Dodaj do ulubionych

centralwings -co sie dzieje?

IP: *.server.ntli.net 03.05.06, 20:14
cos sie stalo ze strona czy central pada? czy juz rzeczywiscie nie ma ZADNEGO
miejsca przez cale wakacje z Leeds do W-wy? jakby ktos byl taki mily a przy
okazji zaznajomiony z sytuacja i mnie poinformowal bylbym wielkim dluznikiem w
wymianie informacji ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: elibre Re: centralwings -co sie dzieje? IP: *.server.ntli.net 03.05.06, 22:29
      sam sobie bede dluznikiem, a moze jeszcze komus sie przyda.. zawiesili loty od
      czerwca :(
    • 3333pb Re: centralwings -co sie dzieje? 04.05.06, 00:00
      przestraszyles mnie ,bo mam wykupione loty na lipiec:) ale sprawdzilem i
      wszystko jest ok. www16.centralwings.com/index.pl.shtml
      • Gość: ;)h Re: centralwings -co sie dzieje? IP: *.range81-155.btcentralplus.com 04.05.06, 11:30
        nie straszcie ludzi;) bo mam wykupiony bilet na czerwiec, lobuzy;)
      • Gość: klient Re: centralwings -co sie dzieje? IP: *.gov.uk / *.bradford.gov.uk 05.05.06, 14:37
        no chyba nie jest w porzadku!!!!
        • Gość: elibre Re: centralwings -co sie dzieje? IP: *.server.ntli.net 05.05.06, 18:34
          oczywiscie, ze nie jest :-|
    • Gość: pasazer (02.05) lot z Mediolanu do Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 13:46
      www.pasazer.com/czytaj2.php?lp=1551
      "Na pokładzie samolotu Centralwings lecącego z Mediolanu do Warszawy doszło
      wczoraj (02.05) do niepokojącego incydentu. Jak relacjonuje jeden z pasażerów
      feralnego lotu jeden z pasażerów podbiegł do prawego wyjścia awaryjnego w
      samolocie i próbował otworzyć je wyrywając awaryjną klamkę. "
    • Gość: anita Re: centralwings -co sie dzieje? IP: *.gov.uk / *.bradford.gov.uk 05.05.06, 14:33
      z tego co sie dowiedzialam loty z leeds do warszawy sa zawieszone od czerwca do
      odwolania!!!! Fajnie co? my mamy bilety na poczatek czerwca a dowiedzielissmy
      sie zupelnie przypadkowo ze mozemy nie leciec tymi cudnymi liniami, ktore tak
      szalenie dbaja o swoich klientow ze nie racza nawet ich poinfomowac w miare
      wzcesnie ze sa problemy.
      • eeela Re: centralwings -co sie dzieje? 05.05.06, 18:39
        Masz, dzieciatko:

www.aerotravel.pl/nowosci_tanie_latanie.php?PHPSESSID=7aa2834879ade1f208e849042d7e28aa
        I nie bojaj sie wiecej.
        • Gość: haha Re: centralwings -co sie dzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:26
          To jet niezle ;)

"Tanie linie lotnicze Centralwings niedługo wprowadzą nowe podwyższone opłaty
          dodatkowe.

Nowa struktura opłat wygląda następująco:
          - opłata za płatność kartą 25 PLN (do tej pory brak)
          - opłata za rezerwację w call center 15 PLN za pasażera (do tej pory 20 PLN za
          rezerwację)
          - opłata za płatność przelewem 10 PLN (do tej pory 5 PLN)"

Ide lepiej kupic bilet na powrot, zanim mnie tym dobija. A kurcze mialam wiecej
          nimi nie latac...
          • Gość: haha Re: centralwings -co sie dzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:41
            No i 25zl za rezerwacje. Trzeba kosic na czym sie da, zeby pokryc straty.
            • Gość: marta Re: centralwings -co sie dzieje? IP: *.gov.uk / *.bradford.gov.uk 11.05.06, 16:13
              www.leedsbradfordairport.co.uk/newsandupdates-newsstory.php?storyid=20060509
              ale jazda!!
              • Gość: haha Re: centralwings -co sie dzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:09
                Niezle,
                nawet pasuje reklama z pierwszej strony:
                "CENTRALWINGS ZAPRASZA
                Niezapomniane wrażenia na wyciągnięcie ręki."
                Ja lepiej sprawdze, czy ja w ogole jutro gdzies odlece, moze samolot im sie nie
                popsuje tym razem.
            • Gość: hm.. Re: centralwings -co sie dzieje? IP: 205.223.239.* 09.06.06, 14:47
              W nawiazaniu do starych postow: teraz Centralwings dolicza jeszcze oplate
              paliwowa 4 funty w jedna strone. Czyli jak mamy cene biletu 119 funtow to nagle
              robi sie 132, bo dochodzi oplata paliwowa plus oplata za platnosc karta.
              Za tyle mozna poleciec sobie BA.
              • Gość: gość Re: centralwings -co sie dzieje? IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.06.06, 11:47
                no i jeszcze jest opłata za rezerwacje on-line 6 euro
                • Gość: hm.. Re: centralwings -co sie dzieje? IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 10.06.06, 13:51
                  To chyba ta za 5 funtow przy platnosci karta. Nie wiem jakie sa ceny w euro.
                  W BA od razu podaja kwote brutto jak sie wybiera bilet. A doplata jest tylko za
                  platnosc karta kredytowa. Za debetowe nie ma. Nie ma to jak rejsowe linie.
    • kerryman to o co robia afere? 11.05.06, 18:46
      "podbiegł do prawego wyjścia awaryjnego w
      samolocie i próbował otworzyć je wyrywając awaryjną klamkę. "

nie jestem specem od lotnictwa, ale jesli faktycznie na duzych wysokosciach nie
      da sie otworzyc drzwi awaryjnych to po co robic afere?
      • saperowsky Re: to o co robia afere? 11.05.06, 19:30
        bo jakby sie okazalo ze da sie otworzyc (nie kazdy samolot jest nowy i w
        idealnym stanie) to by wszystkich wywialo ...
        • kerryman Re: to o co robia afere? 11.05.06, 19:34
          rozumiem ze ludzie sie tym strasznie sploszyli, ale rownie dobrze mozna by
          straszyc ludzi, zeby nie chodzili po samolocie bo straci rownowage. w przypadku
          sumitow az takie nie mozliwe to nie jest hehehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka