Gość: marcin272 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:03 Czy ktoś może mi napisać jak dostać się z lotniska Londyn-Luton do Londynu ? Czy jest bezpłatny autobus ? Jesli nie , to ile kosztuje płatny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beettinna Re: Dojazd z lotniska do Londynu 24.05.06, 20:12 mona skorzystac z przewoznikow,z tego co wiem duzo taniej, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beettinna Re: Dojazd z lotniska do Londynu 24.05.06, 20:13 oczywiscie mialam na mysli prywatnych przewoznikow,mozesz sie z nimi umowic jeszcze przed wylotem i oni beda czekac,zawoza pod sam dom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dojazd z lotniska do Londynu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:11 Autobusem bezpłatnym dojechałam do dworca kolejowego, tam (kurcze nie pamiętam, ale chyba dałam 13 funtów) kupiłam bilet do centrum + dniówkę na kilka stref (musiałam przesiąść się na metro). Wyszło taniej niż bilet + dniówka. Ale dokładnie już nie pamiętam:( Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel77 Re: Dojazd z lotniska do Londynu IP: *.as15444.net 25.05.06, 02:29 Z lotniska mozesz jechac autobusem Green Line 757 do samego centrum Londynu, on jedzie na Victoria Station,nie pamietam niestety ceny biletu. Mozesz tez podjechac darmowym autobusem na stacje kolejowa Luton Airport Parkway i pociagiem do centrum Londynu na Kings Cross Thameslink,cena to okolo 12 funtow. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Dojazd z lotniska do Londynu 25.05.06, 07:43 wizzair bodajże też ogłasza że robi przewozy z lotniska do centrum Odpowiedz Link Zgłoś
elaweybridge Re: Dojazd z lotniska do Londynu 25.05.06, 15:54 terravision jezdzi z luton i ze stansted. www.lowcostcoach.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Dojazd z lotniska do Londynu IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.05.06, 16:13 www.easybus.co.uk chyba najtaniej,jak wczesniej zarezerwujesz Odpowiedz Link Zgłoś