IP: *.range86-143.btcentralplus.com 11.05.06, 11:15
Kto wie jak to jest z agencjami. Mam troche doswiadczenia w pracy biurowej z
Polski zarejestrowalam sie wczoraj w agencji wszystko jak to u angoli milusko
i wogole. W poniedzialek mam znowu isc do nich, moja znajoma angielka
powiedziala mi ze mnie przetestuja z predkosci pisania na klawiaturze. Ona
sama nie przeszla tego we wszystkich agencjach, a jest sekretarka.
Czy ktos moze wie jak to jest z praca biurowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: vitek Re: agencje IP: *.server.ntli.net 11.05.06, 17:01
      Ano jak przejdziesz testy na komputerze, znasz przyzwoicie język i masz ładną
      buzię to przy odrobinie szczęścia dostaniesz pracę administratora w jakimś
      biurze, recepcjonistki albo sekretarki (wyższy stopień) :)
      • Gość: xyz Re: agencje IP: *.range86-143.btcentralplus.com 11.05.06, 18:33
        czy ktos mial te testy? jak to wyglada? z moja moja szybkoscia pisania nie jest
        za dobrze, ale to nie tylko jedna rzecz ktora mozna w biurze robic
        • Gość: vitek Re: agencje IP: *.server.ntli.net 11.05.06, 21:51
          Każda agencja ma swoje testy, więc trudno powiedzieć konkretnie, ale nie
          powinno być problemu, a nawet jak nie przejdziesz, to na ogół nie ma przeszkód
          żeby przyjść na drugi dzień i próbować od nowa :)
          • Gość: xyz Re: agencje IP: *.range86-143.btcentralplus.com 11.05.06, 22:58
            cwicze w necie moze sie uda. Kbiety byly zdziwone ze umie angielski dobrze.
            Dla mnie jest fatalny. Wygladam tez nie najgorzej i mam dobry kontakt z ludzmi
            wiec moze sie uda? Nie mam ochoty pracowac w fabryce itp. aqle jak trza bedzie
            to bedzie.
    • adiadrianno Re: agencje 15.08.18, 22:15
      Cześć ja pracuję w Agencji Pracy Polskie Kadry - siedziba Kraków (polskiekadry.pl) Ja pracuję w oddziale w Warszawie. Praca biurowa trochę na słuchawce trochę wizyty Kandydatów. Fajna praca na start, jeżeli wiążesz przyszłość z zasobami ludzkimi. U nie fajne premie i umowa o pracę. Mogę pogodzić ze studiami zaocznymi.
      • adiadrianno Re: agencje 15.08.18, 22:16
        Coś zły link podrzuciłem: polskiekadry.pl Agencja Pracy Kraków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka