Gość: vivi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:14 czy faktycznie na "wyspach" korzystamy z parasola kazdego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piracik Re: pogoda w uk IP: *.cable.ubr14.live.blueyonder.co.uk 06.09.06, 20:16 w złych dzielnicach to chyba tarcz, sądząc po popularności mieczy samurajskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: pogoda w uk 06.09.06, 20:18 Ja jesli juz przypadkiem jestem w niedobrej dzielnicy, to zawsze przejazdem - staram sie nie zwalniac ponizej 30 :P Ponoc i tak sporo ryzykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivi Re: pogoda w uk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:33 A ja wychodze z domku tylko w wietrzna pogode. Wtedy otwieram parasol a wiatr mnie unosi do gory i omijam niebezpieczne dzielnice. ;-) Zalecam glodomorom spozyc LEKKI posilek przed staretem z parasolem, gdyz ciezar ciala przeklada sie na wysokosc na jaka unosi Nas parasol. ...a chyba nie chcemy zahaczyc o dach jakiejs budowli albo chuligana mieszkajacego w niebezpiecznej dzielnicy?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
robak.rawback Re: pogoda w uk 09.09.06, 13:01 caly czas jest ladnie i cieplutko z jakimis przelotnymi opadami. ostatnie pare dni nie padalo wogole (londyn) Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: pogoda w uk 09.09.06, 13:24 na poludniu prawie w ogole nie pada :) czasem cos spadnie ale przelotnie :) wlasciwie kazdego dnia jest slonce i ludzie sie ciesza z zycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: pogoda w uk 09.09.06, 14:30 przepraszam na jakim poludniu jestes?????? Odpowiedz Link Zgłoś