Dodaj do ulubionych

Praca WORTHING

04.07.11, 20:58
Witam serdecznie. Za tydzień wyjeżdżam do Anglii do miejscowości Worthing. Będę mieszkała i jadę razem z bratem i jego rodziną, którzy mieszkają tam na stałe.
Po przyjeździe chciałabym znaleźć pracę o jakimkolwiek charakterze. Niestety, moja mój brat i bratowa pracują więc będę musiała liczyć sama na siebie.
Chciałabym wiedzieć jak w ogóle zacząć? Szukać pracy bezpośrednio czy przez agencje? A może dać ogłoszenie np. o sprzątaniu w domach..?
Interesuje mnie praca w warehous'ie, przy warzywach, sprzątanie..cokolwiek, żeby tylko coś robić. Czy ktoś z okolić Worthing orientuje się czy znajdzie się da się tam znaleźć pracę dla przeciętnej polki?
Zapomniałabym. Mam 21 lat, do Anglii jadę na czas nieokreślony. Jestem otwarta, chętna do pracy, szybko też się uczę. Ehh najtrudniej jest po prostu zacząć
Obserwuj wątek
    • internauta1243 Re: Praca WORTHING 06.07.11, 08:36
      Moze ktos ma jakas pewna prace w Anglii?
      Mam 20 lat i chcialbym pracowac przez wakacje i zarobic na studia.
      Prosze o jakies konkretne propozycje
    • acutecompute Re: Praca WORTHING 15.07.11, 09:53

z praca w tej chwili w UK jest bardzo ciezko,szczegolnie jesli nie znasz jezyka i nie masz zadnych wiekszych kwalifikacji.Ciezko jest Anglikom znalezc prace a co dopiero emigrantom.
      sprzatanie - odpowiadaj na wszystkie polskie ogloszenia o pracy przy sprzataniu , placa 6-7 funtow na godzine.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka