IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 12:10
czy ktos slyszal o firmie matrix.pl i moze potweirdzic lub zaprzeczyc jej
wiarygodnosci?

prosze o pomoc, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ghrom Re: matrix.pl IP: *.static.dsl.as9105.com 24.05.06, 14:46
      To stara firma jest, czemu pytasz o jej wiarygodnosc?

Porady dla emigrujacych do UK

• Gość: palejo Re: matrix.pl IP: *.server.ntli.net 24.05.06, 14:51
        Bo jesli tego nie wiesz, to nazwa moze niepokoic. Sam przyznaj:)
      • Gość: ines aga Re: matrix.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 14:59
        w ogole to pomyslilam nazwe i mialo byc metrix:P

a pytam bo na jednym forum znalazlam duzo wypowiedzi ze to naciagacze, sciagaja
        kase i nic nie zalatwiaja...
        • Gość: ghrom Re: matrix.pl IP: *.static.dsl.as9105.com 24.05.06, 16:00
          A to sorry, metrix to nie matrix :P

Porady dla emigrujacych do UK

• beajar0001 Re: matrix.pl 02.08.06, 12:31
          Proszę o jakieś wiadomośći o firmie Matrix - oczywiście pośrednictwo w pracy
          zagranicą.Pozdr.
          • Gość: ehh Re: matrix.pl IP: 217.33.252.* 02.08.06, 12:34
            uzyj wyszukiwarki, po upewnieniu sie, ze nie chodzi o metrix ;)
          • kerryman Re: matrix.pl 02.08.06, 14:37
            to juz bylo na tym forum.

na moje firma smierdzi z daleka bo nadala sobie nazwe identyczna do innej,
            istniejacej od dawna domeny firmy Metrix (wodomierze).
            nie nadaje sie nazwy firmy w ten sposob nie posiadajac takiej domeny - chyba ze
            robi sie to w celu zmylenia ewentualnych ofiar.
            • Gość: ccc Re: matrix.pl IP: *.karwiny.net / 80.51.240.* 02.08.06, 22:20
              wg mnie sa podejrzani skoro podaja tylko adres mailowy czy telefon.
              • Gość: jxk Re: matrix.pl bardzo ważne IP: *.kutno67.tnp.pl 05.10.06, 20:03
                --------------------------------------------------------------------------------
                co wy tu pird... o jakieś firmie że się podstawia za jakieś rury jestem z kutna
                metrix istnieje i mają certyfikat ministerstwa troche należe posprawdzać a nie
                pisać głupoty ich CERTYFIKAT nr.2873/1b NIP: 775-110-58-32 REGON:472338791
                niegdzie w ich ofercie nie widziałem że mają strone internetową
                • mariaho Re: matrix.pl bardzo ważne- nareszcie 05.10.06, 20:22
                  namiar na

whatisthematrix.warnerbros.com/
                  powodzenia
                • Gość: gość Re: matrix.pl bardzo ważne IP: *.kutno67.tnp.pl 26.12.06, 13:56
                  witam
                  trochę faktów pierwsza firma pol-consulting nie była posrednictwem pracy
                  powstała w 2004r. tylko fima consultingowa pozniej została załozona firma
                  metrix.pl i ona ma certyfikat.
                  obie firmy prowadzone są przez małażeństwo.różnie to bywa jeżeli chidzi o
                  wyjazdy do pracy prawie wszystkie firmy pobieraja oplaty wiem że niektóre
                  opłaty są dozwolone przez ustawe.do wielu firm na rózn ych forach ktoś ma
                  jakieś pretensje.myśle że jak by było tak żle to już by nie istniała firma
                  metrix.pl.Ta sławna firma Lider już nie istnije a o n iej naprawde byłlo sporo
                  słychać.O metrix.pl nie widziałem na forach osoby która w prost napisała że ich
                  oszukali nie było pracy itd. są tylko przyuszczenia i zasłyszenia.
                  jakiś koleś napisał że robił im strone i go oszukali ja sprawdziłem firma z
                  Kutna robiła im strone www.metrix.net.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka