Dodaj do ulubionych

Gdzie mogę sprzedac Euro

IP: *.range109-145.btcentralplus.com 11.07.12, 16:39
Mój problem jest taki. Mam do sprzedania pewną ilość euro ale w nominale po 500. Mieszkam w niedużym mieście i dookoła tez takie. Byłam w: wszystkich okolicznych kantorach, na poczcie, M&S, Lloyds i słyszę ,ze owszem kupią ale nie w tak dużym nominale. Czy to sprawa właśnie tych małych miasteczek? Czy jak wybiorę się np do Londynu to dokonam sprzedaży bez problemu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaro Re: Gdzie mogę sprzedac Euro IP: *.range86-176.btcentralplus.com 11.07.12, 19:57
      W UK np w Marks&Spencer (kantor jest w wiekszych sklepach). Ale teraz to trzeba euro kupowac, a nie sprzedawac :)
    • piesior666 Re: Gdzie mogę sprzedac Euro 11.07.12, 21:57
      Gość portalu: ana napisał(a):

> Mój problem jest taki. Mam do sprzedania pewną ilość euro ale w nominale po 500
      > . Mieszkam w niedużym mieście i dookoła tez takie. Byłam w: wszystkich okoliczn
      > ych kantorach, na poczcie, M&S, Lloyds i słyszę ,ze owszem kupią ale nie w tak
      > dużym nominale. Czy to sprawa właśnie tych małych miasteczek? Czy jak wybiorę s
      > ię np do Londynu to dokonam sprzedaży bez problemu?
      Powinni skupowac. www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/7714809/500-euro-notes-withdrawn-over-organised-crime-fears.html
      • Gość: Jaro Re: Gdzie mogę sprzedac Euro IP: *.range86-176.btcentralplus.com 11.07.12, 23:22
        Ja myslalem ze przestepcy preferuja drobne nominaly, ale to moze tylko na filmach :)
        • Gość: ana Re: Gdzie mogę sprzedac Euro IP: *.range109-145.btcentralplus.com 11.07.12, 23:51
          no to niezłe jaja, a mnie potrzeba na już sprzedać znaczną kasę właśnie w tych nominałach:(
    • pamplemousserose Re: Gdzie mogę sprzedac Euro 14.07.12, 20:05
      Ja sprzedałam jakiś czas temu w kantorze Eurochange, kurs był w miarę okej.
      Nigdzie indziej nie chcieli przyjąć tak dużych nominałów.
      • Gość: ana Re: Gdzie mogę sprzedac Euro IP: *.range109-157.btcentralplus.com 14.07.12, 23:45
        Dzięki z info ale już po problemie. Sprzedałam w M&S w dużym mieście. Pani poprosiła mnie o jakiś dokument i podanie adresu, który odnotowała. Nie wiem czy miała takie prawo czy nie ale mnie już było wszystko jedno, cieszyłam się, ze mogłam te kilka banknotów zamienić na funty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka