Dodaj do ulubionych

Lotnisko-Stansted

IP: 82.146.247.* 06.10.05, 21:24
Hej czy był ktoś może na lotnisku Stanted jezeli tak to prosze opiszcie jak
tam jest-chodzi mi o dotarcie do autobusów,odbiór bagażu itp.Dzieki za
odpo.....
Obserwuj wątek
    • Gość: odpo Re: Lotnisko-Stansted IP: *.orange.pl 06.10.05, 22:52
      nie, nie slyzalem o Stanted? Gdzie to jest w jakim kraju?
      • Gość: Boguś Re: Lotnisko-Stansted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:59
        LONDON-STANSTED, tempaku.

Lotnisko fajne. Taka duża hala. Jak u nas hipermarket :)Wszystko raczej dobrze
        opisane. Bagaż na środku hali mniej wiecej. Kolejka tez tam jezdzi( na
        lotnisku). Dasz rade.
        pozdrawiam
        • Gość: scottie Re: Lotnisko-Stansted IP: *.server.ntli.net 07.10.05, 10:00
          Mam takze pytanko odnosnie stansted
          Zrobilem rezerwacje na lot, ale musze dojechac jakos z narzeczona z polnocy
          Anglii. Zastanawiamy sie co byloby lepsze - czy jechac samochodem i zostawic go
          tam na parkingu na lotnisku (jest on strzezony?) albo autobusem ktory wyjatkowo
          nie pasuje, w dodatku jest dosc drogi. Fakt, parking na lotnisku tez nie jest
          tani, ale moze ktos sie orientuje czy sa moze jakies inne parkingi strzezone w
          okolicy tansze niz ten na lotnisku? Dzieki
          • natalia.brzeska Re: Lotnisko-Stansted 07.10.05, 20:04
            Najtanszy parking na Stansted to Pink Elephant. Poszukaj na googlu bo rozne
            firmy oferuja rozne stawki (jakies 45-50 GBP za tydzien). Najlepiej wlasnie
            wykupic przez internet.
            Co do autobusu, to sprawdzałeś National Express?
            • Gość: scottie Re: Lotnisko-Stansted IP: *.server.ntli.net 07.10.05, 20:18
              Dzieki
              Posprawdzam te parkingi.
              National Express sprawdzalem, ok.85f w dwie strony dla 2 osob z tym ze jesli
              mam lot o 7.30 rano to jestem w Stansted juz o 18 dnia poprzedniego;-( wiec nie
              wchodzi to raczej w gre) a bilet powrotny dla 2 osob to ok.70f wiec chyba
              lepiej pokombinowac z samochodem.
              Znasz jakies inne ciekawe polaczenia z polnocy do Stansted?
              Dzieki
              • Gość: Lukash Re: Lotnisko-Stansted IP: *.petrus.com.pl 07.10.05, 21:34
                Jak ja mialem lot o 9 to tez bylo kiepsko z polaczeniem a jechalem z okolic
                Yorku. Uderzylem wiec nocym national expressem do Londynu, a stamtad na
                Stansted autobusem Terravision (8,5 funta). Zgralo sie idealnie, czas podrozy
                ok 70min. Przed hala parkingow jest duzo, ceny musisz na necie obczaic
                A wracajac do lotniska to jest duze, ale wszystko dobrze opisane. No i check-in
                jest w jednym budynku, a rekawy w innym gdzie dojezdza sie kolejka. Pozdro
                • Gość: scottie Re: Lotnisko-Stansted IP: *.server.ntli.net 07.10.05, 22:04
                  Dzieki za info
                  Ja bede jechal ze scunthorpe, ale nie moge znalezc zadnego nocnego polaczenia
                  do londynu poprzez national express. Moglbys wskazac mi strone gdzie znalazles
                  te polaczenia? Dzieki
                  • Gość: Lukash Re: Lotnisko-Stansted IP: *.petrus.com.pl 07.10.05, 22:11
                    Ja jechalem tak: York-Leeds-Sheffield-London
                    Korzystalem ze strony www.nationalexpress.com

Link do mojego polaczenia:
                    www.nationalexpress.com/bp/view.cfm?d=208207409276052D0091020052200091020052250YC0910843O2030QK76052573660A101020050
                    035101020050620NX0910465I2320KA
                    • natalia.brzeska Re: Lotnisko-Stansted 07.10.05, 22:30
                      Wejdz na strone ryanair.com i tam jest link do "Airport Parking" - u nich
                      wychodzi jakies 40 GBP/tydzien na Pink Elephant.
        • Gość: @di Re: Lotnisko-Stansted-Boguś IP: 82.146.247.* 07.10.05, 15:24
          Wielkie dzieki za odpo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka