Gość: aaa IP: *.brnt.cable.ntl.com 04.07.06, 16:18 Czy ktos moze wie, czy mozna a jesli tak to gdzie, wypozyczyc jakies pontony z silnikami zeby sie przeplynac np z Ruunymede w okolice Londynu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: splyw 04.07.06, 16:20 takimi rzeczami zajmuje sie najczesciej YMCA. sprobuj najpierw tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: splyw IP: *.brnt.cable.ntl.com 04.07.06, 18:18 To jednak nie to. Chodzi mi o cos podobne w stylu, jak wypozyczalnia samochodow. Wypozyczas w jednym miejscu a oddajesz w drugim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: splyw IP: *.server.ntli.net 04.07.06, 19:19 Przy okazji - może ktoś wie gdzie w okolicach Oxford można wynająć kajak? Dłuuuugo szukałem i zwykłego kajaka nie znalazłem, wyłącznie szerokie łodzie albo węższe łódki z krótkimi wiosełkami. Czasem na Thames widuję kajakarzy, ale pływają na własnym sprzęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tessa Re: splyw IP: *.brnt.cable.ntl.com 06.07.06, 00:02 Tez jestem zainteresowana tematem :) Odpowiedz Link Zgłoś