Gość: adam IP: *.sytes.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:18 czy ktoś wyjechał do pracy za pośrednictwem tej agencji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
red_artist Re: J.M Palider 13.03.06, 19:31 Znam takich co wyjechali, ale raczej po znajomosci chyba (bo firma wymaga dobrej znajomosci ang, a znajomy ledwo sie umial przedstawic po ang; pojechal sobie i juz 2 lata tam siedzi). Mam u nich papiery pol roku, zadnej do tej pory oferty mi nie przedstawili (znam ang bdb i mam bogate doswiadczenie), na dodatek na maile nie odpowiadaja a tel. czesto milczy po drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggie Re: J.M Palider IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 13.03.06, 22:01 Ja tez na nich dziwnie patrze po tym jak po wyslaniu CV dostalam maila z potwierdzeniem i paroma wymaganiami podpisanego JOLANTA J. Troche to dziwnie odebralam... Odpowiedz Link Zgłoś
red_artist Re: J.M Palider 14.03.06, 17:50 Dziś znowu tam dzwoniłam - albo zajęte, albo nikt nie podnosi słuchawki. Na stronie mają fajne rzeczy powypisywane, a zachowują się jakby wcale nie brali za znalezienie roboty kupe kasy tylko gratis to robili. Odpowiedz Link Zgłoś