Dodaj do ulubionych

lukasik-prosi-o-wsparcie-dla-marcina-gorniaka,,,,,

22.01.14, 21:39

polscott24.com/lukasik-prosi-o-wsparcie-dla-marcina-gorniaka/
naszestrony.co.uk/uk/wielka-brytania/4590-stanmy-w-obronie-polaka-z-chatham.html
polscott24.com/relacja-z-sadu-sprawa-marcina-gorniaka/
Apeluje do ludzi Dobrej Woli o pomoc dla Marcina Gorniaka!!!
Mam pytanie gdzie jest Ambasada ,organizacje i gazety polonije?
CHCECIE POWTORKI CO SIE STALO Z JAKUBEM TOMCZAKIEM!!!!
Wtedy tez wszystkie organizacje polonjne daly zielone swiatlo dla bezprawia.
PO PIENIADZE WYCIAGACIE RECE A JAK WAS POTRZEBA TO WAS NIE MA.
Uwazam,ze niewazne kto jest z jakiej opcji politycznej najwazniejszeze,zeby nie szli siedziec do wiezienia niewinni ludzie.
Wazne aby na rozprawie bylo wiecej oficieli ze strony polskiej Ambasady itd aby Pan Marcin nie byl pozostawiony sam sobie.Doznalem co to jest zdrada od Polaka Arka Nowaczyka i Zwiazkow Zawodowych GMB wiem co to znaczy poczucie samotnosci na Sali Sadowej podczas rozprawy Employment Appeal Tribunal I High Court kiedy nie bylo nikogo a powinny byc Zwiazki Zawodowe GMB a moze ktos z polskiej Ambasady albo organizacji polonijnej.
Przegralem w Stasburgu poniewaz nikt mi nie pomogl to samo dotyczy Marcina dlatego apeluje
Nie pozwolmy aby kolejny Polak zostal skrzywdzony.
Wine trzeba udowodnic ale w sadach brytyjskich odbywaja sie takie cyrki ktore nie maja nic wspolnego ze sprawiedliwoscia to co sie stalo z Jakubem Tomczakiem to wola o pomste do nieba
Jak to mozliwe,ze zostalismy wygnani za granice (przez pogrobowcow Zwiazkow Zawodowych ktorzy rozwalili i rozkradli Polske )w poszukiwaniu godnego zycia a jak sie cos stanie za granica to wtedy nikt Ci nie pomoze nie ma nikogo.
Przeciez Pan Minister MSZ Radoslaw Sikorowski dal zielone swiatlo dla wymiarow sprawiedliwosci obcych panstw mowiac,ze nie mamy mocy sprawczej wyciagac Polakow za granica z wiezien ale przeciez Ambasady i Konsulaty za granica totalnie olewaja obywateli nie pomagajac ani w sprawach cywilnych ani karnych
Rozprawa w Maidson Crown Court sala numer 6 sroda czwartek piatek i ewentualnie w poniedzialek I wtorek o godzinie 9.30
Kontakt z siostra poszkodowanego Pania Wiola Gorniak
tel.0044(0)7914166340

Pozdrawiam
Marian Lukasik
0044(0)7985284791
Email:technik888@gazeta.pl
Wczoraj w nocy wyslalem setki emaili dostalem tylko odpowiedz od Pana Krystiana Cmiel z Emito i Pani Ilona Korzeniowska z Polish Expres.Widac straszne zainteresowanie tematem.
Mimo,ze poinformowalem o rozprawie setki ludzi na rozprawie dzisiaj oprocz Rodziny Marcina nie pojawil sie nikt
Moje linki
anti-trade-unionists.blog.onet.pl/2013/05/
www.leeds-manchester.pl/forum/viewtopic.php?p=116090
tomaszcukiernik.pl/artykuly/artykuly-wolnorynkowe/zwiazkowcy-oszukuja-ludzi-i-bogaca-sie-na-ludzkiej-krzywdzie/ polscott24.com/walka-lukasika-londyn/
forum.londynek.net/viewtopic.php?p=86436&sid=a7854e4d308b8fdf244b6dd8a5b11b75
polscott24.com/mgr-marian-lukasik-londyn/
Obserwuj wątek
    • technik888 ZWIAZKI ZAWODOWE podane do sadu 21.07.14, 02:27
      Zwiazki Zawodowe podane do sadu.Rozprawa odbedzie sie 5 wrzesnia 2014 o godzinie 10.00 w Edmonton County Court.Zapraszam wszystkich na rozprawe.Przesluchanie potrwa okolo 2 godzin.
      • technik888 Re: ZWIAZKI ZAWODOWE podane do sadu 14.03.15, 23:14
        Terrrorysci i oszusci ze zwiazkow
        Ludzie pomozcie walczyc z ta zaraza zwiazkowa rozprawa 3 lipca 2015 o godzinie 10.00 w Edmonton County Court przeciwko GMB Trade Union.Pomozcie mi wygrac z zzz ze zdradzieckimi zwiazkami zawodowymi za to co zlego zrobili w Polsce i na swiecie
        Marian Lukasik
        00447985284791
        technik888@gazeta.pl
        wpiszcie dane w gogle a wszystko wam wyjdzie
        www.wiadomosci24.pl/?/polak_pozywa_brytyjskie_zwiazk?
        polscott24.com/the-county-court-at-edmonton/
        polscott24.com/zwiazkowcy-oszukuja-ludzi-i-bogaca-s?/
        anti-trade-unionists.blog.onet.pl/2013/05/
        polscott24.com/dlaczego-warto-glsowac-na-mnie-maria?/
        nowypolskishow.co.uk/?tag=marian-lukasi
    • technik888 Re: lukasik-prosi-o-wsparcie-dla-marcina-gorniaka 22.09.14, 01:18
      Zapraszam na rozprawe przeciwko zwiazkom zawodowympolscott24.com/the-county-court-at-edmonton/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka