z_bielska Re: Gdzie jest Slezan? Schwytany??? 14.12.03, 16:13 Był dzisiaj na forum Bielsko. Bardzo musicie go lubieć ! Porównując Cieszyn z Bielskiem, to jednak na forum Bielsko takiego kogoś jak teschiner nie ma i szczerze wypada wam jego obecności współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Gdzie jest Slezan? Schwytany??? 14.12.03, 17:10 Widzę,że się stęskniłeś - wzrusza mnie to. Od czasu do czasu musisz mi wybaczyć nieobecność.Tym razem pozwoliłem sobie na niemal dwudniowy wypad w plener. Po tej historii z helikopterem lepiej było zniknąć na jakiś czas. PS. A może myślałeś, ze jestem Saddamem? Tez mi się tak wydawało przez chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
caress Re: Gdzie jest Slezan? Schwytany??? 14.12.03, 17:29 Nie stęskniłem się. Już myślałem, że skorzystałes z mojej dobrej rady zkcieszyn.republika.pl/ A przy okazji, może organizują sylwestra. Sprawdź i lepiej zarezerwuj sobie miejsce, bo wszyscy koledzy wykupią. Odpowiedz Link Zgłoś
teschiner zaniepokojony soba 14.12.03, 17:36 halo z_bielska! jejejej zanipokoiles mnie, moze wyjasnisz mi o co chodzi z beznadziejnoscia mojego przypadku?! Jak napisal Slezan w Cieszynopolakach, nie widze belki w swym oku. serdecznie prosze o odpowiedz! niecierpliwie czekamy (tzn. ja i moj kufelek, pelny juz niestety w polowie!!!) na swiatla odpowiedz T. P.S. pospiesz sie prosze, bo proces parowania piwa z kufelka wzrasta przeokropnie! Odpowiedz Link Zgłoś
z_bielska Re: zaniepokojony soba 14.12.03, 18:13 Nienawidzisz straszliwie każdego, kto z tobą się nie zgadza. Nieudolnie udajesz, że się bawisz. A ze złości gryzisz paznokcie. To jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: zaniepokojony soba 14.12.03, 18:37 Skąd ja znam te wypowiedzi?:-) Wmawiając innym nienawiść i złość jesteś groteskowy. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: A ha ! To pan jest teschiner ! 14.12.03, 18:55 Niy, synek. Jo je Kattowitzer. Odpowiedz Link Zgłoś
teschiner Zblizam sie do bariery Trzech Braci!!!!!!!!!!!!! 14.12.03, 18:55 z_bielska napisał: > Nienawidzisz straszliwie każdego, kto z tobą się nie zgadza. > Nieudolnie udajesz, że się bawisz. > A ze złości gryzisz paznokcie. > > To jest chore. halo z_bielska! ????????????????????????????????????? a o co chodzi?! nie rozumiem wogole zwiazku! jaka nienawisc?! z kim sie nie zgadzam?! o co ci chodzi? ciebie poznalem dopiero teraz nie zamienilem wczesniej ani slowka, a ty na mnie wyjezdzasz! ale ponawiam prosbe o diagnoze! odpisz bo juz trzecie czeka (piwko - i wtedy nastapi przekroczenie bariery Trzech Braci tzn. Trzech Brackich). ciagle zaniepokojeni (ja i Trzej Bracia) T PS. Paznokcie obcinam, z obgryzania wyroslem. a bawie sie doprawdy coraz lepiej.! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Gdzie jest Slezan? Schwytany??? 14.12.03, 17:50 Z Twoich dość nachalnych postów na temat rzeczonego przybytku wnoszę, że wiążą Cię z nim jakieś szczególne wspomnienia. Czyżby juz się tam z Tobą zabawili? Ogniste tango pod prysznicem? Jeżeli tak Ci się podobało to zamiast nagabywać nas na forum, załatw sobie recydywę. Odpowiedz Link Zgłoś
caress Re: Gdzie jest Slezan? Schwytany??? 15.12.03, 10:16 Slyszalem straszne historie o tym miejscu i o tych co tam przebywaja. IDEALNIE do Ciebie pasuja. Stad moje posty o ktorych teraz piszesz. Co to jest 'Ogniste tango pod prysznicem'? Moze nam wyjasnisz. Nie wszyscy sa tak doswiadczeni jak ty. Czy ma to jakis zwiazek z RAŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Gdzie jest Slezan? Schwytany??? 15.12.03, 22:43 Oj cieniutko piszczysz, cieniutko. Myślałem, ze po tak długim namyśle zdobędziesz się na bardziej oryginalną ripostę. No cóż - jak mawiają, wyżej tyłka nie podskoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
caress Re: Gdzie jest Slezan? Schwytany??? 15.12.03, 23:47 po 1 nigdy nie piszcze, mam grubszy glos po 2 nie po namysle, mam wazniejsze sprawy od czytania miernych wypocin niejakiego slezana po 3 nie mialem zamiaru zdobywac sie na 'riposte' bo tym wiesniackim 'prysznicem' na to nie zaluzyles Odpowiedz Link Zgłoś
caress Re: Gdzie jest Slezan? Schwytany??? 15.12.03, 23:50 Dodam jeszcze tylko jedno. Tym tekstem 'Ogniste tango pod prysznicem' bardzo mnie rozczarowales. Widze, ze reprezentujesz ten sam poziom co Arnold (nieprzypadkowo). I to juz jest moj EOT (na zawsze w sprawie slezana) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Gdzie jest Slezan? Schwytany??? 16.12.03, 08:52 O, dotknąłem Szanownego Kolegę? No cóż, kto mieczem wojuje... Zaczął Kolega bredzić o zk, więc wczułem się w dyskurs. Uczyniłem to z niejakimi oporami, bo nastolatkiem nie jestem już od wielu lat (niestety), ale dla towarzystwa dał się Cygan powiesić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
teschiner Kurde, a jednak stalo sie! 14.12.03, 19:04 w trakcie przekraczania granicy Trzech Braci (dla niezorientowanych trzy brackie pod rzad) nastapila straszliwa ktastrofa odczuwalna przede wszystkim przez wszystkich zwolennikow utozsamiania mnie, tzn T., ze slezanem (pozdrawiam, pozdrawiam). porownajcie daty i godziny postow! Slezanie! i co my teraz tacy rozdzieleni zrobimy!!!!! JA zamawiam czwarte! Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Kurde, a jednak stalo sie! 14.12.03, 20:27 Ty się Teschiner nie rób taki sknera i podziel Brackim. Mamy adwent, trzeba się umartwiać, no nie? ;-)))). Ps. Możesz zacząć ode mnie, bo bedę kipiał nienawiścią, obgryzał, przytupywał i wywiajał hołubce. Odpowiedz Link Zgłoś
teschiner Re: Kurde, a jednak stalo sie! 14.12.03, 20:40 O.K. ale w adwencie "zabaw hucznych nie urzadzac" pomny tego stawiam braciszka by zapobiec holubcom! odgryzac tez niczego nie bedziesz bo drugi braciszek wezwany przeze mnie ci to uniemozliwi! Kipieniem zajmie sie trzeci. a jak sie z nimi uporasz to juz wtedy magiczny bariera przekroczona i jaaaaaaaazda! ale ciiiiiichutttkkkkooooooo bo pomni jestesmy ciagle, ze "zabaw hucznych nie urzadzac" juz prawie w nirwanie T. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Kurde, a jednak stalo sie! 14.12.03, 21:24 Fajnie, nigdy Ci tego nie zapomnę :-). Odpowiedz Link Zgłoś