anuletka 10.01.06, 11:27 Czy ktoś z was słyszał o stażach organizowanych przez NewElectronix? a może ktoś się nawet na nie dostał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werrka Re: NewElectronix 16.01.06, 21:59 2006.01.12 16:12 Ambasada brytyjska ostrzega przed NewElectronix.com Ambasada brytyjska w Warszawie otrzymuje liczne zapytania od osób zainteresowanych ofertą firmy NewElectronix.com z siedzibą w Londynie, która oferuje staże w Wielkiej Brytanii. W korespondencji z kandydatami firma powołuje się na 'współpracę z ministerstwem spraw zagranicznych' i wymaga nierefundowanej wpłaty 35 funtów brytyjskich na swoje konto. Ambasada poinformowała w komunikacie, że ani brytyjskie ministerstwo spraw zagranicznych ani British Council nie współpracują z firmą NewElectronix.com 'Nasze próby nawiązania konktaktu z NewElectronix.com, by sprawdzić podawane przez nich informacje, nie przyniosły rezultatu' - głosi komunikat. Odpowiedz Link Zgłoś
ewmag Re: NewElectronix 31.01.06, 14:56 Pobieranie takich oplat jest w UK nielegalne, wiec chyba cos z ta firma jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia1_1985 Re: NewElectronix 28.01.06, 19:29 Ja słyszałam o NewElectronix i sie tam dostałam. Prosze o kontakt na agusia1_1985@tlen.pl Tez szukam kogos kto sie tam dostał w celu nawiazania kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś