Dodaj do ulubionych

Irlandia Child benefiet

IP: 86.41.197.* 18.11.05, 16:08
jak długo czekaliście na przyznanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zarobiony Re: Irlandia Child benefiet IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 18.11.05, 22:50
      Aby uzyskac w Irlandii Child benefiet czytaj:
      www.oasis.gov.ie/moving_country/moving_to_ireland/residency_requirements_for_social_assistance_in_ireland.html?search=Child+benefiet
      Jesli link nie odpala czy cos tam to powiem tylko ze minimum 2 lata.
      Pozdrawiam
      • g35 Re: Irlandia Child benefiet 20.11.05, 23:29
        bzdura!!!! ZADNE DWA LATA JA JESTEM W IR poltora roku i otrzymalam Child benefiet czekalam dziewiec miesiecy :(to inna sprawa
        • Gość: polak Won do polski z powrotem pijawki systemu IP: *.dbln.cable.ntl.com 21.11.05, 08:54
          Nigdzie sobie rady nie potraficie dac, wpierw dzieci po pijanemu narobicie a
          potem chcecie zeby spoleczenstwo wam te bachory utrzymywalo,jestescie jak
          choroba,w kazdym kraju podlaczacie sie w system i naduzywacie
          • Gość: gość Re: Won do polski z powrotem pijawki systemu IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 21.11.05, 11:59
            A tobie wóda przezarła juz mózg. W Polsce kazdy ma prawo do zasiłku na dziecko
            i tak samo tu. A jezeli zazdrościsz tych 141 euro miesięcznie to sam sobie zrób
            dzieciaka. doskonale dajemy sobie radę, dziecko (jedno) chcielismy miec i nie
            pijemy. A ty jesteś żałosnym nieudacznikiem któremu pewnie nie wiedzie się z
            życiu i zazdrosci każdemu kto ma lepiej. Idz do pubu(jeżeli stac cię) i napij
            sie.
            • Gość: polak Re: Won do polski z powrotem pijawki systemu IP: *.aib.ie / 194.69.198.* 21.11.05, 14:57
              Najwyrazniej nie stac was na gadzine skoro wyciagacie lape po jalmuzne, wpierw
              trzeba pomyslec czy mozecie gadzine utrzymac a potem do roboty brac, chyba ze
              wy tak po bozemu bo ksiadz wam kazal gadzine robic
              • Gość: gość Re: Won do polski z powrotem pijawki systemu IP: 86.41.205.* 22.11.05, 12:56
                gadzina to jesteś ty i twoje dzieci. Nie wyciagam rękę po jalmuzne ty młocie
                zazdrosny tylko po to co mi sie prawnie należy. Idz dalej zmywaj gary. A 35000
                ero rocznie to chyba nie jest tak mało? Ty nigdy tyle nie zarobisz bo jestes
                zwykłym niedouczonym smieciem. Panie prawdziwy polaczku
          • Gość: emi Re: Won do polski z powrotem pijawki systemu IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 21.11.05, 14:03
            No tak nastepny nieudacznik, z przerostem ambicji, który niestety pewnie zmywa
            gary i strasznie z tego powodu cierpi bo to praca niegodna jego osoby. Wróc w
            takim razie do kaczogrodu. Tylko polak potrafi tak zazdroscić innym którym
            powodzi sie lepiej. Żałosny jesteś. Swoja droga przypominasz mi Wardzyńskiego
            (forum gazeta.ie.) pewnie zmieniłeś pseudonim i teraz tu sie madrzysz. Jesli to
            nie ty to skumpluj się z wardzyńskim i razem poklnijcie sobie na tych którzy
            maja lepiej. Zazdrośniki. Dobrze wam tak.
      • Gość: gość Re: Irlandia Child benefiet IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 21.11.05, 12:00
        Minimum dwa lata czekaja rodzice z których jedno pracuje w Irlandii, a drugie z
        dziecmi jest w polsce.
    • Gość: pawel nam przyznano po 4 miesiącach IP: *.dbln.cable.ntl.com 21.11.05, 22:44
      ale to dzieki mojej głównej księgowej która mi tam zadzwoniła i konkrtnie z
      nimi porozmawiała. Co jest piekne dostałem wyrównanie od momentu złożenia
      papierów. (dokłądnie to żona dostała - bo najlepiej starać się o CH.B. na
      kobietę). Wprawdzie poza jedny listem , nie dostałem nic (żadnej decyzji czy
      czegokolwiek) ale najwazniejsze że ze teraz co miesiąc bedzie wpływać kasa na
      konto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka