lublinianka74
02.12.13, 21:38
Witam,
wiem, że watków na temat MK było sporo...ale nie ma nic nowego czym mogę się podeprzeć.
Mianowicie w styczniu 2014 roku chcę wyjechać do MK na stałe. Po świętach chcę zacząć jeszcze z Polski szukać pokoju i tu moje pierwsze pytanie. Czy nie mając jeszcze pracy i referencji jest możliwość wynajęcia pokoju.
Jestem osobą bardzo zdeterminowaną i wyszukuję jak najwięcej informacji na temat Agencji pracy. Ze względu na fakt iż mój angielski jest na poziomie 3+ na początek wezmę każdą pracę a że w MK jest dużo magazynów i pracy na produkcji myślę, że jest to dobry wybór co do miejsca docelowego.Nie zamierzam czekać na gwiazdkę z nieba i od razu po przyjeździe zamierzam odwiedzić jak największą ilość Agencji. Tutaj mam drugie pytanie które z agencji polecacie dla osób z dostateczną znajomością języka angielskiego. Myślę,że nie powinnam mieć problemu ze zrozumieniem rozmówcy gorzej będzie z dialogiem ( na zasadzie kali jeść kali spać).
Trzecie pytanie dotyczy konta bankowego , które zaraz po przyjeździe chciałam założyć, który bank polecacie w MK dla osoby, która jeszcze pracy nie ma i jakie dokumenty będą mi potrzebne.
Proszę o wszelkie informacje dla " świeżaka" jakim jestem :)
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.