Dodaj do ulubionych

Staffline i praca na magazynach w Anglii

IP: *.tvkstella.pl 25.07.14, 16:57
Witam. Jesli ktos pracuje lub pracowal w Anglii przez firme Staffline, ktora oferuje prace na magazynach w Tesco, Marks Spencer itp. to prosze o informacje odnosnie tej firmy jak i samej pracy. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Gośććć Re: Staffline i praca na magazynach w Anglii IP: 5.174.37.* 01.08.14, 03:57
      Ponawiam powyższe pytanie.
      • Gość: homeless Re: Staffline i praca na magazynach w Anglii IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.08.14, 11:26
        Dostałem prace w Tesco Snodland i jestem zadowolony, przedtem pracowałem na nożu w zakładach mięsnych i nie ma porównania. Wziąłem chatę od agencji przez Staffline, szału nie ma ale landlord wozi do roboty za 10 na tydzień. Jak na razie godzin sporo, nie narzekam:)
    • Gość: kk111111 Re: Staffline i praca na magazynach w Anglii IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 21.08.14, 13:44
      pracowalem na magazynie M&S w Warrington w okresie od wrzesnia do swiat bozego narodzenia w 2013 ,praca lekka,monotonna,duzo dziewczyn ale to byl ostatni rok bo hala byla stara i ją zamykali ,w tym roku jade do M&S w Sheffield/Chapeltown,panie z biura z Gliwic kazaly dzwonic w ostatnie dni sierpnia i dowiadywac sie ,prawdopodonie wyjazd poczatek wrzesnia i robota zapewniona do swiat,jesli ktos jedzie samochodem na polnoc anglii i ma miejsce to chetnie sie zabiore e-mail kk111111@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka