Dodaj do ulubionych

Angielskie obelgi

IP: *.barn.cable.virginmedia.com 24.06.10, 11:44
Czy nawrzucałcał Wam kiedyś jakiś Anglik współpracownik o tym jak
pracujecie? I co ciekawego z tym zrobiliście? Pozdro dla wszystkich
wykładających w Tesco.

Jeśli sam się nie szanujesz nie będziesz szanowany przez innych.
Obserwuj wątek
    • Gość: BISEPTOL Re: Angielskie obelgi IP: *.zone13.bethere.co.uk 24.06.10, 16:54
      Mi jeden powiedzial ze jestem sku...synem i zebym wypie...l z jego
      kraju, dostal po pracy po ryju ze dwa tygodnie nie przychodzil,
      jeszcze powiedzialem mu ze jak mnie zakapuje to mu pozenie kose ,
      pewno uwierzyl bo cicho narazie, hehehe
      • Gość: zapracowany Re: Angielskie obelgi IP: *.barn.cable.virginmedia.com 25.06.10, 07:20
        He he spoko metoda. Może powinienem o czymś takim pomyśleć bo do
        tych angielskich bezmózgich tłumoków nic nie dociera. Pozdro
        • Gość: salamandra Re: Angielskie obelgi IP: *.magma-net.pl 28.06.10, 19:31
          o właśnie,polak potrafi,lać po pysku nic więcej,najpierw jedziecie,kozaczycie,a
          potem jesteście zdziwieni,że nigdzie was nie chcą,trzymajcie tak dalej,na pewno
          daleko zajdziecie,nadajecie się tylko i wyłącznie do wykładania towaru,do miotły
          chyba już nie,bo tam jeszcze jest potrzebna umiejętność noszenia wiadra,a
          wcześniej nalania do niego wody,ale to już chyba za duże wymagania,bo kto
          potrafi kran odkręcić:)hihi,pozdrawiam wykładaczy kosiarzy:)
      • piesior666 Re: Angielskie obelgi 03.07.10, 23:12
        Gość portalu: BISEPTOL napisał(a):

> Mi jeden powiedzial ze jestem sku...synem i zebym wypie...l z jego
        > kraju, dostal po pracy po ryju ze dwa tygodnie nie przychodzil,
        > jeszcze powiedzialem mu ze jak mnie zakapuje to mu pozenie kose ,
        > pewno uwierzyl bo cicho narazie, hehehe
        Powiedz mu :Jestem juz spakowany,ale twoja mama prosi mnie,zebym
        zostal.
    • Gość: robert Re: Angielskie obelgi IP: *.unregistered.net.exatel.pl 02.07.10, 12:09
      tak mielismy obelgi.pracowalismy w 2007 roku we czworke w st. neots.byla tam
      taka grupka angoli ktora ciagle nam podkladala jakies swinie. szyderstwa
      ,smiechy ,polish jokes etc.ale przyjehal polak z usdaw i trogche sie uspokoili.
      • Gość: Pracownik tesco uk Re: Angielskie obelgi IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 02.07.10, 13:28
        Panie Robercie, czy mógłby Pan podać namiary na tego Polaka z Usdaw? Byłbym
        bardzo wdzięczny. Ja pewnego razu prosiłem o kontakt z jakimś polskim
        reprezentantem, lecz powiedziano mi tutaj w sklepie, że oni nie mają żadnych
        polskich przedstawicieli. Powiedział mi to oczywiście sklepowy union rep. A ja
        mu uwierzyłem... Pozdrawiam
        • Gość: jaro Re: Angielskie obelgi IP: *.zone9.bethere.co.uk 02.02.11, 20:32
          jak macie jakiś problem to pytajcie o pana grabowskiego z union nie jest on polakiem chociaż nazwisko ma polskie hehehe ale jego żona jest polką w miare dobrze mówi po polsku nie wiem czy jeszcze pracuje w związkach kiedys przyjechał do mojego sklepu to żadnego menago nie było na sklepie wszyscy przyjmowali dostawe hehehe
        • Gość: Michal Re: Angielskie obelgi IP: 92.16.70.* 03.02.11, 07:56
          Ja znam polskiego reprezentanta, ale nie wiem czy to jeszcze aktualne.
          • Gość: rep Re: Angielskie obelgi IP: *.as13285.net 20.07.11, 07:41
            Hej ja jestem union rep z Southampton. W razie problemow mozna pisac na maila manka1985@poczta.fm, bede sie starac odpisywac jak najszybciej. Z mila checia poznam innych rep-ow. Pozdrawiam

• Gość: Michal Re: Angielskie obelgi IP: 92.23.161.* 20.07.11, 09:03
              mail wysłany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka