Dodaj do ulubionych

equal opportunities rubbish

IP: *.know.cable.virginmedia.com 05.09.11, 19:30
www.bbc.co.uk/news/uk-england-merseyside-14788731

The advert, on the Royal Liverpool & Broadgreen University Hospital's website, invited applications for a trainee anaesthetist.

But it concluded by stating: "Usual rubbish about equal opportunities employer etc".

Niech mi ktoś jszcze powie, że anglicy są dwulicowi :D
Obserwuj wątek
    • Gość: azkeel Re: equal opportunities rubbish IP: *.zone9.bethere.co.uk 05.09.11, 20:51
      A czemu akurat dwulicowi?
    • Gość: ppp Re: equal opportunities rubbish IP: *.eventis.nl 06.09.11, 09:39
      Ale o co chodzi? Jakis manager napisal tresc ogloszenia i dolaczyl notke dla HRow, ktos nie zauwazyl i od razu to opublikowal. W Polsce dolacza sie tak formulke o ochronie danych osobowych.
      • Gość: lolek Re: equal opportunities rubbish IP: *.know.cable.virginmedia.com 06.09.11, 10:59
        Na końcu mojego komentarza jest znak ":D". Ten znak w komunikacji internetowej przyjęto uznawać za wyraz śmiechu. Zakończone nim zdanie winno więc być odczytane, jako żartobliwe, niepoważne. Jesteśmy na forum o pracy w UK więc pozwoliłem sobie założyć wątek pokazujący śmieszne ogłoszenie o pracę. Jeżeli ktoś dysponuje czymś śmiesznym w temacie, to gorąco zachęcam do dzielenia się z nami, powstałby może jakiś mniej napięty wątek na tym, niekiedy poważnym, forum.
        • 10iwonka10 Re: equal opportunities rubbish 06.09.11, 19:51
          Mozna do tego podejsc z lekkim poczuciem humoru. Dla mnie to nie bylo dwulicowe prawda prosto z mostu zamiast napuszonego ble,ble,ble...
          • Gość: lolek Re: equal opportunities rubbish IP: *.know.cable.virginmedia.com 06.09.11, 20:06
            > Dla mnie to nie bylo dwulicowe
            > prawda prosto z mostu zamiast napuszonego ble,ble,ble...

No i taki był sens mojego pierwszego wpisu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka