Dodaj do ulubionych

Poznam fajnego faceta

07.03.05, 11:54
Obserwuj wątek
    • konrado80 Poznam fajna dziewczyne 07.03.05, 11:56

• veronick Witaj 07.03.05, 11:59
        Witaj konradzie.Moze masz ochote poznac sie blizej?
        • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 12:04
          a co proponujesz?
          ze tak niesmialo spytam ;))
          • Gość: calawmotylkach Re: Witaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 14:47
            Nie bądź taki nieśmiały...hehe...a poza tym, to jak już się zainteresowałeś
            anonsikiem, to trzeba było samemu coś zaproponować...ehh...speszyłeś dziewczynę
            i już się nie odezwie
            • Gość: miły,ładny rudy Re: Witaj IP: *.chello.pl 07.03.05, 15:14
              czesc ja chetnie bym Cie blizej poznal...od razu mowie ze brak mi doswiadczenia
              w zawieraniu znajomosci w sieci,bedzie to dla mnie przygoda,idziesz na to? :)
              • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 15:15
                hehe...miły,ładny,rudy....to opisik Twojej skromnej osóbki???
                • Gość: mily,ladny,wesoly, Re: Witaj IP: *.chello.pl 07.03.05, 15:23
                  tak...:)nielubie zaczynac od razu z grubej rury,to na poczatek wlasnie tak
            • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 15:18
              tez zauwazylem ze sie juz nie odezwie
              ale to jej sprawa, bie chce to nie musi
              co mialem od razy napisac ze juz sie w niej zakochalem albo cos w tym rodzaju
              trzeba spokojnie pogadac, a nie od razu po drugim moim poscie sie uciekac
              • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 15:22
                hmmm....no tak...przestraszyło się biedactwo...
                • Gość: mily,ladny,rudy Re: Witaj IP: *.chello.pl 07.03.05, 15:26
                  dajcie jej czas...trudny wybor ma dziewczyna,nie ma co plakac jeszcze
                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 15:29
                    Myślisz,że wróci???...ja tak tęsknie :(
                    • Gość: mily,ladny,rudy Re: Witaj IP: *.chello.pl 07.03.05, 15:34
                      niewiem naprawde,jak nie to chyba skoncze z soba...:(zycie bez niej nie ma sensu
                      ale zobacz dzieki niej My mozemy sie poznac!!! niezle wykombinowalem,co?
                      • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 15:40
                        hmm...nie dość,że ładny...to jeszcze inteligentny...mieszanka wybuchowa!!
                  • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 15:32
                    plakac???
                    a niby dlaczego???
                    ja nawet jej nie znam
                    napisala o poznaniu sie blizej i uciekla
                    wiec dlaczego mialbym plakac, czy nawet tesknic?
                    tyle dziewczyn tu jest wiec... :))
                    • Gość: mily,ladny,rudy Re: Witaj IP: *.chello.pl 07.03.05, 15:36
                      nie bedziesz plakal?twardziel z Ciebie!
                      • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 15:42
                        mam takie male pytanko
                        ile Ty masz lat???
                    • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 15:42
                      przecież nic nie pisałam o płaczu...hehe
                      ja tam się cieszę...zero konkurencji :]:]:]
                      • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 15:44
                        przepraszam ale tamten post nie byl do Ciebie
                        ale teraz to ja mam jakas konkurencje :))
                        • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 15:46
                          wiem,że nie był do mnie...tzn.domyśliłam się bo zaadresowałeś go do
                          ładnego,rudego...haha... :]
                          wybaczam :]
                          • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 15:51
                            cała w skowronkach kurcze Ciebie to wszędzie pełno :)) gdzie nie zaglądnę to Ty
                            jesteś przede mną ;)
                            pozdrawiam :))
                            • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 15:52
                              Ha!!!!...to sie nazywa nadpobudliwość...wrrr....
                          • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 15:51
                            dzieki, jak moge sie teraz za to zrewanzowac? :))
                            • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 15:54
                              no cóż...niechaj pomyślę????...może uśmiechniesz sie do mnie najładniej jak
                              tylko potrafisz????
                              • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 15:55
                                no wiesz ja taki niesmialy :))))
                          • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 15:52
                            kurcze miało byc "cała w motylkach" kurcze no przepraszam :))
                            • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 15:53
                              wybaczam....skowronek też ślicznie...hahahahahahahaha
                              • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 15:54
                                ufff to dobrze :))) noo skowronki tez niczego sobie są;) co niezmienia faktu że
                                wszędzie Cie pełno ;)
              • beate1 Re: Witaj 07.03.05, 15:55
                tylko spokojnie :)
                • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 15:56
                  hmmm???
                  • beate1 Re: Witaj 07.03.05, 15:57
                    tez zauwazylem ze sie juz nie odezwie
                    ale to jej sprawa, bie chce to nie musi
                    co mialem od razy napisac ze juz sie w niej zakochalem albo cos w tym rodzaju
                    trzeba spokojnie pogadac, a nie od razu po drugim moim poscie sie uciekac
                    • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 16:05
                      a co mialem innego napisac??? ;)
                      • beate1 Re: Witaj 07.03.05, 16:28
                        nie mówię, że miałeś napisać coś innego, zwłaszcza że to nie było do mnie :)

ale to wyglądało tak: nie to nie, zabieram zabawki i idę sobie :P
                        • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 16:31
                          bo wtedy dopiero co wstalem i dlatego tak wyszlo :))
                • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 15:57
                  ...jak na wojnie...haha :] pozdrawiam :]
                  • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 16:06
                    konkurenci chyba uciekli, a ja ostalem sie sam z dwiema niewiastami :)))
                    • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:07
                      ooo przepraszam tez tu jestem !!!!!!!:))))))
                      • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:08
                        No proszę....co za niespodziewajka
                      • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 16:11
                        a juz myslalem... :)))hehe
                        • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:12
                          jak widać to chyba ja jestem rodzynkiem...
                          • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 16:15
                            bo Beatka tez sie chyba przestraszyla
                            nie wiem czemu ale nie rozumiem was ;)
                            • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:17
                              nas???...tzn.kogo???...kobiet???...
                              • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 16:23
                                no nas facetow rozumiem, ale WAS kobiet nie :))
                                • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:25
                                  a co tu rozumieć....nie zagłębiaj się w naszą psychikę bo oszalejesz...nie
                                  próbuj zrozumieć bo często kobieta sama nie wie czego tak naprawde chce od życia
                                  • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 16:27
                                    to akurat juz wiem :)))
                                    • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:31
                                      no i wsio....tyle wystarczy...poprostu baw się dobrze a jak się zaczyna rzucać
                                      to wychodzisz z domu...a jak wrócisz będzie calawmotylkach...hehe
                                      • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 16:32
                                        ciekawe czy tak samo powiesz swojemu facetowi? :)))hehe
                                        • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:39
                                          Jeśli go będe miała to pewnie tak zrobię...po co ma mnie oglądać w takim
                                          stanie???..haha...i krzywdy też wolałabym mu nie zrobić więc....niechaj ucieka i
                                          wraca rano
                                          • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 16:40
                                            ciekawe :)))
                                            • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:44
                                              nawet baaaardzo....
                            • beate1 Re: Witaj 07.03.05, 16:30
                              > bo Beatka tez sie chyba przestraszyla

już jestem, nie boję się nic a nic :)
                              • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 16:33
                                :))))))))))))))
                    • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:07
                      Ooooo...Mistrzu....jesteś WIEEEELKI :]
                      • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:08
                        yyy z tego co wiem to kaziemierz był wielki ;) hihihi
                        • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:12
                          no tak...nie mylisz się....hehe :]
                          • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:13
                            oj to to ja wiem :)) juz tak mam:))
                            • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:16
                              hmmmm........
                              • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:20
                                hmmmmmm???
                                • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:21
                                  ...zastanawiam się cóż to takiego masz???....
                                  • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:23
                                    nooo że........... się niemyle .....:) przeważnie :)))
                                    • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:23
                                      brawo...za skromność...a już myślałam,że co innego masz na myśli...
                                      • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:25
                                        no skoromnosci to moja cecha wrodzona;) aaa o czym myslałas ze ja
                                        mysałem ???:)))
                                        • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:26
                                          myślalam,że pomyślałeś,że ja pomyślałam,ze ty myślisz....hehe...nie powiem bo
                                          się wstydzę
                                          • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:28
                                            eee duza dziewczynka jestes sie niewstydz tylko szybciutko mówww:)))
                                            • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:30
                                              nieeee powiem...taka wredna baba ze mnie
                                              • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:32
                                                aaale jestes nooo !!!!!!!!!
                                                • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:33
                                                  jestem calawmotylkach.....a może w skowronkach???...hmmm....już mi się miesza :]
                                                  • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:35
                                                    hahahah tak i tak jest pieknie ;)
                                      • Gość: kaja Re: Witaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:30
                                        moge sie dolaczyc ?
                                        • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:33
                                          kaju pewnie że możesz:))
                                        • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 16:33
                                          jakes ladna i fajna, to pewnie :)))
                                          • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:35
                                            no proszę...cały facet!!!! a z tobą jak jest???...kawał z ciebie przystojniaka???
                                            • Gość: Kaja Re: Witaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:38
                                              Faceci juz tak maja, oj znowu prowokuje pytanie co maja?
                                            • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 16:39
                                              ja jestem brzydki, nie mam jednej reki, mam dodatkowe trzecie oko i jezdze na
                                              wozku :))
                                              • Gość: Kaja Re: Witaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:51
                                                a ja jestem ladna , mila i usmiechnieta
                                                • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 17:05
                                                  a mozna wiedziec skad jestes? ;)
                                                  • Gość: Kaja Re: Witaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:56
                                                    Poludnie naszego kraju
                                                  • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 19:36
                                                    czy wszystkie ladne musza byc z poludnia? ;)
                                              • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 18:57
                                                no wiesz....musiałabym mieć nick 'naiwna' żeby w to uwierzyć....hahahaha
                                                • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 19:35
                                                  no nie mow ze mi nie wierzysz :)))
                                                  zawsze mozna sie przekonac, a sa na to dwa sposoby
                                                  jeden moze byc troche trudny, choc od razu zastrzegam ze nie jestem do konca
                                                  pewien :)
                                                  a drugi jest bardzo prosty :)
                                                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 19:44
                                                    drugi sposób...podejrzewam co masz na myśli...ale co do
                                                    pierwszego???...hmm...może podpowiesz???
                                                  • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 19:48
                                                    spotkanie ;)
                                                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 19:53
                                                    no tak....tylko jest jeden malutki problemik...nic o sobie tak naprawdę nie
                                                    wiemy...a nawet sie nie widzieliśmy:]
                                                    nie wiem jak ty ale ja nie lubie randek w ciemno...taki ze mnie wredny motylek:]
                                                  • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 20:00
                                                    dlatego napisalem ze moze byc trudniejszy :))

PS. za chwile sprawdz @
                                                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 20:04
                                                    oki....mam nadzieję,że przesyłasz same zbereźne rzeczy...haha
                                                  • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 20:05
                                                    tak ;)
                                                    zapomnialem dodac ze jestem w zielonym :))
                                                    i ze czekam na rewanz ;)
                                                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 20:14
                                                    już wysłałam...na @,z którego dostałam przesyłeczke od Ciebie:]
                                                  • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 20:20
                                                    jeszcze nie ma :(
                                                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 20:20
                                                    zaraz dojdzie....tylko się nie przestrasz...hehe
                                                  • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 20:35
                                                    napewno do mnie wyslalas??? :(
                                                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 20:36
                                                    tak...spróbuję raz jeszcze :]
                                                  • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 20:39
                                                    nie musze probowac, bo jak tylko dojdzie na skrzynke
                                                    to bede wiedziel, bo tlen zadzwoni ze jest nowa wiadomosc :))
                                                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 20:40
                                                    oki....poszło drugi raz :] ...teraz przestraszysz się podwójnie...haha
                                                  • konrado80 Re: Witaj 07.03.05, 20:56
                                                    przepraszam, ale czegomialem sie przestraszyc???
                                                    to juz predzej ja sie balem zeby Tobie cos sie nie przydarzylo jak bedziesz
                                                    ogladala moje :)))
                                                    mozna wiedziec jeszcze skad jestes?
                                                    chyba ze masz ochote przejsc na gg lub tlen? ;)
                                                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 20:58
                                                    wyślę ci GG na maila...ale zaraz uciekam z domku więc i tak nie
                                                    pogadamy...dopiero jutro:]
                                                    jestem z Wawy :]
                                                  • Gość: calawmotylkach Re: Witaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:52
                                                    wysłałam trzeci raz z tlenu....ale to już ostatni bo zaraz mnie strzeli !!!...no!!
                                          • Gość: Kaja Re: Witaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:36
                                            Czy ladna - nie mnie oceniac, czy fajna to sie okaze
                                            • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:37
                                              motylko aaael ciem ruszyło no!!:))))
                                              • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:38
                                                ja cię zaraz ruszę....ja twarda baba jestem...hehe
                                                • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:39
                                                  obiecanki.......;) hehehe
                                                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:40
                                                    cacanki....:]:]
                                                  • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:41
                                                    brawoo!!!! :))
                                                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:43
                                                    teraz się kłaniam...aha...ty tego nie widzisz...hehe
                                                  • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 16:44
                                                    ja równiez całuje raczki ;) milego popołudnia:)) tylko kogo raczki ??;)
                                                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 16:47
                                                    moje rączki.....chociaż podobno motylki ich nie mają...haha
                                                    uciekam...obowiązki wzywaja...ehh
                                                  • mavercc Re: Witaj 07.03.05, 18:18
                                                    niedaj sie obowiazkom wrrrrrrrrrrrrr;)
                                                  • calawmotylkach Re: Witaj 07.03.05, 18:55
                                                    teraz to ty na mnie warczysz...hehe...jak miło...mrau
                                                  • mavercc Re: Witaj 08.03.05, 11:07
                                                    no wiedziałem ze ci sie spodoba ;) hihi
          • veronick Re: Witaj 08.03.05, 07:40
            Witaj konrado.Pytales co moge zaproponowac? na poczatku sadze ze mozemy sie
            poznac korespondencyjnie.Co ty na to?
    • veronick Re: Poznam fajnego faceta 08.03.05, 07:45
      Konrado jesli tam jeszce jestes odezwij sie prosze
      • konrado80 Re: Poznam fajnego faceta 08.03.05, 13:27
        jestem ale tylko na chwile
        bo musze podjechac na chwile do pracy
        odezwe sie wieczorem
        milego dnia ;)
    • 1759u1 Re: Poznam fajnego faceta 08.03.05, 07:50
      nie trzymaj się jednego faceta nawet korespondencyjnie .ale spróboj poznać
      osobowość innych .Przeciez masz prawo wyboru gdzie się śpieszysz.Stanisław.
      • veronick Re: Poznam fajnego faceta 08.03.05, 07:53
        Masz racje.Chyba nie powinnam sie speszyc:))
        • mavercc Re: Poznam fajnego faceta 08.03.05, 11:02
          konrada może niama ale ja jestem ;) hihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka