Gość: bravo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:08 hej ,jest tu ktos z N.I.,ponoc zarabia sie tam niezle a zycie duzo tansze jak w Anglii,szczegolnie domy,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lomerk Re: Northern Ireland IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.06.06, 16:07 Stawki kupna i wynajmu osiagnely juz poziom polnocnej Anglii. Zarobki sa bardzo wysokie. Dostaje sie dodatkowe bonusy za przystapienie do IRA. Kolesie z Ira werbuja juz na lotniskach. Poza wieksza kasa dodatki w postaci pistoletu czy gratisowego przeszkolenia w produkowaniu mini-bomb. Ja sie zapisalem...Tobie tez radze. Pozdrawiam okrzykiem moich wspoltowarzyszy broni - Sien Fein! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhsl Re: Northern Ireland IP: 217.41.240.* 05.06.06, 17:15 :D ... a tak powaznie - to wszystko zalezy od tego jaki jest twoj cel. Bo jezeli chcesz oszczedzac i ciulac grosz do grosza to skonczysz na ... polactwie :) wszystko bedzie drogie, nic nie zobaczysz bo transport to juz w ogole zasluguje o pomste do nieba ... a jezeli chcesz tu po protu zyc, to zarcie jakies 80 f. / tyg. - tak nie folgujac sobie (p.s. muffiny czekoladowe rzadza :) i ogolem z mieszkaniem jakies 130 f. na wszystkie podstawy - reszta do wydania na cokolwiek - przynajmniej ja tak robie i zyje mi sie jak nigdy dotad :) Pozdro - fcuk polactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norm Re: Northern Ireland IP: *.cho.vectranet.pl / 82.160.77.* 05.06.06, 22:27 80 funtow na zarcie tygodniowo - nie przesadziles troche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhsl Re: Northern Ireland IP: 217.41.240.* 07.06.06, 16:51 Napisalem ze nie folguje sobie ... w polsce musialem sie liczyc ze wszystkim - a tu wreszcie mam wszystko na co mam ochote. I oczywiscie mozna wydawac mniej niz 80 no ale mi jakos tak wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfastczyk Re: Northern Ireland IP: .1P3D* / 167.127.24.* 05.06.06, 18:54 Pozdrowienie republikanow z IRA to po irlandzku: Tiocfaidh Ar La a nie obecna nazwa ich partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Northern Ireland IP: *.server.ntli.net 06.06.06, 19:13 hehehe NI zapomnij,bylem tam 2 miesiace nie wytrzymylame jestem w Glasgow:)tu jest cudo...praca..i normalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Northern Ireland 06.06.06, 20:00 Zarabia sie mniej, ale stawki minimalne sa wszedzie takie same. Jest rzeczywiscie dosc tanio. Prowincja, ale ladna, i jest o wiele bezpieczniej, niz kreuja to media i niektorzy frustraci na forum ;-P Odpowiedz Link Zgłoś