Dodaj do ulubionych

ZBIERAM LUDZI!!!!!

• maciej5081 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 24.04.06, 06:35
      Droga Ago!Bardzo bym Cię prosił żebyś koniecznie wzieła z sobą LEPERA,KACZKI,
      CAŁY P.I.S.Oczywiście ja ze swojej renty zapłacę za ich wywóz!Bardzo Cię proszę.
      A teraz to życzę żeby wam się udało,z całego serca!!!Jestem samotny bo syn
      wyjechał do Londynu szukać pracy-już ma po 5ci dniach.A musiał jak się
      domyślasz przez tych PANÓW na początku co napisałem.Jeszcze raz pozdrawiam,
      i jedzcie z BOGIEM!!!!
      • fauna_pochwy Jestem z wami- poradzimy sobie!!!!! 25.04.06, 01:28
        Ale faktycznie zabierzmy te trolle z Belwederu.
        • set111 Re: Jestem z wami- poradzimy sobie!!!!! 25.04.06, 17:28
          Chcesz zeby i w UK namieszali! Wybijcie to sobie z glowy! Wszedzie dobrze gdzie
          ICH nie ma !!!!!!
    • eweree Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 25.04.06, 20:22
      Wita,:) mam na imie Ewelina mam 19 lat i także szukam jakąs prace w Angli,
      interesowałby mnie wyjazd w czerwcu.Wyjazd wieksza grupa bylby lepszy niz
      samemu w ciemno! jaak na razie sama probuje cos znalezc po agencjach ktore
      zalatwiaja prace ale jak wiecie trzeba niezle wylozyc kase na poczatek i nie ma
      nikt pewnosci ze Cie wywioząw ciemno:) Z chęcią sieprzylaczam do WAs:)
      • aga123411 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 25.04.06, 20:46
        hej ewelinko to napisz domnie mój mail to pela.21@interia.pl lub gg- 4322506
        daj znac to pogdamy Pozdrawiam
    • rr85 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 26.04.06, 22:49
      Witam wszystkich, takze planuje wyjazd do anglii, tyle ze chcialbym wyjechac
      jeszcze w maju, im szybciej tym lepiej. Niemam sprecyzowanych planow, pracy
      zamierzam szukac na miejscu. Moze ktos zechce dolaczyc, razem zawsze razniej.
      Jestem ze Swiebodzina w Lubuskim, moj meil psychotic@poczta.onet.pl.
    • aga123411 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 01.05.06, 16:57
      hej no to co tyle osób napisał ale jak przyhcodzi do kontkrtów to nikogo niema:
      ( wiec jadziecie czy nie prosze o konkretne zgłoszenie osób zdecydowanych
      Pozdrawiam
    • nenkam Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 05.05.06, 14:28
      Hej, jesli chcesz konkretow, to powiedz dokladnie skad jestes i kiedy masz
      zamiar jechac? Wlasnie tydzien temu przyszla mi mysl, zeby gdzies zarobic jakies
      pieniadze, ale nie mam z kim jechac. Najlepiej skontaktuj sie ze mna via
      gg:4242516, pozdrawiam!
      • asilka Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 06.05.06, 23:00
        Hej!Mam na imię Aśka jestem z Lublina i podobnie jak wy chciałabym wyjechać
        najlepiej pod koniec czerwca(bo juz pewnie po sesji bedzie)i tak do końca
        wrzesnia:) kompletnie nie mam pomyslu jak sie do tego zabrac choc szukam razem
        z koleżanka ze studiów jakichs ofert na stronkach w necie ale bezskutecznie!:(
        tez planowalysmy aby zabrac sie tak w ciemno z jej starszym bratem i jego
        kolegami i moze wtedy razem wspólnymi siłami znajdzie sie jakąś prace chociaz z
        tego co wiem to w UK o nia ciezko :/ najlepiej Irlandia, Grecja!jak macie
        jakies sprecyzowane pomysly to piszcie bo jestem chetna na taki wyjazd :) jest
        moze jescze ktos z Lublina??:)pozdrawiam
    • martys_85r hej ja wylatuje na pewno! 14.05.06, 10:29
      wylatuje 23.06, moze ktos jeszcze w tym dniu, z lodzi??
      fajnie by bylo jakos sie spotkac i poleciec "paczką".
      • maval Re: hej ja wylatuje na pewno! 16.05.06, 18:17
        Witam

Chętnie zabiorę się z ludzimi, którzy wylatują/wyjeżdżają do Anglii /ew.
        Irlandii pod koniec maja. Najlepiej kontakt na maila mwalichnowski@wp.pl. Chcę
        wyjechać na 4 miesiące z tym, że nie do końca zdecydowałem gdzie. Słyszał ktoś
        może coś dobrego o pracy w Brighton?

Pozdrawiam
    • nadiya2 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 17.05.06, 20:06
      Widzę, że to pospolite ruszenie... studentów. Uważajcie, na wyspach w okresie
      letnim jest naprawdę zatrzęsienie młodych ludzi z całej Europy i o pracę jest
      ciężko
    • barass Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 18.05.06, 10:32
      czesc Aga.ja do Anglii(na 99 proc. kierunek - Londyn)chce leciec ok.polowy
      lipca.W tym kraju w ciagu 3,5 roku spedzilem ok.2,5.Mam dosc potezne
      doswiadczenie jesli chodzi o szukanie mieszkania,prace,itd...Nie mam nic
      przeciwko jakiejkolwiek pomocy,czy tez udzieleniu interesujacych Cie
      informacji:).Tak wiec,jakby co,pytaj smialo..Pozdrawiam
      • aga123411 do barassa!!!!!!! 18.05.06, 10:38
        hej a zostawi jakies na miary na siebie to bede pytac a skat wogule jestes
        zostawi jakie mail lub gg bede wdzeczna z góry dziekuje i pozdrawiam:)
    • dona28 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 29.05.06, 16:16
      jestem zainteresowana
    • magda18101 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 03.06.06, 13:52
      czesc razem z kolezanka tez bardzo chcialybysmy poszukac pracy w anglii, mozemy
      sie doloczyc, w wiecej osob razniej prosze o odpowiedz magda18101@gazeta.pl
    • slowtime88 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 03.06.06, 14:37
      Hej Aga.Tez bardzo chce wyjechac i nie mam z kim.Pisz do mnie,razem cos wykombinujemy:slowtime88@gazeta.pl gg:8698413.Magda.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka