Dodaj do ulubionych

O trollach

29.06.06, 15:31
Pare uwag o trollach, ktorych mamy na tym forum bardzo sympatyczną gromadkę...

Z trollami sie nie dyskutuje, z nich sie mozna jedynie nabijac, ad personam.
Jesli wdasz sie w dyskusje na wybrany przez niego temat, na wybranych przez
niego warunkach - przegrales. Jego twoje argumenty nie interesuja, jego
interesuje rozgrzebywanie zadanej tezy. Wdajac sie z nim w dyskusje traktujesz
go jak rownego sobie dyskutanta, ktorego teza jest warta dyskutowania. Otoz
nie jest, jest wyssanym z palca banialukiem. Tyle, ze jesli bedziesz ja
dyskutowac, to ja znobilitujesz. A dwa watki wyzej troll wyskoczy z nia znow.

'Klamstwo dostatecznie czesto powtarzane staje sie prawda.' - na tym polega
sila trolla, i na niczym wiecej, bo przeciez z reguly jest to osobnik o mocno
ograniczonym umysle.
Obserwuj wątek
    • kicior99 Re: O trollach 29.06.06, 15:35
      ghrom, nie lepsza jest sila argumentow? Mnie w szkole uczyli ze z kazdym nalezy
      rozmawiac. I na razie jestem do przodu. Chjociaz inna sprawa, ze niektorzy
      przeginaja we wlasnym pryitywizmie, jak rambo. Ale inteligentny troll czemu nie?
      • ghrom Re: O trollach 29.06.06, 15:40
        Nie, bo nie dyskutuje sie tezy, jakoby 2+2=5, jakakolwiek by sila twoich
        argumentow nie byla.
        • vierablu Re: O trollach 29.06.06, 15:43
          Gdyby tylko to bylo tak proste... zycie to nie matematyka i to, co jest dla
          Ciebie oczywiste, niekoniecznie musi byc oczywiste dla innych. Poza tym Ty tez
          mozesz byc w bledzie i wcale o tym nie wiedziec...

No i czy istnieje jakas prawda obiektywna w kontekscie emigracji...
          • ghrom Re: O trollach 29.06.06, 15:58
            > Poza tym Ty tez mozesz byc w bledzie i wcale o tym nie wiedziec...

Niemozliwe! :D
        • kerryman Re: O trollach 29.06.06, 15:49
          moj matematyk mawial, ze zna wielu profesorow, ktorzy podjeliby sie proby
          udowodnienia, ze 2+2 jednak moze rownac sie 5. mowil tez, ze nie slyszal jednak
          o zadnym naukowcu ktory podjalby sie proby udowodnienia ze 2+2 moze rownac sie 3 :)
          • martin_sutton Re: O trollach 29.06.06, 16:06
            Udowodnienie tego jest dziecinnie proste i nie trzeba do tego profesora
            matematyki, 2+2=5 & 2+2=3 obie sa prawdziwe przy odpowiednich zalozeniach.

W pewnych przestrzeniach 1=0, wymiar liczbowy jest rzecza wzgledna jak wszystko
            inne we wszechswiecie, prawda obiektywna nie istnieje i takie rozwazania sa
            rowniez wzgledne :P.
            • ghrom Re: O trollach 29.06.06, 16:08
              Swiete slowa, tyle ze w dalszym ciagu nie powinno sie 2+2=5 dyskutowac.
            • kicior99 a propos 2+2 - ile to jest? 03.07.06, 11:04
              Andrzej Lepper, Samoobrona: Szesnascie lat zlodziejskich rzadow
              liberalow sprawilo, ze zostalo tylko 4, ale zajmiemy sie wyjasnieniem sprawy,
              ukarzemy winnych i znow bedzie 10.
              Hanna Gronkiewicz - Waltz, PO: Cztery, ale tylko w wypadku wprowadzenia
              podatku liniowego, ktory urealni wszystkie liczby.
              J. Kaczynski, prezes PiS. Ilekolwiek to by bylo, wine za to ponosi Platforma
              Obywatelska. Nasza intencja jako PiS zawsze bylo 8. Mysl;e ze sprawa musi
              zajac sie sejmowa komisja sledcza.
              Roman Giertych, LPR: Postawienie tego pytania swiadczy o jawnej promocji
              homoseksualizmu, jako ze liczba 4 jest ulubiona przez homoseksualistowm
              namawiajacych dop malzenstw dwoch mezczyzn i adoptowania dziecka i psa.
              Naszym zdaniem wynik powinien byc patriotyczny, np. 44 i zrobimy wszystko -
              lacznie z odspiewaniem hymnu - aby tak sie stalo.
              W. Olejniczak, SLDSojusz nie odpowiada za rzady poprzedniej ekipy, kiedy
              wynik postrzegany przez opozycje wynosil 3, a faktyczny i tak byl 5. Bylo to
              skutkiem wyjatkowej podlosci partii opozycyjnych
          • Gość: Dosia Re: O trollach IP: *.us.infonet.com 30.06.06, 23:16
            mowil tez, ze nie slyszal jednak
            > o zadnym naukowcu ktory podjalby sie proby udowodnienia ze 2+2 moze rownac
            sie
            > 3 :)

Zalezy o jakim ciele liczb mowimy...
        • anna-dark A może założyć Klub Wzajemnej Adoracji ??? 29.06.06, 16:09
          A może założyć Klub Wzajemnej Adoracji ???
          • ghrom Re: A może założyć Klub Wzajemnej Adoracji ??? 29.06.06, 16:09
            Dawaj, ja bede prezesem :P
            • martin_sutton Re: A może założyć Klub Wzajemnej Adoracji ??? 29.06.06, 16:56
              Lubudubu Lubudubu,
              niech nam zyje
              prezes naszego klubu...

Kiedy mam zaczac zbierac skladki czlonkowskie?
      • martin_sutton Re: O trollach 29.06.06, 15:45
        To troche nie tak. Z trolem nie warto dyskutowac bo troll nie ma swojego zdania. Tematy rzucane przez trolle nie sa ich przemysleniami czy opiniami. Dyskusyjny troll rzuca tematy nie po to by je dyskutowac, tematy sa rzucane by wywolac dyskusje czesto na zupelnie inny temat.

Sila argumentow jest ok jezeli ich celem jest dojscie do consensusu, do przekonania kogos do swojego zdania, do wykazania przewagi jednej opinii nad druga. Posty trolli beda mialy na celu jedynie podjudzenie dyskutantow i rozgrzanie dyskusji.

Inteligencja trolla nie ma tu nic do rzeczy. Ghrom i ja to tez trolle, ten post jest typowym przykladem postu trolla :P. Mozemy sie tu spierac do zimy just for the sake of it. A co :).
        • ghrom Re: O trollach 29.06.06, 16:03
          > To troche nie tak. Z trolem nie warto dyskutowac bo troll nie ma swojego zdania.
          > (...)
          > ten post jest typowym przykladem postu trolla :P

Bzzzt! Wrong :P
          • martin_sutton Re: O trollach 29.06.06, 16:25
            Damn tu nic nie wygralem i w Lotto tez nie mam szczescia....
    • Gość: TROLL Re: O trollach IP: *.crowley.pl 29.06.06, 16:40
      Kolego, pierwszymi trollami to tu są autorzy żenujących, prowokacyjnych
      rasistowskich i antypolskich wypowiedzi, jakich na tym forum setki.
      Zacytuję pierwsze z brzegu:

"> > to moj kraj, jedyny jaki mam. Jak nie bede Polakiem to bede nikim,

A jaka to roznica, hehehe?"

"Kontrole fiskusa w Polsce niewiele odbiegaja od dzialan gestapo. No sorry-
      fiskus nasz jest bardziej ludzki-przynajmniej do Auschwitz zaraz nie wywoza"

w wykonaniu ff, nazi soup, majkela i innych.

Do chłopaków po drugiej stronie kanału transmisyjnego: Dajcie spokój, to nie ma
      sensu. Oni prysnęli z psychiatryków, są po traumatycznych przejściach w
      Polsce. Nikt przy zdrowych zmysłach nie ubzdura sobie, że jego adwersarze z
      internetowego forum są opłacani przez polski rząd, a może nawet przez służby
      wywiadowcze.
      Albo przyciśnijcie administratorów, to portal odpowiada za treści zamieszczone
      na jego łamach.
      Tak czy inaczej niewiele zdziałacie - nasi prokuratorzy to z reguły
      inteligentni, rzeczowi i bardzo zajęci ludzie, nie mają czasu ani ochoty na
      takie pierdoły, na czytanie tekstów głupszych niż ustawa przewiduje.

Troll sympatyk
      • martin_sutton Re: O trollach 29.06.06, 16:54
        Oczywiscie jako przedstawiciel firmy ktora podpisala kontrakt z Ministerstwem Sprawiedliwosci musisz wlazic im w dupe.

Autorzy tych postow to nie trolle, ci szlachetni mezowie sa kagankiem oswiaty dla rozrzuconej po wyspach mlodziezy bulbonskiej.

Wasi prokuratorzy to dzieci poprzednich prokuratorow bo tak to w bulbonii jest ze prawnik to zawod dziedziczny. Znam kilku wiec wiem doskonale o czym mowie.

> Nikt przy zdrowych zmysłach nie ubzdura sobie, że jego adwersarze z
        > internetowego forum są opłacani przez polski rząd, a może nawet przez służby
        > wywiadowcze.
        Do tego nie trzeba zdrowych zmyslow, trzeba jedynie wyciagnac glowe z przepastnego dupska Ministerstwa Sprawiedliwosci. Fakty sa nie do odparcia, ale w bulbonii kazdy chetnie bedzie sie spieral bo to przeciez kraj trolli.

Ciekawe jak to sobie wyobrazasz wywieranie tego nacisku - Gazeta poskarzy sie Ministerstwu Sprawiedliwosci ze Ministerstwo Obrony Narodowej postuje na gazeta.pl. Tak to na pewno wywrze na wszystkich niesamowite wrazenie. Na pewno nic nie zdzialamy, to tak jak powiedziec jednej rece zeby okladala kogos po pysku a drugiej zeby go bronila.

Tak sie jednak sklada ze zainteresowanych malo wzruszaja twoje pierdoly, glupsze niz ustawa przewiduje. Wiec trolujemy dalej.
      • Gość: majkel Re: O trollach IP: *.unknown.be.uu.net 29.06.06, 16:56
        > "> > to moj kraj, jedyny jaki mam. Jak nie bede Polakiem to bede nikim,
        >
        >
        > A jaka to roznica, hehehe?"
        >
        >
        > "Kontrole fiskusa w Polsce niewiele odbiegaja od dzialan gestapo. No sorry-
        > fiskus nasz jest bardziej ludzki-przynajmniej do Auschwitz zaraz nie wywoza"
        >
        > w wykonaniu ff, nazi soup, majkela i innych.

probujesz manipulowac ale przypisywanie takih bredni szacownym uzytkowikom tego
        forum jak ff czy zupa jest przegieciem jestem pewnien ze zaden z nih takiego
        hlamu by nie napisal a przyklady hyba sobie wymysliles

> Albo przyciśnijcie administratorów, to portal odpowiada za treści
        zamieszczone
        > na jego łamach.
        > Tak czy inaczej niewiele zdziałacie - nasi prokuratorzy to z reguły
        > inteligentni, rzeczowi i bardzo zajęci ludzie, nie mają czasu ani ochoty na
        > takie pierdoły, na czytanie tekstów głupszych niż ustawa przewiduje.
        >
        > Troll sympatyk

a tego nie rozumiem czy ty nas straszszysz prokuratorami czy co ????
        rozwin ta mysl bo jesli tak to proponuje zglos sie do jakiegos dobrego
        specjalisty bo masz duze problemy z soba
        • Gość: spr in Re: O trollach IP: *.range86-128.btcentralplus.com 30.06.06, 02:39
          TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
          TROLIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK :}{:
          TROLICZEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    • ff6 Re: O trollach 29.06.06, 18:33
      bede sobie taki ff6 zeby zaden troll sie pode mnie nie podszywal
      koncze dzialalnosc jako niezagolowany ff
      • ghrom Re: O trollach 29.06.06, 18:47
        A skad wiemy, ze to ty a nie troll? :D
        • Gość: Trollik Re: O trollach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:09
          sutton: popatrz w lustro, a zobaczysz trolla w pelnej okazalosci - szczegolnie
          te uszy..

ghrom: pieprzysz na tym forum co nie miara, najczesciej bez sensu, trollu

• martin_sutton Re: O trollach 29.06.06, 19:12
            Najpierw czytaj i trzymaj paszcze na klodke.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=44414519&a=44415487
            Potem dalej trzymaj paszce na klodke jak nie masz nic madrego do powiedzenia, no
            chyba ze trollujesz ;).
            • Gość: Trolik Re: O trollach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:14
              sutton, "przystojniaczku", w paszcze to ci naszcze, brzydalu
              • martin_sutton Re: O trollach 30.06.06, 08:57
                Lubisz sikac chlopcom w paszcze? Watersports nie sa w moim typie ale jak sie
                dobrze rozejzysz to znajdziesz pewnie jakiegos chetnego. Mozecie sobie wzajemnie
                szczac gdzie chcecie.
                • Gość: trolik Re: O trollach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:05
                  uwielbam szczac, oj jak bardzo takim 'przystojniakom' jak ty, geju

widac tato cie krzywdzil za mlodu i pozostaly fantazje do dzis
                  • martin_sutton Re: O trollach 01.07.06, 00:51
                    Tylko sie nie zakochaj, uczuie nie bedzie odwzajemnione i zostaniesz ze zlamanym
                    serduchem. Bede potem mial wyrzuty sumienia.

Za prywatne wycieczki peat obcina jezory, jak nie zawrzesz paszczy obetnie tez
                    tobie ;).
                    • Gość: oj sutton Re: O trollach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:46
                      gejku jeden, wal sie na ryj, i moze tate odwiedz... wroca dawne wspomnienia
                      • martin_sutton Re: O trollach 03.07.06, 15:07
                        No i zakochal sie naprawde, zdrobnieniami rzuca i chce sie z moim tatusiem
                        spotkac, chcesz go poprosic o moja reke? Jestem zonaty nic z tego :P.
          • ff6 Re: O trollach 29.06.06, 19:47
            mama ci zalozyla neostrade?

ciesze sie ze telekomuna doi takich trollow :)
        • ff6 Re: O trollach 29.06.06, 19:47
          poznacie po moich wrednych tekstach :)
          • donat351 Re: O trollach 30.06.06, 02:23
            do goory ten vontek
    • Gość: ff Re: O trollach IP: *.its.it 30.06.06, 09:15
      Pozdrawiam trolla ghroma
      • ff6 Re: O trollach 30.06.06, 09:22
        oto troll z najglebszej nory
        • Gość: wowa Re: O trollach IP: *.102-131-66.mc.videotron.ca 01.07.06, 01:24
          jak idzie zagluszanie i pompowanie gowna tow. gliniasci
          wiecie rozumiecie czuwanie aby poziom siem utrzymywal musi trwac
          tak trzymac tow.
          nam jezd zle wam tow. jesd dobrze
          i pocalujcie mnie w plecy
          • Gość: trollątko :D Re: O trollach IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.07.06, 10:50
            hehe wiecie co..zalosni jestescie.. bo patrzac na to co w tym watku piszecie to
            wszyscy jestescie/jestesmy trollami..i ghrom i martin i wszyscy inni ktorzy NIE
            uwazaja sie za trollu.. taka prawda.. a prawda w oczy kole.. ot co :D
            • ghrom Re: O trollach 01.07.06, 11:40
              Ja sie nie uwazam za trolla? Odszczekaj natychmiast!
              • Gość: Trolik ghrom to nie troll - to pedal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:44
                • elaweybridge Re: ghrom to nie troll - to pedal 01.07.06, 20:16
                  hmmm... interesujace...
            • martin_sutton Re: O trollach 03.07.06, 15:09
              Nastepny (czy ten sam?) nie doczytal, juz w pierwszej odpowiedzi zadeklarowalem
              sie ze jestem trollem i wymienilem inne trolle tutaj. Jak najbardziej uwazam ze
              przysluguje mi zaszczytne miano trolla :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka