IP: *.echostar.pl 23.05.06, 11:13
Jak zgrabnie wpisac informacje do CV : nazwisko,stanowisko i telefon do osob
mogacych udzielic referencji telefonicznych ?

Moze cos takiego :
"If you want to talk to my previous employers, please call : "
Obserwuj wątek
    • walesa4 nastepny specjalista a nawet CV nie umie napisac!! 23.05.06, 11:21
      koles www.google.com , nie kaz wszystkim myslec za ciebie, napierw marudzisz, a
      teraz jakies banaly, te MCP i MCSE tez ktos za ciebie zdal?? moze na interview
      tez kogos wyslesz?
      • Gość: Donut Nie goraczkuj sie IP: *.echostar.pl 23.05.06, 11:28
        bo sie spocisz.
        Za to banalem nie sa posty w stylu "Ustrzel Polaka w Tesco".

Daj se siana czlowieku i nie odpisuj jesli nie masz ochoty
        • walesa4 Denat nie podskakuj i modl sie zebys nie trafil 23.05.06, 11:51
          w UK na mnie, bo bedziesz robil za przystawke do kopania, hehehe, waracaj do
          mamuski, matole bo sie jeszcze rozplaczesz
          • Gość: Donut Re: Denat nie podskakuj i modl sie zebys nie traf IP: *.echostar.pl 23.05.06, 11:56
            Zazwyczaj takie "chojraki" sa mocni tylko na odleglosc hehe
            Robisz sobie dobrze jak wypisujesz te bzdety ? Czy moze razem ze swoja mamusia ?
            • walesa4 masturbuj sie dalej, hehehe, nie przeszkadzam 23.05.06, 11:57
              • Gość: Donut I co sie odszczekujesz nieudolnie ? IP: *.echostar.pl 23.05.06, 12:00
            • Gość: Majka Re: Denat nie podskakuj i modl sie zebys nie traf IP: *.bulldogdsl.com 23.05.06, 23:30
              Powinienes napisac cyt. zazwyczaj takie "chorjaki" sa mocne nie mocni.
              Buraczysz sie na www a pisac po polsku nie potrafisz. Jesli w rodowitym jezyku
              to jak mozna oczekiwac by a angielskim bylo podobnie.
              Wiem co pisze ..... jestem polonistka i anglistka.
              Moja praca jest nauka tych dwoch jezykow.
        • walesa4 a o Tesco to nie ja zrobilem artykul, glupolu, 23.05.06, 11:56
          tylko tak prez was uwielbiani Michnikowcy z GW, no ale ty roznicy nie widzisz!!!
          • Gość: Donut Re: a o Tesco to nie ja zrobilem artykul, glupolu IP: *.echostar.pl 23.05.06, 11:59
            Ale go umiesciles na tym forum baranie
            • walesa4 bo debilu, ten artykul dotyczy tego forum, bo to 23.05.06, 12:03
              forum o pracy w Wielkiej Brytanii i Irlandii, a nie forum porad o CV dla
              nieudacznika denata, hehehe
              • Gość: Donut Re: bo debilu, ten artykul dotyczy tego forum, bo IP: *.echostar.pl 23.05.06, 12:05
                Przeciez dla czlowieczkow twojego pokroju ludzie pracujacy w Tesco to wlasnie
                nieudacznicy ! A o nich byl ten artykul
                • walesa4 zacytuj przyklad z tego forum gdzie tak 23.05.06, 12:14
                  napisalem, cwaniaczku?
                  • Gość: Donut Skonczmy ta dyskusje ok ? IP: *.echostar.pl 23.05.06, 12:19
                    • walesa4 nie umiesz zacytowac bo nigdzie tak nie napisalem! 23.05.06, 12:27
                      co najwyzej nabijalem sie z ludzi ktorzy pojechali do Uk czy Irlandii nawet bez
                      podstawowej znajmosci jezyka, a od specjalistow z IT wymagania sa o wiele
                      wyzsze.... wiec nie badz cwaniaczkiem i sie troche sam porozwijaj bo to
                      zdrowiej, hehehe
    • kerryman Re: Wpis w CV 23.05.06, 11:59
      na dole CV piszesz: "References:" a pod spodem imie, nazwisko, stanowisko
      sluzbowe, nazwa firmy i telefon kontaktowy.
      • Gość: Donut Dzieki, chociaz jeden normalny ... IP: *.echostar.pl 23.05.06, 12:02
      • Gość: lomerk Re: Wpis w CV IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.05.06, 12:08
        Bo tez zamiast poszukac chociazby na google (tony przykladowych angielskich cv)
        to prosciej jest aby za ciebie inni odrobili zadanie a ty sobie dalej mozesz
        siedziec i dlubac w nosie. Szybciej bys sam sobie znalazl niz doczekales sie
        odpowiedzi. Ohh leniwys leniwy.
        • Gość: Donut Re: Wpis w CV IP: *.echostar.pl 23.05.06, 12:17
          Szukalem. I znalazlem to co napisal kerryman.
          Spytalem o to, bo na forum sa tez ludzie, ktorzy pracuja przy rekrutacji i
          mogli by cos dodac od strony "praktycznej".
          W angielskich cv znalazlem tez referencje szkol a nawet osob prywatnych.
        • edavenpo Re: Wpis w CV 23.05.06, 12:18

Opcja 2 - nie podaje sie referencji w CV. Piszesz na samym koncu 'References
          available on request'
          • kerryman Re: Wpis w CV 23.05.06, 15:06
            > Opcja 2 - nie podaje sie referencji w CV. Piszesz na samym koncu 'References
            > available on request'

no jest taka opcja ale jej uzycie powinno zalezec od stanowiska o jakie sie
            ubiegasz. jesli jest to praca do ktorego najwiekszy odrzut ma miejsce na etapie
            czytania CV, lepiej je wpisac.
            nalezy pamietac ze w IRL kontakt z poprzednim pracodawca to bardzo delikatna
            sprawa. ewentualny nowy pracodawca nie ma prawa dzwonic do poprzedniego, no
            chyba ze wyrazisz na to zgode. ale jesli stanowisko jest wzglednie niskie i
            konkurenci to w wiekszosci studenci, uczniowie itd - rekrutacja jest stosunkowo
            prosta i jak napiszesz "available on request" - niektorzy pomysla "what tha f..
            ja mam sie prosic o referencje na zmywak?" to tak w duzym uogolnieniu oczywiscie.
        • Gość: homiee Re: Wpis w CV IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.05.06, 12:20
          Z google byloby moze i szybciej, ale nudno, a tak to sobie przynajmniej z
          walesa slowko zamienil. Jak widac walesa maly, ale szalony hehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka