Dodaj do ulubionych

blue tooth - szpanujemy?

10.07.06, 18:48
Wedlug moich obserwacji - to Polacy (i Rosjanie) o wiele czesciej chodza z
blue-toothem na uchu w miescie niz Anglicy, nie wiem, tylko co chca przez to
pokazac. Czy w kraju tez panuje taki snobizm? Przyznaje sie ze mnie to
denerwuje...
Obserwuj wątek
    • ghrom Re: blue tooth - szpanujemy? 10.07.06, 19:04
      Idiotyczne, fakt. To jakby chodzic z... bo ja wiem. Trzymadelkiem do kawy
      przymocowanym do brzucha.
      • Gość: MI Re: blue tooth - szpanujemy? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.07.06, 19:45
        Nie z trzymadelkiem prostaku,tylko trzymka.
        • Gość: gospodyni_domowa Re: blue tooth - szpanujemy? IP: 213.78.116.* 10.07.06, 21:46
          nie trzymka tylko dziwka
      • anna-dark Ghrom idzie z łupaną maczugą... 11.07.06, 17:26
        Ghrom idzie z łupaną maczugą...
        Lepsze to dla niego (i kiciora) niż nowoczesne telecom. device...

ghrom napisał:

> Idiotyczne, fakt. To jakby chodzic z... bo ja wiem. Trzymadelkiem do kawy
        > przymocowanym do brzucha.
        • ghrom Re: Ghrom idzie z łupaną maczugą... 11.07.06, 17:30
          To urzadzenie zostalo wymyslone po pierwsze dla ludzi, ktorzy musza miec obie rece wolne podczas rozmowy telefonicznej, czyli kierowcow. I po drugie dla ludzi, ktorzy sa szpanerami i pozerami, marnej klasy, dodam.
          • anna-dark A ja tam myję gary i mam HF do Skypea... 11.07.06, 17:38
            A ja tam myję gary i mam HF do Skypea...

ghrom napisał:

> To urzadzenie zostalo wymyslone po pierwsze dla ludzi, ktorzy musza miec obie r
            > ece wolne podczas rozmowy telefonicznej, czyli kierowcow. I po drugie dla ludzi
            > , ktorzy sa szpanerami i pozerami, marnej klasy, dodam.
            • ghrom Re: A ja tam myję gary i mam HF do Skypea... 11.07.06, 17:41
              Slusznie, jedna reka sie gary myje dosyc niewygodnie.
              • anna-dark Re: A ja tam myję gary i mam HF do Skypea... 11.07.06, 17:46
                Nawet kufla po piwie nie wypolerujesz...ani kotleta nie pokroisz...nie mówiąc o używaniu keyboarda...

ghrom napisał:

> Slusznie, jedna reka sie gary myje dosyc niewygodnie.
                • ghrom Re: A ja tam myję gary i mam HF do Skypea... 11.07.06, 17:47
                  Jednakowoz zadnej z tych czynnosci nie wykonuje sie idac przez miasto.
                  • anna-dark Re: A ja tam myję gary i mam HF do Skypea... 11.07.06, 18:05
                    Nie - ale trzymam się rurki w metrze, albo czytam książkę, czy przeglądam gazetę - swobodne ręce się przydają - i gadam o pierdołach albo biznesie z kooperantami albo znajomymi... Jeden lubi szpanować fonem w dłoni, drugi ma HF i ręce wolne jak maszeruje tu i tam.

ghrom napisał:

> Jednakowoz zadnej z tych czynnosci nie wykonuje sie idac przez miasto.
          • Gość: worm83 Re: Ghrom idzie z łupaną maczugą... IP: *.range86-133.btcentralplus.com 12.07.06, 15:28
            generalnie masz racje.
            zgadzam sie co do dresiow i pozerow. nie zapominaj jednak ze
            niektorzy 'nazwijmy to w swiecie biznesu (nie mam na mysli taksowkarzy -
            kierowcow :D' naprawde tego potrzebuja
            pracujwanglii.blogspot.com
            • ghrom Re: Ghrom idzie z łupaną maczugą... 12.07.06, 18:40
              Nie rozmawiamy tu o takich.
    • Gość: ssdd Re: blue tooth - szpanujemy? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.07.06, 00:32
      Rosjanie to na dodatek jeszcze golden tooth czesto maja na wyposazeniu.
      • cafe_justysia Re: blue tooth - szpanujemy? 11.07.06, 00:33
        a to co?ja znam tylko bt...
        • Gość: ssdd Re: blue tooth - szpanujemy? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.07.06, 00:37
          Ta czesc wyposazenia jest widoczna tylko wtedy, kiedy sie usmiechaja.
          • Gość: wrw Re: blue tooth - szpanujemy? IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 11.07.06, 06:42
            Gość portalu: ssdd napisał(a):

> Ta czesc wyposazenia jest widoczna tylko wtedy, kiedy sie usmiechaja.

albo gryza - co zdarza im sie czesciej.
      • Gość: master chief Re: blue tooth - szpanujemy? IP: 194.152.82.* 11.07.06, 09:08
        A to fakt. Znalem goscia 25 lat ktory mial juz 'golden tooth' na wyposazeniu:)
    • Gość: DRAB do kicior99 : IP: 158.180.64.* 11.07.06, 10:26
      Po Twoim poscie, mam wrazenie ze jestes nacjonalista.
      • Gość: ssdd Re: do kicior99 : IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.07.06, 10:57
        Po Twoim poscie, mam wrazenie ze jestes nacjonalista...

I to angielskim, ma sie rozumiec :)

Ja jak swoj przeczytalem, to dopiero pomyslalem, ze nieladnie sie smiac ;)
        • Gość: DRAB Re: do kicior99 : IP: 158.180.64.* 11.07.06, 11:13
          moze przesadzilem i bylem zbyt dosadny... ale irytuje mnie to ciagle wskazywnie
          jakis dziwnych cech u ludzikow na ulicy, a potem laczenie ich do okreslonych
          narodowosci. Rozumiem, ze jest to obecnie popularne w PL, ale dlaczego od razu
          przenosic to do UK? Czy to ma byc wklad kulturowy Polakow w kulture Londynu/ UK?
          • kicior99 Re: do kicior99 : 11.07.06, 15:02
            ale to widac, zwlaszcza rzeczy, ktore sa zenujace. Nie jestem zadnym
            nacjonalista, po prostu widze ze w mojej firmie, zatrudniajacej 160 kierowcow
            angielskich i 20 polskich blue tooth nosi ok. 15 osob - z czego tylko jeden
            Anglik.
            • Gość: DRAB Re: do kicior99 : IP: 158.180.64.* 11.07.06, 17:31
              popracuj nad jezykiem, albo wytlumasz co to ma wspolnego ze snobizmem?
              • kicior99 Re: do kicior99 : 11.07.06, 18:19
                a znasz definicje slownikowa snobizmu? Pokazywanie pieniedzy wlasnie do tego
                nalezy. Nic to ze dostali na promocji w O2 za 30 funtow, swiat musi to zobaczyc.
            • anna-dark Bo niektórzy Angole są na bakier z postępem... 11.07.06, 17:37
              Bo niektórzy Angole są na bakier z postępem...

kicior99 napisał:

> ale to widac, zwlaszcza rzeczy, ktore sa zenujace. Nie jestem zadnym
              > nacjonalista, po prostu widze ze w mojej firmie, zatrudniajacej 160 kierowcow
              > angielskich i 20 polskich blue tooth nosi ok. 15 osob - z czego tylko jeden
              > Anglik.
            • Gość: Zodiac Re: do kicior99 : IP: *.range86-144.btcentralplus.com 13.07.06, 00:24
              >ale to widac, zwlaszcza rzeczy, ktore sa zenujace. Nie jestem zadnym
              nacjonalista, po prostu widze ze w mojej firmie, zatrudniajacej 160 kierowcow
              angielskich i 20 polskich blue tooth nosi ok. 15 osob - z czego tylko jeden
              Anglik.
              Sa zenujace, nie przecze....but.... moze ten anglik tez mieszkal kiedys w
              Europie i ma problem trzymajac kierownice, zmieniajac biegi lewa reka, prawa
              majac za szyba....wtedy blue tooth jest potrzebny ;)

P.S. Jutro uderzam do Twojego mista w ktorym mieszkasz...moze Cie spotkam
              gdzies na ulicy, mam nadzieje ze nie z torbami z Lidla bo nie poznam :P Mowie
              ze do Twojego miasta bo sie stales "popularny" na tym forum jak..... Marzanna w
              PL. Wiec, jestem jutro bo w sumie mam niedaleko :]

Pozdro dla Ciebie Kicior miej git dzien
    • korkix78 Re: blue tooth - szpanujemy? 11.07.06, 11:08
      > Wedlug moich obserwacji - to Polacy (i Rosjanie) o wiele czesciej chodza z
      > blue-toothem na uchu w miescie niz Anglicy, nie wiem, tylko co chca przez to
      > pokazac. Czy w kraju tez panuje taki snobizm? Przyznaje sie ze mnie to
      > denerwuje...

A ja czuje potrzebe wyznania, ze mam to w dupie :)

Tak jak moge smialo stwierdzic ze zawsze prawisz rozsadnie, tak akurat tu
      Kicior chyba przesadziles troche :)
      Niech sobie nosza i cala komorke zawieszona na jednym uchu a ladowarke na
      drugim, dopoki inni na tym nie cierpia, co to komu przeszkadza ?

Gdyby np harali na lewo i prawo to moim zdaniem bylaby prawdziwa markowa wiocha.
      • kicior99 Re: blue tooth - szpanujemy? 11.07.06, 15:02
        oki, wroce do rozsadnegoi prawienia =) Pozdrawiam
    • Gość: born_to_make_Uhapy Re: blue tooth - szpanujemy? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.07.06, 16:52
      > Wedlug moich obserwacji - to Polacy (i Rosjanie) o wiele czesciej chodza z
      > blue-toothem na uchu w miescie niz Anglicy, nie wiem, tylko co chca przez to
      > pokazac. Czy w kraju tez panuje taki snobizm? Przyznaje sie ze mnie to
      > denerwuje...

a wdlug moich obserwacji to Anglicy zazwyczaj nie potrafia sobie dzwonka dobrze
      skonfigurowac.
      I chociaz bardzo by chcieli z pomoca swoich bajeranckich telefonow robic fotki
      dupom i je sobie potem wzajemnie przesylac, to o istnieniu standardu Bluetooth
      w swoich przeplaconych urzadzeniach blade pojecie maja
    • anna-dark Mnie denerwują głupie problemy kiciora !!! 11.07.06, 17:25
      Mnie denerwują głupie problemy kiciora !!!
      Co z tego, że ktoś chodzi ze słuchawką/mikrofonem ??? (a nie blue tooth - ale kicior różnicy nie kapuje...). Robią to Anglicy, Szkoci, Irlandczycy, Walijczycy, Kornwalijczycy, i inne narodowości/nacje/rasy/mniejszości i większości lokalne - co ci do tego ? Przeszkadza ci? Chłopie - opanuj się. Bo komuś mogą przeszkadzać majtki uwierające w kroku - i cię pogoni...
      • kicior99 Re: Mnie denerwują głupie problemy kiciora !!! 11.07.06, 18:20
        to niech cie mdeenerwuja, mnie u Ciebie tez cala masa rzeczy denerwuje, daj
        spokoj, ok?
        • anna-dark Popraw spelling... 11.07.06, 18:23
          Popraw spelling...

kicior99 napisał:

> to niech cie mdeenerwuja, mnie u Ciebie tez cala masa rzeczy denerwuje, daj
          > spokoj, ok?
          • kicior99 Re: Popraw spelling... 11.07.06, 18:26
            chyba pisownie. Mam paraliz reki, mam prawo do literowek.
            • kicior99 PS 11.07.06, 18:27
              naprawde tego sie czepiasz? Zauwazylem, ze dokladnie wszystkiego co zrobie
              (napisze). Rozszerz sobie horyzonty, na swiecie jest oprocz mnie jeszcze 6
              miliardow ludzi.
              • anna-dark Re: PS 11.07.06, 18:35
                Wszystkich i tak nie zadowolisz...

kicior99 napisał:

> naprawde tego sie czepiasz? Zauwazylem, ze dokladnie wszystkiego co zrobie
                > (napisze). Rozszerz sobie horyzonty, na swiecie jest oprocz mnie jeszcze 6
                > miliardow ludzi.
            • anna-dark Re: Popraw spelling... 11.07.06, 18:34
              Nie- spelling, a paraliż to chyba ma przerzuty ?

kicior99 napisał:

> chyba pisownie. Mam paraliz reki, mam prawo do literowek.
              • kicior99 Re: Popraw spelling... 11.07.06, 18:35
                bardzo smieszne, gratuluje poczucia humoru. Obys tez miala jedna reke bez
                czucia, niczego wiecej ci nie zycze.
                • anna-dark Nagle się zrobiłeś poważny ??? 11.07.06, 18:43
                  Nagle się zrobiłeś poważny ???
                  • kicior99 Re: Nagle się zrobiłeś poważny ??? 11.07.06, 18:43
                    nawet jesli, Tobie nic do tego.
      • Gość: Zodiac Re: Mnie denerwują głupie problemy kiciora !!! IP: *.range86-144.btcentralplus.com 13.07.06, 00:31
        >Bo komuś mogą przeszkadzać majtki uwierające w kroku..

jak przeszkadzaja to sie podrap, szczota najlepiej bo nie poczujesz taki tam
        bush hyhyhy.

P.S. Lepiej pozostan na forum polki w anglii bo Twoje posty tutaj sa tak samo
        dretwe jak tam, dlatego tamtego forum nie czytam
        bez pozdrowienia
        Rotfl
        • anna-dark Ty pedale jeden nawet włosów nie masz ! 13.07.06, 11:40
          Ty pedale jeden nawet włosów nie masz !

Gość portalu: Zodiac napisał(a):

> >Bo komuś mogą przeszkadzać majtki uwierające w kroku..
          >
          > jak przeszkadzaja to sie podrap, szczota najlepiej bo nie poczujesz taki tam
          > bush hyhyhy.
          >
          >
          > P.S. Lepiej pozostan na forum polki w anglii bo Twoje posty tutaj sa tak samo
          > dretwe jak tam, dlatego tamtego forum nie czytam
          > bez pozdrowienia
          > Rotfl
    • Gość: born_to_make_Uhapy Re: blue tooth - szpanujemy? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.07.06, 14:52
      > ale to widac, zwlaszcza rzeczy, ktore sa zenujace. Nie jestem zadnym
      > nacjonalista, po prostu widze ze w mojej firmie, zatrudniajacej 160 kierowcow
      > angielskich i 20 polskich blue tooth nosi ok. 15 osob - z czego tylko jeden
      > Anglik.

no i jak ktorys z Angoli zamiast trzymac kierownice tak jak trzeba bedzie
      nawijac przez telefon o dupie marynie i w tym czasie wjedzie zaladowanym tirem
      w jakis maly samochodzik innego Angola, to po tamtym zostanie na asfalcie tylko
      miazga z miesa i metalu. Chocby jechal w Volvo z 5 poduszkami powietrznymi.

Zamiast sie nabijac z innowacyjnych chlopakow z Polski to lepiej zaproponuj
      szefowi zakup sluchawek bluetooth dla wszystkich kierowcow we firmie. Sam na to
      nie wpadnie, bo obstawiam, ze swoja wiedze o zyciu czerpie glownie z
      arcyciekawego serialu "Coronation Street" i z ogladania rozkladowek na 3
      stronie "The Sun", jak wiekszosc jego kumpli angielskich kierownikow.

pozdrawienia od kretyna ze zmywaka
      • kicior99 Re: blue tooth - szpanujemy? 12.07.06, 16:57
        > nie wpadnie, bo obstawiam, ze swoja wiedze o zyciu czerpie glownie z
        > arcyciekawego serialu "Coronation Street" i z ogladania rozkladowek na 3
        > stronie "The Sun", jak wiekszosc jego kumpli angielskich kierownikow.

to nie znasz mojego szefa - to tak na marginesie. Poza tym masz swieta racje,
        dodaj jeszcze Daily Sport jako lekture obowiazkowa =)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka