bethere.co.uk 22.12.09, 11:00
      Wlasnie wyslalem 2 paczki przez ta firme. Dojechaly na czas, tak jak
      mi obiecano. Kurier przyjechal tak jak sie umawial. Cena byla £1 za
      kilogram, minimum 20 kg. Tak wiec szczerze moge polecic Blue Fenixa
      na przyszlosc.
    • Gość: effy Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.08.10, 10:18
      goraco polecam! co prawda przesylke nadalam z lonynu do polski ale rewelacja,
      kompetencja i wysoki standard!
    • Gość: marian Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.11, 12:57
      to jest najlepsza firma przewozowa morzesz im zaufać od 4lat znimi wspułpracuje
    • Gość: azkeel Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.zone9.bethere.co.uk 11.07.11, 19:15
      Fajna reklama! Tylko, ze to nie jest miejsce na reklamy. Swoim potencjalnym klientom dajesz do zrozumienia, ze albo nie stac Cie na promocje albo jestes zwyklym kombinatorem. W obu przypadkach ma to fatalny wplyw na wizerunek firmy.
      • Gość: Beny Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.zone4.bethere.co.uk 16.08.11, 11:16
        A kto tu mowi o reklamie, poprostu ludzie wymieniaja sie tylko doswiadczeniami zwiazanymi z ta firma.
        • Gość: andrzej Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.haye.cable.virginmedia.com 12.12.11, 21:11
          Hej, chciałam opisac swoja przygode z firma blue fenix ;/ taka przestroga dla tych co chcieliby cos przeslac do Polski ,albo cos odebrac. Dostałam paczke z Pl , fajnie przed swietami na pewno miło otrzymać coś polkiego i tu zaczyna sie problem, połowa paczki rozwalona ( sok niby sie wylal ) a druga zagineła w czasie podróży... wyjaśnienia .... brak, nikt nie odbiera telefonu, nikt mi nie powie ,ze nie można przewozić wędliny zapakowanej fermetycznie, grzybów suszonych, albo czekolady :( zabrali butelke,ale jakoś dziwnym przypatkiem domową wiśniówke zostawili, I ściema że celnicy pewnie skontrolowali.... co za firma,,, zezarli napili sie Taka firma < NIGDY WIECEJ BLUE FENIX!!!!!!! ZEZRA CZESC TWOJEJ PACZKI
          • Gość: andianna Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.haye.cable.virginmedia.com 12.12.11, 21:12
            szkoda pisac o tej firmie , nie przewozic :(
            • Gość: azkeel Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.zone9.bethere.co.uk 12.12.11, 21:52
              Rozmowa z samym soba moze byc oznaka choroby psychicznej. Udaj sie jak najszybciej do lekarza.
    • Gość: aga Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.zone12.bethere.co.uk 05.09.12, 19:42
      ja korzysatalam z FIRMY BLUE FENIX i to jest najgorsza firma z jaka mialam do czynienie.
      Moja paczka miala byc odebrana z polski w czwartek a odebrali ja w piatek, bo kurier w polsce powiedzial ze paczka byla nie gotowa, a tego kuriera u mnie wogole nie bylo. Ponadto paczke kureier odebral w piatek, po 18 stej godz a odbieraja je do 17 stej i z pretensja do mojego taty ze on przyjechal po paczke a nikogo nie ma i ze on przyjedzie po nia za tydzien albo ze ma moj ojciec ja mu podwiesc do jakies tam wioski, a moj tata byl 10 min od domu i jemu sie nie chcialo czekac. Ponadto rozmawiam z szefem tej firmy ktory obiecal mi ze paczka bedzie w srode na 100 procent i ze oni mi wysla sms-a, paczka najpierw miala byc w poniedzialek, potem w srode a teraz jak sie okazalo ze bedzie za tydzien, ponadto szef nawet nie odbieral odemnie telefonow, jak zadzwonilam z innego nr to on go odebral, pozatym zamiast sam zadzwonic do kuriera to mi kazal dzwonic i wyjasnic sprawe. Dzwonilam na 3 nr telefonow tej firmy i mnie zignorowali, nikt nie odbieral telefonu. Jak sie dodzwonila do szefa to mi powiedzia ze biuro maja do godz 4 tej a ja do niego ze dzwonie do niego na 3 rozne nr tel od 3.30!!!! Nie polecam tej firmy!!!!! Nie mozna im zaufac, pozatym nawset nikt sie nie pofatygowal do mnie zadzwonic z szefostwa tylko wysluguja ie kurierem ktory nie wie o co chodzi, i ktory tylko wozi paczki!!!!!! BLUE FENIX firma ktorej nie mozna zaufac!!!!!!!
    • Gość: marian Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.12, 16:18
      To jest jedna bardzo dobra firma przewozowa do Londynu lepszej firmy nie znam polecam każdemu.
    • abssinthe Re: Blue Fenix - przewoz paczek 09.11.12, 11:13
      Blue Fenix zostalo mi polecone przez znajoma, ktora od lat uzywa wlasnie ich.

nie wysylam paczek zbyt czesto - czyli moja wypowiedz obejmie tylko 3 doswiadczenia z Blue Fenixem, za kazdym razem mialam mila obsluge, wyrazna dbalosc o klienta (smesy dzien wczesniej zeby potwierdzic o ktorej godzinie mniej wiecej przyjada, paczki zostaly dostarczone pod drzwi w Polsce przez - jak twierdzi mama - bardzo milego pana); czyli bede w przyszlosci uzywac i z czystym sumieniem polecam znajomym :)
      • Gość: PaweuR Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.croy.cable.virginmedia.com 03.12.12, 15:52
        Hmmm, Blue Fenix... kilka razy wysyłałem paczkę z UK do Polski, kilka razy wysyłałem też z Polski do UK. Wszystko ładnie, miło i grzecznie, tak jak tu jest opisywane, ale z jednym problemem: paczki były otwierane. Niby mają w regulaminie, że mają prawo otwierać, ale porządne firmy kurierskie (DHL, UPS, FedEx) tego nie robią... Tak, wiem, cena... ale czy to oznacza, że jak płacę taniej to znaczy, że ktoś może mi grzebać w rzeczach? Ogólnie - niby fajnie ale jednak niesmak pozostaje. Zdecydujcie sami.
        • Gość: teksio Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.17-2.cable.virginmedia.com 03.12.12, 16:43
          mieszkam w tym kraju od 7 lat, sam wysłałem 1 paczkę, dostałem ze 3. Na forum o pracy więcej wątków o paczkach niż o pracy. Co wy ludzie zamiast tv oglądać to hobbystycznie kartony z badziewiem wysyłacie w te i we wte? Tu polskie sklepy na każdym rogu, tam też nie pustynia, o co kuźwa chodzi? I czemu nie da rady wysłać paczki pocztą i zapomnieć, tylko trzeba zawracać dupę sobie i innym rankingami najlepszych posiadaczy rozklekotanych transitów? Pozawżnie skończcie to pierdzenie.
    • Gość: JA Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.zone3.bethere.co.uk 24.08.13, 15:42
      TRANSTOKE- NIE POLECAM!!!! ZLODZIEJSTWO - NIE DOSTARCZAJA PACZEK
    • Gość: marian Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.13, 10:08
      firma jest moim zdaniem bardzo solidna wysyłam co roku dwa razy nie mam wszystko jest OK pozdrawiam
    • paulinaaws Re: Blue Fenix - przewoz paczek 30.10.14, 17:47
      Ja na pewno nie skorzystam. Obsługa fatalna, tym bardziej że zamawiałam nie pierwszy raz. Pan z biura potwierdził jeszcze wczoraj że paczka zostanie odebrana a dziś twierdzą, że takiej paczki nigdy nie było i w ogóle to mogłam rano zadzwonić. Gdybym wiedziała, to na pewno bym zadzwoniła. Gdy powiedziałam, że to są kpiny i na pewno firmy już nie polecę nikomu, to pan mi bardzo niemiło odpowiedział, że z powodu jednej paczki mam im opinie szargać?? No właśnie jedna paczka, dla nich mało ważna a dla tych którzy ją organizowali (dużo pracy), dla odbierających duża radość. Dla Blue Fenix - WIELKI KŁOPOT! Gratuluję tym państwu podejścia do biznesu, bo choć kraj się zmienił to podejście jest Polskie...
    • Gość: Natalia Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.2-3.cable.virginm.net 03.07.15, 06:51
      Zamawialam .. Miala byc odebrana z polski do 17:00 ..-nie zadzwonili,nie przyjechali -nic !!zostalam wystawiona ..
    • Gość: Magdalena Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: *.2-3.cable.virginm.net 03.07.15, 06:53
      Witam ..wystawiaja ludzi .. Nie potrafil Zadz ,Ze nie przyjada .. Niee polecam !!!
    • Gość: Marta Re: Blue Fenix - przewoz paczek IP: 109.95.206.* 27.11.15, 01:00
      Wysylalem wiele razy. Miła obsługa, dostosowują sie do mnie za każdym razem, a kończę prace bardzo rożnie.. Zdecydowanie polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka