IP: *.rhm.managedbroadband.co.uk 27.10.10, 14:53
czesc wszystkim, jak sie macie?

czy ktos gra w golfa? ja zaczalem w tym roku i jestem caly pochloniety, niesamowity sport, ...
dajcie znac co myslicie, gdzie i jak trenujecie,
powodzenia
pa
Obserwuj wątek
    • Gość: Ralph Re: golf IP: 92.25.243.* 27.10.10, 22:32
      Zawsze traktowałem golfa jako idiotyczną grę, zupełnie nie rozumiałem jaką można mieć przyjemność z dreptania i uderzania piłeczki kijem. Niedawno miałem w firmie "day out" i uczyliśmy się grać w golfa. Przyznam szczerze, że samo granie jest zdecydowanie ciekawsze od oglądania gry w TV, to jest jednak sport i wymaga wielu lat żmudnych ćwiczeń.
      Niestety gra w golfa zabiera bardzo dużo czasu, który jednak wolałbym poświęcić na bardziej pożyteczne zajęcia, więc raczej nie zaopatrzę się w zestaw kijów, pożytek z zabawy jest jednak taki, że nie uważam już go za idiotyczną grę.
      • Gość: majkel Re: golf IP: 79.97.75.* 04.11.10, 03:08
        a ja uwazam to za gre dla przyjebanych nadetych moronow ,
        gram w squasha jak wytaczam sie spocony z kortu przynajmniej wiem ze zrobilem cos dla siebie
        z drugiej strony co roku moja firma wystawia team w jakims turnieju zeby sie tam zglosic trzeba byc czlonkiem klubu i miec jakies osiagniecia jakos tak sie sklada ze druzyna to przedstawiciele
        senior management, ceo tez gdzies tam sie kreci wiec jesli patrzec na to od strony wkrecania sie
        w klimat z szefami no to jak najbardziej jest to dobry pomysl i moze przyniesc wiele korzysci
        co nie zmienia zupelnie mojego zdania o samym sporcie
        • tick.tock.man Re: golf 04.11.10, 12:07
          hahahahah,
          no coz ci tu odpowiedziec kolego, chyba nic...najlepiej, z postu widac jaki to jesstes super kolo...
          oj, szkoda szkoda naprawde, czasu na gadki tutaj.
          milego dnia wszytskim
          powodzenia
          • Gość: majkel Re: golf IP: *.omnipay.ie / 192.168.0.* 04.11.10, 14:46
            sie pytasz co sadze o tym to ci odpowiadam ,
            jak sie jarasz przechadzka po trawie lub przyjezdzka golf cartem zeby sie przypadkiem zbytnio nie zmeczyc ii udezeniem pileczki raz na pol godziny no to stary powodzenia ,
            moze sie zainteresuje jak bede starym pierszielem z ograniczeniami ruchowymi
            • izabelski Re: golf 04.11.10, 16:31
              tylko, zeby docwiczyc do nonszalancji takiego stukniecia, to trzeba zdrowo pocwiczyc :)
              jak w kazdym sporcie
              • Gość: Ralph Re: golf IP: 78.145.4.* 04.11.10, 17:55
                He, he, wygląda na to że bilard, strzelanie z łuku i inne sporty wymagające precyzji są "dla nadętych moronów" i po to "żeby zbytnio się nie zmęczyć"...
                • Gość: majkel Re: golf IP: 79.97.75.* 05.11.10, 22:49
                  nad interpretujesz nie pisze o innych sportach wyrazilem tylko moje zdanie o golfie
                  jak pisalem moze je zmienie na starosc jak sie bede poruszal z balkonikiem
                  wiec tego typu sport bedzie jak znalazl
              • xiv Re: golf 04.11.10, 18:06

do darts tez trzeba nieźle poćwiczyć... jasne, że można ćwiczyć do snookera czy golfa, ale nazwać to wielkim sportem, jakoś nie potrafię...
                • Gość: t. Re: golf IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 05.11.10, 05:02
                  Golf to tylko precyzja. Snooker to zarowno precyzja jak i taktyka.
                  • Gość: Ralph Re: golf IP: 92.26.244.* 07.11.10, 00:05
                    Strzelanie z łuku to tylko precyzja. Wracamy do punkty wyjścia...
                    :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka