Gość: ines aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 12:10 czy ktos slyszal o firmie matrix.pl i moze potweirdzic lub zaprzeczyc jej wiarygodnosci? prosze o pomoc, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ghrom Re: matrix.pl IP: *.static.dsl.as9105.com 24.05.06, 14:46 To stara firma jest, czemu pytasz o jej wiarygodnosc? Porady dla emigrujacych do UK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejo Re: matrix.pl IP: *.server.ntli.net 24.05.06, 14:51 Bo jesli tego nie wiesz, to nazwa moze niepokoic. Sam przyznaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines aga Re: matrix.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 14:59 w ogole to pomyslilam nazwe i mialo byc metrix:P a pytam bo na jednym forum znalazlam duzo wypowiedzi ze to naciagacze, sciagaja kase i nic nie zalatwiaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghrom Re: matrix.pl IP: *.static.dsl.as9105.com 24.05.06, 16:00 A to sorry, metrix to nie matrix :P Porady dla emigrujacych do UK Odpowiedz Link Zgłoś
beajar0001 Re: matrix.pl 02.08.06, 12:31 Proszę o jakieś wiadomośći o firmie Matrix - oczywiście pośrednictwo w pracy zagranicą.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: matrix.pl IP: 217.33.252.* 02.08.06, 12:34 uzyj wyszukiwarki, po upewnieniu sie, ze nie chodzi o metrix ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kerryman Re: matrix.pl 02.08.06, 14:37 to juz bylo na tym forum. na moje firma smierdzi z daleka bo nadala sobie nazwe identyczna do innej, istniejacej od dawna domeny firmy Metrix (wodomierze). nie nadaje sie nazwy firmy w ten sposob nie posiadajac takiej domeny - chyba ze robi sie to w celu zmylenia ewentualnych ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: matrix.pl IP: *.karwiny.net / 80.51.240.* 02.08.06, 22:20 wg mnie sa podejrzani skoro podaja tylko adres mailowy czy telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jxk Re: matrix.pl bardzo ważne IP: *.kutno67.tnp.pl 05.10.06, 20:03 -------------------------------------------------------------------------------- co wy tu pird... o jakieś firmie że się podstawia za jakieś rury jestem z kutna metrix istnieje i mają certyfikat ministerstwa troche należe posprawdzać a nie pisać głupoty ich CERTYFIKAT nr.2873/1b NIP: 775-110-58-32 REGON:472338791 niegdzie w ich ofercie nie widziałem że mają strone internetową Odpowiedz Link Zgłoś
mariaho Re: matrix.pl bardzo ważne- nareszcie 05.10.06, 20:22 namiar na whatisthematrix.warnerbros.com/ powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: matrix.pl bardzo ważne IP: *.kutno67.tnp.pl 26.12.06, 13:56 witam trochę faktów pierwsza firma pol-consulting nie była posrednictwem pracy powstała w 2004r. tylko fima consultingowa pozniej została załozona firma metrix.pl i ona ma certyfikat. obie firmy prowadzone są przez małażeństwo.różnie to bywa jeżeli chidzi o wyjazdy do pracy prawie wszystkie firmy pobieraja oplaty wiem że niektóre opłaty są dozwolone przez ustawe.do wielu firm na rózn ych forach ktoś ma jakieś pretensje.myśle że jak by było tak żle to już by nie istniała firma metrix.pl.Ta sławna firma Lider już nie istnije a o n iej naprawde byłlo sporo słychać.O metrix.pl nie widziałem na forach osoby która w prost napisała że ich oszukali nie było pracy itd. są tylko przyuszczenia i zasłyszenia. jakiś koleś napisał że robił im strone i go oszukali ja sprawdziłem firma z Kutna robiła im strone www.metrix.net.pl. Odpowiedz Link Zgłoś