maciej5081 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 24.04.06, 06:35 Droga Ago!Bardzo bym Cię prosił żebyś koniecznie wzieła z sobą LEPERA,KACZKI, CAŁY P.I.S.Oczywiście ja ze swojej renty zapłacę za ich wywóz!Bardzo Cię proszę. A teraz to życzę żeby wam się udało,z całego serca!!!Jestem samotny bo syn wyjechał do Londynu szukać pracy-już ma po 5ci dniach.A musiał jak się domyślasz przez tych PANÓW na początku co napisałem.Jeszcze raz pozdrawiam, i jedzcie z BOGIEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fauna_pochwy Jestem z wami- poradzimy sobie!!!!! 25.04.06, 01:28 Ale faktycznie zabierzmy te trolle z Belwederu. Odpowiedz Link Zgłoś
set111 Re: Jestem z wami- poradzimy sobie!!!!! 25.04.06, 17:28 Chcesz zeby i w UK namieszali! Wybijcie to sobie z glowy! Wszedzie dobrze gdzie ICH nie ma !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eweree Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 25.04.06, 20:22 Wita,:) mam na imie Ewelina mam 19 lat i także szukam jakąs prace w Angli, interesowałby mnie wyjazd w czerwcu.Wyjazd wieksza grupa bylby lepszy niz samemu w ciemno! jaak na razie sama probuje cos znalezc po agencjach ktore zalatwiaja prace ale jak wiecie trzeba niezle wylozyc kase na poczatek i nie ma nikt pewnosci ze Cie wywioząw ciemno:) Z chęcią sieprzylaczam do WAs:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga123411 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 25.04.06, 20:46 hej ewelinko to napisz domnie mój mail to pela.21@interia.pl lub gg- 4322506 daj znac to pogdamy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rr85 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 26.04.06, 22:49 Witam wszystkich, takze planuje wyjazd do anglii, tyle ze chcialbym wyjechac jeszcze w maju, im szybciej tym lepiej. Niemam sprecyzowanych planow, pracy zamierzam szukac na miejscu. Moze ktos zechce dolaczyc, razem zawsze razniej. Jestem ze Swiebodzina w Lubuskim, moj meil psychotic@poczta.onet.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
aga123411 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 01.05.06, 16:57 hej no to co tyle osób napisał ale jak przyhcodzi do kontkrtów to nikogo niema: ( wiec jadziecie czy nie prosze o konkretne zgłoszenie osób zdecydowanych Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nenkam Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 05.05.06, 14:28 Hej, jesli chcesz konkretow, to powiedz dokladnie skad jestes i kiedy masz zamiar jechac? Wlasnie tydzien temu przyszla mi mysl, zeby gdzies zarobic jakies pieniadze, ale nie mam z kim jechac. Najlepiej skontaktuj sie ze mna via gg:4242516, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
asilka Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 06.05.06, 23:00 Hej!Mam na imię Aśka jestem z Lublina i podobnie jak wy chciałabym wyjechać najlepiej pod koniec czerwca(bo juz pewnie po sesji bedzie)i tak do końca wrzesnia:) kompletnie nie mam pomyslu jak sie do tego zabrac choc szukam razem z koleżanka ze studiów jakichs ofert na stronkach w necie ale bezskutecznie!:( tez planowalysmy aby zabrac sie tak w ciemno z jej starszym bratem i jego kolegami i moze wtedy razem wspólnymi siłami znajdzie sie jakąś prace chociaz z tego co wiem to w UK o nia ciezko :/ najlepiej Irlandia, Grecja!jak macie jakies sprecyzowane pomysly to piszcie bo jestem chetna na taki wyjazd :) jest moze jescze ktos z Lublina??:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martys_85r hej ja wylatuje na pewno! 14.05.06, 10:29 wylatuje 23.06, moze ktos jeszcze w tym dniu, z lodzi?? fajnie by bylo jakos sie spotkac i poleciec "paczką". Odpowiedz Link Zgłoś
maval Re: hej ja wylatuje na pewno! 16.05.06, 18:17 Witam Chętnie zabiorę się z ludzimi, którzy wylatują/wyjeżdżają do Anglii /ew. Irlandii pod koniec maja. Najlepiej kontakt na maila mwalichnowski@wp.pl. Chcę wyjechać na 4 miesiące z tym, że nie do końca zdecydowałem gdzie. Słyszał ktoś może coś dobrego o pracy w Brighton? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadiya2 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 17.05.06, 20:06 Widzę, że to pospolite ruszenie... studentów. Uważajcie, na wyspach w okresie letnim jest naprawdę zatrzęsienie młodych ludzi z całej Europy i o pracę jest ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
barass Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 18.05.06, 10:32 czesc Aga.ja do Anglii(na 99 proc. kierunek - Londyn)chce leciec ok.polowy lipca.W tym kraju w ciagu 3,5 roku spedzilem ok.2,5.Mam dosc potezne doswiadczenie jesli chodzi o szukanie mieszkania,prace,itd...Nie mam nic przeciwko jakiejkolwiek pomocy,czy tez udzieleniu interesujacych Cie informacji:).Tak wiec,jakby co,pytaj smialo..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga123411 do barassa!!!!!!! 18.05.06, 10:38 hej a zostawi jakies na miary na siebie to bede pytac a skat wogule jestes zostawi jakie mail lub gg bede wdzeczna z góry dziekuje i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda18101 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 03.06.06, 13:52 czesc razem z kolezanka tez bardzo chcialybysmy poszukac pracy w anglii, mozemy sie doloczyc, w wiecej osob razniej prosze o odpowiedz magda18101@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
slowtime88 Re: ZBIERAM LUDZI!!!!! 03.06.06, 14:37 Hej Aga.Tez bardzo chce wyjechac i nie mam z kim.Pisz do mnie,razem cos wykombinujemy:slowtime88@gazeta.pl gg:8698413.Magda.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś