Dodaj do ulubionych

praca w TESCO

15.03.06, 10:57
Jestem zakwalifikowany na wyjazd do pracy w TESCO w Londynie prosze o
wszelkie informacje dotyczace pracy w tej firmie i szczegoly dotyczace
wynagrodzenia, zakwaterowania i mozliwosci stolowania sie w TESCO. Za
wszelkie info. bardzo dziekuje.
Obserwuj wątek
    • korkix78 Re: praca w TESCO 15.03.06, 11:10
      Poszczegolne forum bardzo sie wyspecjalizowaly
      Podaje Ci linka do forum dot. Polakow o Tesco w Anglii

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36953

Pozdrawiam
    • szymeknowakowski Re: praca w TESCO 16.03.06, 15:47
      Czesc. PiSAŁEŚ ZE ZAKWALIFIKOWALEŚ SIE NA WYJAZD DO ANGLI. jA JADE 21 MARCA NA ROZMOWE NA TARGI PRACY. mOŻESZ NA PISAĆ MI JAK WYGLĄDA TA ROZMOWA I O CO cIE PYTALI. DZIEKI I CZEKAM NA ODPOWIEDZ
      • bocian1d Re: praca w TESCO 20.03.06, 12:33
        przepraszam ze odpisuje dopiero teraz ale o faktach. rozmowa polega na
        swobodnej konwersacji w j. angielskim na poziomie podstawowym dotych twojej
        osoby doswiadczenia zawodowego przedstawienia podstawowych faktow dot. twojej
        osoby oraz przyczyny wyjazdu. Po rozmowie po angielsku rozmawiasz o szczegolach
        po polsku, oczywiscie wypelniasz con w rodzaju deklaracji przystapienia do
        etapu rekrutacyjnego. i tyle jesli chodzi o pierwsza rozmowe. Po kilku dniach
        zatelefonowano do mnie i jeszcze raz rozmawiano przez telefon po angielsku. po
        tej rozmowie przekazano mi ze jest ok i zaprawszaja mnie do Krakowa na test
        jezykowy i rozmowe kwalifikacyjna. Po tym spotkaniu ponownie rozmawiano ze mna
        po angielsku i wyjasniono ze jest ok i mam czekac na ich kontakt. Jeszcze
        zapomnialem ze wymagaja podania nr paszportu DO i ewent. prawa jazdy. pytazja
        sie tez czy mieszkano bedziesz zalatwial sam czy tez TESCO ma ci to zalatwic. I
        to tyle. pozdrawiam zycze sukcesu na rozmowach.
    • menu10 Re: praca w TESCO 21.03.06, 16:34
      hehe... chlopaki to chyba o stanowisko dyrektora glownego sie ubiegaja, bo
      proces rekrutacji bardziej skompliowany niz na prezesa orlenu :)
      no ale jak kasa ma byc dobra to i warto, no bo chyba nie bedziecie robic za
      chleb i wode??
    • mysleze Re: praca w TESCO 25.03.06, 17:00
      A niemgles zapytac p[odczas rozmowy u tak zwanego zrodla?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka