Dodaj do ulubionych

Rekrutacja w Tesco

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 01:27
Moze mi ktos powiedziec troche o rekrutacji w tesco w piatek mam rozmowe w
Krakowie a, ze jestem z Warszawy to oczywiscie idzie kasa na pociag,
zastanawiam sie ile jest kandydatow na miejsce czy rekrutacja jest trudna
(angielski mam mniej wiecej na poziomie intermidiate , upper intermidiate,
jestem juz po rozmowie telefonicznej po ang) jak mam sie nie dostac to troche
szkoda kasy poza tym ile razy ewntualnie musialbym jechac do krakowa za
wszelkie informacje z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Slovic Re: Rekrutacja w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 01:38
      A skoro juz tu jestem: to moze ktos sie orientuje jaki bylby rzeczywisty koszt
      wyjazdu - opcja z zapewnionym mieszkaniem na 1 rok (tzn. ile musialbym wziasc
      by sie utrzymac przez miesiac do pierwszej wyplaty)
      • silver.london Re: Rekrutacja w Tesco 15.06.06, 08:02
        wydałem ponad 1200 OPRÓCZ tego co w Polsce
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36953&w=41572526&a=41792447
        resztę sobie znajdź - to nie jest płatny serwis, w którym płacisz i żądasz
    • Gość: olo Re: Rekrutacja w Tesco IP: *.server.ntli.net 15.06.06, 12:54
      Rekrutacja nie jest taka trudna, także bądź dobrej myśli. Jezeli znasz
      angielski na poziomie jaki twirdzisz to nie masz kłopotu.
      Bodróż odbedziesz 1 raz, potem powinien jeszcze raz do Ciebie zadzwonić (po
      angielsku). To w zasadzie wszystko.
      Nie wiem czy wybrałeś już opcję mieszkania, ale bardzo na tym uważaj. Są z tym
      ogromne jaja, właśnie probujemy obnizyć koszty wcześniejszej wyprowadzki z domu.
      Powodzenia!
      • Gość: Cythia Re: Rekrutacja w Tesco IP: *.napisz.net 15.06.06, 13:21
        Podróży nie odbywasz raz. Jeśli się dostaniesz oprócz spotkania na które
        jedziesz teraz będziesz musiał w krakowie zawitać jeszcze dwa razy - raz na
        spotkaniu informacyjnym przed wyjazdem i drugi raz na lotnisku - wyloty są
        bowiem z Krakowa.
    • Gość: Slovic Re: Rekrutacja w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:01
      Wielkie dzieki za pomoc! wiem juz prawie wszystko ale mam ostatnie pytanko jak
      wlasciwie jest z badaniami, sa w ogole jakies, czy ewentualnie nalezy je samemu
      oplacic, sa w Polsce czy Anglii, musi byc jakies zaswiadczenie od lekarza
      medycyny pracy czy wystarczy internista, tego w postach raczej nie znajde jesli
      ktos moglby cos napisac...
      • Gość: jtt Re: Rekrutacja w Tesco IP: 81.219.87.* 15.06.06, 14:10
        badania robi sie we wskazanej przez TESCO przychodni w Polsce (tylko dobrze
        później gdzieś za tydzien do Krakowa zadzwonic bo bywa ze doktorek zapomni
        wyslac (on ma zaplacone wiec co go to interesuje ze od tego zalezy twoj wyjazd?) )
        powodzenia !!
        • Gość: pale5 Re: Rekrutacja w Tesco IP: 193.29.207.* 15.06.06, 16:24
          Jeżeli jesteś studentem to podpowiem Ci bardzo ciekawą opcje. Uważaj jedziesz
          pociągiem do Krakowa spoko luz, ale uwaga na powrót bo od 14 żaden pociąg ic nie
          ma zniżki studenckiej i wówczas zapłacisz cały bilet. Ja byłem w Kraku na
          rozmowie potem jeździłem samochodem i jeszcze raz mam jechać na spotkanie
          organizacyjne i wylot. Więc ja odwiedze starą stolicę Polski 4 razy:-)) Koszt
          spory, ale w ramach wycieczki turystyczno-krajoznawczej można się pobawić.
          Kraków ma super knajpy nie to co w wawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka