Gość: ok IP: *.ghnet.pl 24.04.11, 20:08 Witam, Czy ktoś z Was wyjechał przez pośrednictwo Jobland do pracy wUK? Jak oceniacie tą Agencję? Dziękuję z góry za każdą informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilalai Re: Agencja Jobland IP: 212.183.140.* 21.06.11, 20:10 Sama agencja w porządku, wszelkie formalności przed wyjazdem są załatwiane szybko i sprawnie, jedyny minus, że pracownicy nie do końca są poinformowani, jak wygląda praca i warunki na miejscu, i to co przedstawiają w rozmowie telefonicznej, nie zawsze pokrywa się z tym, jak to wygląda w rzeczywistości (tak przynajmniej jest, jeżeli chodzi o pracę w firmie sprzątającej w UK) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertyy1111111 Re: Agencja Jobland IP: *.28.119.232.threembb.co.uk 21.08.11, 19:30 witam,ja tez dorzuce swoje 5 groszy.firma niby wyglada spoko.wszystko zalatwi przed wyjazdem.umowe tez sie podpisuje przed wyjazdem.ale tak jak kolezanka wczesniej napisala odnosnie oferty do serwisu sprzatajacego w epsom.powiem ze masakra.lepiej tam nie jedzcie.zauwazcie ze czesto pojawia sie to ogloszenie,ludzie im co pare miesiecy sie zmieniaja.a to samo o czyms swiadczy.nie polecam tej pracy.traktuja cie tam jak smiecia.szczegolnie cay szef tej pseudo firmy sprzatajacej,nie mowiac o dziewczynach ktore tam juz sa na miejscu,nie pamietam imion bo to bylo troche temu jak tam pracowalam.krzyki,wydzieranie sie , wyzywanie sie jest na pozadku dziennym.nie jedzcie tam dziewczyny.niech sobie szuka pracownikow w rumunii .nie warto psuc sobie nerwow.a i jeszcze na kase oszukuje,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Agencja Jobland IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 11:52 Faktycznie nic ciekawego ta agencja,co innego w PL co innego w UK,-na miejscu,praca za najnizsze stawki,przewaznie zakwaterowanie ,zero prywatnosci,nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Agencja Jobland IP: *.centertel.pl 12.08.13, 17:07 Stawki inne niż w umowie(którą z resztą dostałem dopiero po rezerwacji biletu), ukryte koszta zakwaterowania a na koniec umywają ręce, zwalają winę na pracodawcę, a po przedstawieniu faktów nie odpisują na korespondencje... MASAKRA a nie agencja, NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Agencja Jobland IP: *.devs.futuro.pl 17.09.13, 17:10 A chciałam dopytać, w jakim miejscu pracowałeś i jak długo? a umowa na ile? Odpowiedz Link Zgłoś
star-treck5 Re: Agencja Jobland 13.08.13, 19:41 Agencja JOBLAND działa szybko i bez zarzutów- problem w tym, że pojawiające się na stronie ogłoszenia nie zawsze mówią całą prawdę, jak w przypadku czterogwiazdkowego hotelu na terenie Beamish. Ogłoszenie o pracy w Beamish pojawia się często i dość regularnie na stronie agencji. OSTRZEGAM Trafiłam do Beamish trzy lata temu. Odeszłam po kilku miesiącach kiedy to przekonałam się, że Hotel nie zapewnia pełnego wymiaru godzin(tzw. kontrakt 0 godzin), co jest sprzeczne się z informacją zamieszczoną w ogłoszeniu. Poza sezonem letnim zdarzają się tygodnie, w których pracy nie ma w ogóle -co za tym idzie nia ma również dochodów. Warunki pracy pozostawiają wiele do życzenia. Zimą całe godziny spędza się w nieogrzewanych pomieszczeniach polerując szklanki i sztućce. Naiwki dostaje się raz w roku. Ich suma rzadko przekraca 100 funtów. Wyżywienie bezpłatne- 2 razy w ciągu dnia. Dobre, jeśli ktoś potrafi wytrzymać na diecie której podsatwę stanowią frytki i kanapki. Do najbliższego sklepu bagatela 3km i to pod górkę. Atmosfera w pracy dobra, ale czy to równoważy powyższe niedogodności? Wybór należy do Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakom Re: Agencja Jobland IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.16, 21:53 Bardzo dobra firma. Nie spotkałem się z jakimiś chamskimi akcjami, które spotykały mnie w większych firmach. Na GoWorku też sporo dobrych opinii. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś