rena-ta49 21.11.09, 10:01 Pełnomocnik Rządu d/s równego traktowania? Czyżby Rząd przyznawał się do tego ,ze nie wszyscy są traktowani równo?,a moze chodzi tylko o ciepły stołeczek dla kogoś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 A ja nie słyszałem o tym pomyśle? 21.11.09, 11:18 Pełnomocnik Rządu d/s równego traktowania - brzmi obiecująco... a kogo z kim? Równego traktowania obywateli bez uwzględnienia płci? Hmmmmmmm... poczekam kiedy kobiety zaczną manifestować pod hasłami "Nie chcemy być traktowane na równi z mężczyznami!" Odpowiedz Link
darima_ka Re: A ja nie słyszałem o tym pomyśle? 21.11.09, 12:09 Stanowisko to istnieje już od dłuższego czasu , wiec nie możliwe żeś nie słyszał pełni je E. Radziszewska. Ale faktem jest ,ze nie wiadomo o co tak naprawdę chodzi bo przecież Konstytucja nam to zapewnia wiec....? jakby dublowanie RPO ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Po co nam 21.11.09, 12:27 www.tvn24.pl/-1,1629811,0,1,co-ta-pani-robi-w-rzadzie,wiadomosc.html Odpowiedz Link