Dodaj do ulubionych

włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK

IP: 80.54.88.* 04.05.06, 22:59
polecam...
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.05.06, 23:04
      No pech chcial, ze nie mam TVP1, ale za to mam BBC1, choc chyba wole obejrzec
      House'a na 5.

Czy mozna prosic wiecej informacji na temat tej "calej prawdy"? Wielkie dzieki.
      • Gość: polski.burak Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:49
        ...a wczesniej byla "cala prawda" o Kwasniewskiej...;)

Apel do polskich burakow: wracajcie do "ojczyzny" tam rzadza swojscy teraz..;)
      • Gość: dfd Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: 80.54.88.* 04.05.06, 23:50
        wyszło że 80% emigrantów z Europy Wsch. zarabia w 'widełkach' pomiędzy 5.05 a
        5.85 funta na godzinę (brutto)
        • Gość: ??? Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.05.06, 00:02
          Jest to bardzo przykre. Znam wiele wykwalifikowanych osob, ktore wykonuja
          najprostsze prace tutaj. Wola to niz bezrobocie w Polsce. Wiele z tych osob
          wczesniej czy pozniej wyjdzie z tego najnizszego progu (tak samo bylo z
          Hindusami), ale i tak podziwiam ich za odwage.
      • walesa4 To o tym kulejacym doktorku?, ale badziewie, heheh 05.05.06, 07:38
    • eeela Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK 04.05.06, 23:54
      Wybrales zle forum. To nie ta grupa docelowa. Tu w wiekszosci sa ludzie, ktorzy
      juz wiedza, jaka jest "cala prawda o UK", a poza tym nie maja TVP1.
      • Gość: ert Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: 80.54.88.* 05.05.06, 00:01
        Oplacasz chociaz kochana abonament za ogladanie tv w Anglii, od kwietnia mial
        podskoczyc do ponad 130f?? Czy dalej ukrywasz sie przed 'przyjacielami' z
        Bristolu??? Choc zaskocze Cie i Ci powiem ze tez wiem jak wyglada zycie w Anglii
        bo pracowalem 'tam' troche czasu!
        • Gość: palejo Ale czyja to ta "cala prawda"??? IP: *.server.ntli.net 05.05.06, 00:12
          • ebola_zaire Re: Ale czyja to ta "cala prawda"??? 05.05.06, 00:42
            no wlasnie, czyja?
            • Gość: PowerUK Wicoos ulepil grzybki IP: 212.183.134.* 05.05.06, 00:49
              eh do choolery ja wlasnie sie spooznilem i tvp1 teraz nadaje program z
              kaczorami i leepeerami o tym, ze jest git i cool i chce
              a nas z powrotem i kazdemu dadza nooowe mieszkanie, bony i kase na reeelookacje
              i prace z urzedu !!!

glooosooj na mnie a wtedy dooostanieesz prawiee za darmo swoooje mieszkanie !
        • eeela Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK 05.05.06, 10:27
          > Oplacasz chociaz kochana abonament za ogladanie tv w Anglii, od kwietnia mial
          > podskoczyc do ponad 130f?? Czy dalej ukrywasz sie przed 'przyjacielami' z
          > Bristolu???

Nie musze oplacac, administracja uniwersytetu robi to za mnie :-P
          • Gość: Escobar Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: 200.21.120.* 08.05.06, 03:26
            qrcze moze by tez zaczac sprzatac kampusy bede mial TV za free!
            • eeela Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK 08.05.06, 10:45
              Lepiej ci teraz? :-DDD
    • Gość: off Re: włączyć szybko TVP 1 teraz - cała prawda o UK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 10:02
      jaka cala parwde,pokazali aby jakis wycinek tych osob .Pokazali osoby ktore
      przyjechaly bez znajomosci jezyka i co miala na nich czekac praca?i mieli Ich
      prowadzic za reke w urzedzie ?Prawda jest taka ze bez znajomosci jezyka nawet
      sie nie wybieraj do UK inaczej bedziesz wegetowal jak w Polsce.
    • kerryman do "eee?" 08.05.06, 10:57
      skad ty mozesz wiedziec jaka jest prawda o UK, skoro nigdy tam nie byles??
      wierzysz wszystko co pokazuja w tym szklanym pudelku?
      pokazali to co budzi jakis rodzaj sensacji. gdyby pokazali szczesliwe rodzinki
      nikt by tego nie ogladal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka