Gość: mumio IP: *.lodz.msk.pl 24.01.06, 09:04 jestem zapalonym wędkarzem , w kwietniu bede na wyspach ,m interesuje mnie to czy w irlandi trzeba miec jakas "karte rybacka" czy cos w podobie jak u nas i czy mozecie sie pochwalic co np. złapaliście ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Drogi Mumio Re: połów ryb w Irlandi , wędkowanie IP: *.sympatico.ca 24.01.06, 18:53 Wystarczy polski dowod osobisty. I pamietaj zawsze, ze mydlo jest najlepszym przyjacielem wedkarza, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soup Nazi Drogi Mumio! IP: *.sympatico.ca 24.01.06, 18:54 Poyebaly mi sie okienka, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumio Re: temat IP: *.lodz.msk.pl 24.01.06, 23:00 z tym wedkowaniem to nie jest zart mam fiola , popatrzcie: archiwum.rybieoko.pl/poll/result/54/ forum.fishing.pl/tematy/ogolne/pstrag/pstrag www.barki.sunyacht.pl/irlandia.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: połów ryb w Irlandi , wędkowanie IP: *.cable.ubr05.gill.blueyonder.co.uk 24.01.06, 23:08 trzeba miec karte, albo oplacic dosc wysokie oplaty za dzien, polow bez oplaty grozi dosc wysoka kara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumio Re: połów ryb w Irlandi , wędkowanie IP: *.lodz.msk.pl 24.01.06, 23:25 koszt polowu w szkocji na caly rok to jakis 150 funtow , juz sprawdzilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: połów ryb w Irlandi , wędkowanie IP: *.cable.ubr05.gill.blueyonder.co.uk 25.01.06, 00:02 pamietaj ze nie wszedzie i nie o kazdej porze mozna lowic, musisz sie dowiedziecm nie wolno na dziko albo w prywatnych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
jandecorator Re: połów ryb w Irlandi , wędkowanie 25.01.06, 16:16 Gadanie z tymi karami:P kolezka łowił na clifach ile sie dało. Na wodach sródladowych moze i ganiaja,ale w oceanie mozesz łapac do woli Odpowiedz Link Zgłoś