Dodaj do ulubionych

Szukam pracy za granicą

IP: *.promax.media.pl 24.06.06, 17:43
witam wszystkich, pytanie banalne, jakich było tysiace.Szukam pracy za
granica, jestem duży, silny, chtny do pracy i żygam wręcz moja obecna pracą
(w kancelarii radcowskiej), w tego tez powodu chce wyjechac za granicę do
pracy. Może byc jakakolwiek praca, zbieranie truskawek, malin, praca na
zmywaku, praca w ochronie, jako bramkarz w dyskotece (27 lat,192 cm-103 kg
mięsni)...nie wiem, moge robic cokolwiek, byle placili mi więcej niż w tej
kancelarii tzn 800 zł netto na umowe zlecenie....Może ktoś zna pewnych ludzi,
którzy zajmuja sie posredniczeniem w załatwianiu pracy.Znajomość angielskiego-
podstawowy.Mój mail marcel32@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: baba-jaga Re: Szukam pracy za granicą IP: 213.78.116.* 24.06.06, 18:04
      Marcelku, ja sobie bym na wlasnosc z tymi gabarytami wziela
      • Gość: baba-jaga Re: Szukam pracy za granicą IP: 213.78.116.* 24.06.06, 18:15
        mialam napisac, tylko mysli kosmate mi troszke zawadzily :

Marcelku, ja sobie bym na wlasnosc Ciebie z tymi gabarytami wziela.....
    • Gość: Adam ze Szkocji Re: Szukam pracy za granicą IP: 194.72.148.* 24.06.06, 18:27
      polecam agencje w Pucku: Astral Limited Ltd - wyjechalem dzieki nim i jest
      super! Powodzenia. Adam ze Szkocji
    • Gość: coconut Re: Szukam pracy za granicą IP: *.range86-129.btcentralplus.com 24.06.06, 21:07
      Masz spore szanse stania na bramce. Jest sporo Polakow (jak wszedzie hehe).

Zarzuc jakis towar jeszcze przed przyjazdem dla lepszego wygladu ;)

A tak serio - wez sie za angielski i na bramke spokojnie sie zalapiesz.
      • Gość: pakero Re: Szukam pracy za granicą IP: *.promax.media.pl 27.06.06, 22:28
        baba-jaga jesli jesteś szczupła i mieszkasz 100...200 km od Kalisza to możesz
        mnie mieć na własność...od czasu do czasu :))
        dzieki chłopaki, spróbuje z ta agencją, ale to dziwny kraj, nie uważacie...uczy
        sie człowiek tyle lat, konczy prawo na uniwerku w Poznaniu, zaocznie co prawda
        ale zawsze, do tego mam roczne doświadczenie w pracy i bardziej opłaca mi się
        pracowac przy zrywaniu malin niż pracując "dla dobra kraju" .
        Myślałem juz nad tym, żeby coś przykoksować...ale to nie dla mnie, szkoda
        zdrowia :))
        • Gość: xxxx Re: Szukam pracy za granicą IP: *.aster.pl 27.06.06, 23:03
          pakero dobrze powiedziane .

Przybywaj do manchesteru spokojnie znajdziesz robote jako ochroniarz jakiegos
          klubu lub czegos innego .W angli sa same hudziny
    • Gość: Anuleczkam Re: Szukam pracy za granicą IP: *.toya.net.pl 27.06.06, 23:19
      A ja mam szanse ;) 171 cm wzrostu, 49,5 kg wagi (problem z przemianą materii-
      jem dużo, a nie tyję), 56 w pasie, 87 w biodrach i biuście. Gdzie znajdę pracę
      w Anglii?? Na wieszaczku??
    • Gość: szukaj dalej Re: Szukam pracy za granicą IP: *.range86-133.btcentralplus.com 28.06.06, 07:40
      pracujwanglii.blogspot.com
      to ci pomoze. pozdrawiam
      • Gość: pakero Re: Szukam pracy za granicą IP: *.promax.media.pl 28.06.06, 19:51
        Anuleczkam u mnie masz szanse, napisz na maila....marcel32@wp.pl haha a co do
        wyjazdu to nie jest to takie proste, może Angole to chudzielce, ale musialbym
        miec sie gdzie zatrzymać na poczatek bo tak całkowicie w ciemno jechać to spore
        ryzyko, zwłaszcza że słabo mowie po angielsku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka