Gość: eee? IP: 80.54.88.* 04.05.06, 22:59 polecam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.05.06, 23:04 No pech chcial, ze nie mam TVP1, ale za to mam BBC1, choc chyba wole obejrzec House'a na 5. Czy mozna prosic wiecej informacji na temat tej "calej prawdy"? Wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski.burak Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:49 ...a wczesniej byla "cala prawda" o Kwasniewskiej...;) Apel do polskich burakow: wracajcie do "ojczyzny" tam rzadza swojscy teraz..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfd Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: 80.54.88.* 04.05.06, 23:50 wyszło że 80% emigrantów z Europy Wsch. zarabia w 'widełkach' pomiędzy 5.05 a 5.85 funta na godzinę (brutto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.05.06, 00:02 Jest to bardzo przykre. Znam wiele wykwalifikowanych osob, ktore wykonuja najprostsze prace tutaj. Wola to niz bezrobocie w Polsce. Wiele z tych osob wczesniej czy pozniej wyjdzie z tego najnizszego progu (tak samo bylo z Hindusami), ale i tak podziwiam ich za odwage. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK 04.05.06, 23:54 Wybrales zle forum. To nie ta grupa docelowa. Tu w wiekszosci sa ludzie, ktorzy juz wiedza, jaka jest "cala prawda o UK", a poza tym nie maja TVP1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: 80.54.88.* 05.05.06, 00:01 Oplacasz chociaz kochana abonament za ogladanie tv w Anglii, od kwietnia mial podskoczyc do ponad 130f?? Czy dalej ukrywasz sie przed 'przyjacielami' z Bristolu??? Choc zaskocze Cie i Ci powiem ze tez wiem jak wyglada zycie w Anglii bo pracowalem 'tam' troche czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejo Ale czyja to ta "cala prawda"??? IP: *.server.ntli.net 05.05.06, 00:12 Odpowiedz Link Zgłoś
ebola_zaire Re: Ale czyja to ta "cala prawda"??? 05.05.06, 00:42 no wlasnie, czyja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PowerUK Wicoos ulepil grzybki IP: 212.183.134.* 05.05.06, 00:49 eh do choolery ja wlasnie sie spooznilem i tvp1 teraz nadaje program z kaczorami i leepeerami o tym, ze jest git i cool i chce a nas z powrotem i kazdemu dadza nooowe mieszkanie, bony i kase na reeelookacje i prace z urzedu !!! glooosooj na mnie a wtedy dooostanieesz prawiee za darmo swoooje mieszkanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK 05.05.06, 10:27 > Oplacasz chociaz kochana abonament za ogladanie tv w Anglii, od kwietnia mial > podskoczyc do ponad 130f?? Czy dalej ukrywasz sie przed 'przyjacielami' z > Bristolu??? Nie musze oplacac, administracja uniwersytetu robi to za mnie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Escobar Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: 200.21.120.* 08.05.06, 03:26 qrcze moze by tez zaczac sprzatac kampusy bede mial TV za free! Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK 08.05.06, 10:45 Lepiej ci teraz? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 10:02 jaka cala parwde,pokazali aby jakis wycinek tych osob .Pokazali osoby ktore przyjechaly bez znajomosci jezyka i co miala na nich czekac praca?i mieli Ich prowadzic za reke w urzedzie ?Prawda jest taka ze bez znajomosci jezyka nawet sie nie wybieraj do UK inaczej bedziesz wegetowal jak w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kerryman do "eee?" 08.05.06, 10:57 skad ty mozesz wiedziec jaka jest prawda o UK, skoro nigdy tam nie byles?? wierzysz wszystko co pokazuja w tym szklanym pudelku? pokazali to co budzi jakis rodzaj sensacji. gdyby pokazali szczesliwe rodzinki nikt by tego nie ogladal. Odpowiedz Link Zgłoś